E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre İspanya'ya gidiyor---

Emre İspanya'ya gidiyor

Emre İspanya'ya gidiyor
11 Nisan 2012 - 14:09 borsagundem.com

Kayserispor maçının kadrosuna sakatlığı nedeniyle alınmayan Emre Belözoğlu hakkında yine transfer iddiaları ortaya atıldı

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun, Süper Final maçlarının ardından yine Avrupa'nın yolunu tutacağı iddia edildi.
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Teknik Direktör Aykut Kocaman'la yaşadığı krizin ardından buzlar bir türlü erimeyince milli futbolcu ayrılık kararı aldı.
Kocaman ile çalışmak istemeyen Emre, F.Bahçe Yönetimi'nin Aykut Hocaya 3 yıllık yeni imza attırmasının ardından kesin kararını verdi. Yöneticiler, birebir görüşmelerle tecrübeli oyuncuyu fikrinden caydırmaya çalışsa da, camia içindeki eleştirilerden de bunalan Emre'nin kalmaya niyeti yok. Kendisini yeniden ispat etmek isteyen Emre, Çin'den gelen astronomik teklife rağmen, rotasını Avrupa olarak belirlemiş durumda.
İSPANYA'YA GİDİYOR
F.Bahçe Yönetimi'nin yıllık ücretinde indirim yaparak sözleşme yenileme teklifine sıcak bakmasına rağmen Aykut Kocaman ile çalışmak istemediği için F.Bahçe defterini kapatmaya hazırlanan Emre, Atletico Madrid ile imza için geri sayımda.
Milli yıldız yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde, "Benim performansımın düştüğünü artık eskisi kadar iyi olmadığımı söylüyorlar. Avrupa'nın büyük takımlarından birinde, en önemli liglerinden birinde oynayacağım. Beni eleştirenlere gereken cevabı vereceğim. 'Emre bitti' diyenler pişman olacak. Kim olduğumu görecekler" ifadeleriyle hırsını dile getirdi.
İtalya ve İngiltere'de forma giyen Emre'nin Atletico'nun yanı sıra Avrupa'dan başka takımlarından teklif almasına rağmen La Liga'yı istediği belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salim11 Nisan 2012 15:04

    Emre de performnas düşüklüğü değil de agresif hareketleri dolayısı ile takıma zararı oluyor,gereksiz yere kart görüyor.Ama Fener de şu an onun yerini doldurabilecek oyuncu yok,,bu da bir gerçek.