E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Emre futbolu bıraksın'---

'Emre futbolu bıraksın'

'Emre futbolu bıraksın'
16 Nisan 2012 - 10:21 borsagundem.com

Rıdvan Dilmen: "Zokora böyle bir tacize uğramışsa, Emre bunu yaptıysa, parası ve pulu var, çantasını toplayacak ve 'bana eyvallah' diyerek gidecek"

Zokora'nın ırkçılık ile suçladığı Emre Belözoğlu ile ilgili iddialar hakkında bir yorum da Rıdvan Dilmen'den geldi.
Fenerbahçe'nin Süper Final 1. haftasında Trabzonspor'u 2-0 ile geçtiği maçın ardından Zokora'nın iddiaları gündeme bomba gibi düştü.
Fildişili futbolcunun, "Emre Belözoğlu net bir şekilde bana 'pis zenci dedi" şeklindeki suçlaması bir anda ortalığı karıştırırken; Emre, Zokora'ya yanıt olarak, "Maç içinde tansiyon yükseldi ve birbirimize kötü şeyler söyledik. Evet benimki de onun bana ettiği ana avrat küfürler de aptalcaydı." şeklinde kendini savundu.
Konuyla ilgili bir yorum da NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den geldi. Dilmen, maç sonrası yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuyla ilgili olarak; "Ben bu olaya vicdan gözlüğüyle bakarım ve eğer dediyse, Emre duşunu aldıktan sonra bu işi bırakacak... Dünyadaki örnekleri bilmem ama bu Türkiye’de yaşanan bir şey değil. Zokora böyle bir tacize uğramışsa ve bu nedenle ülkemizden kötü anılarla ayrılacaksa... Emre bunu yaptıysa, parası ve pulu var, duşuna aldıktan sonra çantasını toplayacak ve 'bana eyvallah' diyerek gidecek..." şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayhan Durak16 Nisan 2012 14:53

    Rıdvan, sen de zırvalamaya başladın. "parası pulu var" ne demek? Yoksa, devam; öyle mi olması gerekiyor. Emre her halükarda bu işi bırakmalı. sevimsiz, itici şımarık bir karakter.Türk futboluna kötü örnek oluyor. Def olup gitsin.

  • 16 Nisan 2012 13:47

    emreyi hiç sevmem hareketleri gıçık bir futbolcu.

  • rıdvan16 Nisan 2012 13:37

    rıdvan bir yerlerden talimat mı geldi tetikçilik yapıyorsun emre fener için bir değer senin olduğun gibi insanlar bozuk para değil bu kadar kolay harcama

  • Şeytanın ızdırabı16 Nisan 2012 12:23

    Bu Rıdvan da ahkam kesiyor artık. Kendini çok önemli bir otorite gibi görüyor. Takıma birilerini alıyor gönderiyor, değişik fikirler sunarak kendini ispata kalkıyor. Futbolcuyken Messi tarzı biriydi çok başarılıydı. Ama antrönörlüğü ve fikirlerini hiç beğenmiyorum..

  • findis16 Nisan 2012 12:11

    bu ne yaaa.sinirlenince herkes istemeyerek kötü şeyler söyleyebilir.ama yuhh yani futbolu bıraksın filan.bu ne hoşgörüsüzlük.oldu olcak yaşamasın intihar etsin.

  • selo16 Nisan 2012 11:25

    rıdvancım bakıyorum da ahlak timsali olsun.( tanju yu dinlettirmeni unuttun galiba )

  • terbiye16 Nisan 2012 10:43

    o agresif tutumu agzından eksik olmayan küfrü. futbolculugun yüz karası. bununki hırs değil bu pis bi adam. herkesle kavga eder, anasına bacısına sahada söver. biri ona da karşılık verince kavgaya gider. jipiyle adam öldürdüğü günü unutmadık

  • fatin yaşar 16 Nisan 2012 10:29

    emre türk futbolunun yüz karasıdır yıllardır yapıyor bunu ama nedense kollanıyor aziz yıldırım gibi şikeci bi adamı çileden çıkardıysa gerisine diyecek bişey yok