E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre gidiyor mu?---

Emre gidiyor mu?

Emre gidiyor mu?
13 Mayıs 2012 - 17:20 borsagundem.com

31 Mayıs itibariyle serbest kalacak olan yıldız futbolcunun durumu bu hafta netleşiyor

Menajeri Bulut, A.Madrid ile 2.5 milyon Euro’ya prensipte anlaştı. F.Bahçe’den 3.5 milyon Euro alan ancak indirim istenen Emre, Atletico’nun verdiği rakamı kulübü önerirse kalmaya sıcak bakıyor.
YOĞUN ve oldukça tartışmalı geçen sezonu dün akşamki derbi ile geride bırakan F.Bahçe’de şimdi en çok merak edilen konulardan biri de takımın en önemli yıldızlarından biri olan Emre Belözoğlu’nun durumu. Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi dün akşam oynanan G.Saray derbisiyle resmen sona eren ve 31 Mayıs’ta serbest kalacak olan tecrübeli futbolcunun kalıp kalmayacağı bir-iki gün içinde belli olacak.
-SEZON içinde yönetimde yeni sözleşme için bir girişimde bulunulmaması üzerine menajeri Ahmet Bulut İspanya’da giderek Atletico Madrid ile görüşmelere başlamıştı. Hafta içinde Atletico Madrid’lilerle biraraya gelen Bulut bonservis bedeli bulunmayan oyuncusu için yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında prensipte el sıkışırken transfer bitme noktasına gelmişti.
-HATTA hafta içinde İspanya’da yayın yapan Cadena Cope Radyosu’nun ‘El Partido de las 12’ isimli programında “Atletico Madrid, gelecek sezon için Emre Belözoğlu’yla anlaşmaya vardı” haberini dinleyicileriyle paylaştı. Ayrıca haberde İspanyol ekibinin bu transfer için herhangi bir bedel ödemeyeceği ve Emre Belözoğlu’yla ön sözleşmenin imzalandığı kaydedildi.
-EMRE, İspanyol ekibine her an imza atabilecek durumunda olmasına karşın kesin kararını F.Bahçe yönetimiyle yapacağı görüşmenin ardından verecek. Sarı-lacivertli ekipten yönetici Ali Yıldırım ile durumu hakkında yaptığı görüşmede 13 Mayıs’ı yani bugünü beklemesi istenen Emre’nin menajeri Ahmet Bulut’un bugün kulübüyle masaya oturması bekleniyor. F.Bahçe’den yılda 3.5 milyon Euro alan ancak ücretinde indirime gitmesi istenen 32 yaşındaki yıldızın Atletico Madrid’in kendisine önerdiği 2.5 milyon Euro civarında bir rakam teklif edilmesi durumunda kalmaya sıcak bakması bekleniyor.
Ali Can / Vatan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)