E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre'den Fenerbahçe açıklaması---

Emre'den Fenerbahçe açıklaması

Emre'den Fenerbahçe açıklaması
14 Ağustos 2012 - 01:19 borsagundem.com

Fenerbahçe'den Atletico Madrid'e transfer olan Emre Belözoğlu, TV Habertürk'te Faik Çetiner'in sunduğu Bizim Stadyum'a konuştu

Fenerbahçe'den ayrılan Emre Belözoğlu, TV Habertürk'te Faik Çetiner'in sunduğu Bizim Stadyum'a konuştu. Milli Takım ile birlikte Viyana'da kampta bulunan ve programa telefonla bağlanan Emre Belözoğlu şunları söyledi:
"ADIMIN SÜREKLİ ANILMASINI İSTEMİYORUM"
"Galatasaray-Fenerbahçe maçının son 25 dakikasını izleyebildim. İnşallah bir gün programınıza gelip Türkiye'de yaşadıklarımla ilgili uzun uzun konuşurum. Ama artık Emre Belözoğlu'nun Türkiye'de gündem olmasını istemiyorum. Benim de Türkiye'de hatalarım oldu. Ama Türkiye'den yine ayrı kalmak istedim. Ama camianın bir evladı olarak Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istiyorum. Başarısız sonuçlardan sonra da ismimin sürekli anılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Bu işi bizden daha iyi bilen bir teknik direktörü var takımın. Sadece benim değil giden herkesin yeri dolar Fenerbahçe'de."
"FUTBOLU FENERBAHÇE'DE BIRAKMAK İSTERDİM"
"Hedeflerim arasında futbolu Fenerbahçe'de bırakmak vardı. Ama böyle bir karar aldık. Benim adıma hayırlı bir karar oldu. Aslında futbol hayatıma Fenerbahçe'de devam etmek isterdim. Ama nasip değilmiş. Benim için de Fenerbahçe için de iyi oldu. Kimseye kırgın değilim."
"KRASİC HER ZAMAN GÜNDEMDEYDİ"
"Kuyt'ın çok profesyonel bir futbolcu olduğunu biliyorum. Krasic zaten yıllardır Fenerbahçe'nin gündemindeydi. Umarım uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet ederler"
"HİDDİNK DÖNEMİNDE GÜVEN KAYBI YAŞADIK"
"Fenerbahçe ve Galatasaray ligi forse eden takımlar oldular. Trabzonspor'un kadrosundaki tüm Türk oyuncular da Galatasaray'da buluştular. Hiddink döneminde özgüven kaybı yaşamıştık. Ama yeni hocamız Abdullah Avcı ile beraber iyi bir hava yakaladık. Milli Takım'daki hazırlıklar çok iyi gidiyor."
"ALEX İLE KOCAMAN ARASINDA SORUN YOK"
"Herkes herkesle çok iyi anlaşmak zorunda değildir. Ama ortak menfaat için ortak adım atılır. Fakat Alex ve Aykut Kocaman arasında hiçbir sorun yok. Şahit olduğum şeyler de var... Konu Fenerbahçe ise ikisi de birlikte hareket edeceklerdir. Alex de Aykut Kocaman da Fenerbahçe için çalışıyor"
"AZİZ YILDIRIM BENİM İÇİN FARKLIDIR"
"Aziz Yıldırım benim için farklı bir yerdedir. Hapisteyken ziyaret etmiştim. Yıldırım ailesi bana Fenerbahçe'deyken çok yardımcı oldu."
"Zokora ile olan davam devam ediyor. Umarım haklılığımız ortaya çıkar"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)