E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre'den vazgeçilmez---

Emre'den vazgeçilmez

Emre'den vazgeçilmez
22 Mayıs 2012 - 07:30 borsagundem.com

Nihat Özdemir: Zaten alternatifi olsa milli takıma da tekrardan çağrılmazdı. Demek ki vazgeçilmeyen bir futbolcu

Söyleyin bana onun kadar kaliteli bir futbolcu Türkiye’de var mı? Zaten alternatifi olsa milli takıma da tekrardan çağrılmazdı. Demek ki vazgeçilmeyen bir futbolcu.”
F.BAHÇE Başkan Vekili Nihat Özdemir, yeni yönetimde yer almamasının ardından görev süresi boyunca yaşadıklarını VATAN’a büyük bir samimiyetle açıkladı. Ve bu cümlelerin içinde en önemlisi, 31 Mayıs’a kadar yönetimden gelecek teklifi bekleyen, gelmezse A.Madrid’e gidecek olan Emre Belözoğlu’yla ilgili.. Özdemir’in cümlelerine bakılırsa bu iş galiba olacak:
‘SPONSOR OLACAĞIM’
-“Görevi bırakmış olabilirim ama F.Bahçe her zaman kalbimde olmaya devam decek. Limak şirketler grubu olarak kulübe sponsorluk anlamında yardım etmeye devam edeceğiz. Ali Şen döneminden olmak üzere çok uzun süredir yönetimde görev aldım. Hayatımı bilmeyen yoğunluğumu anlayamaz. Tüm yönetim İstanbul’da otururken ben Ankara’da olduğum için haftanın 3 günü İstanbul’a geliyorum. Hatta telefon bekliyorum şu an; Kuzey Irak’a gidip oradan Mısır’a geçeceğim. Benim için ayrılıp ‘Umre’ye gitti’ dediler ama asıl niyetim Suudi Arabistan’daki şantiyeye gitmekti.
‘AYDINLAR İYİ FB’LİDİR’
EMRE gibi bir futbolcuyu kolay kolay bulamazsınız. Söyleyin bana onun kadar kaliteli futbolcu bulabilir misiniz? Zaten alternatifi olsa milli takıma çağrılmazdı. Demek ki vazgeçilmeyen bir futbolcu.
LİG yarışında en çok G.Saray’la olan çekişmelerimiz güzeldi. Her şampiyonluk kupası önemlidir ama G.Saray’la olan çekişmelerimiz daha güzeldir. Unutmadığım şampiyonluk 100. yılımızdaki şampiyonluktur. Hele Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalimiz bizi çok mutlu etmişti.
ALPER transferinde Eskişehirspor’la aramız limoni oldu ama Alper transfer görüşmelerinde yüksekten uçtu, Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım’ı üzdü.
MEHMET Ali Aydınlar çok iyi bir F.Bahçeli’dir. Onunla televizyonda yaşadıklarım ve sponsorluktan iptal etmemiz beni derinden etkiledi. O kadar karmaşık bir döneme girmiştik ki bir yanda maddi sorunlar, bir yanda moral bozukluğu... Bu yüzden istfa ettim ama başkan kabul etmedi. Metris’te kıyameti kopardı. Ne mailler aldım bu kararın yüzünden ama hiç takmadım. Benim için yapılan icraatlar önemliydi.
ÜNAL Aysal’la olan diyaloğumuz yanlış anlaşıldı. Benim vaktim kısıtlıydı. Hanımla da plan yapmıştık. Hatta kendisi havaalanında bekliyordu beni. Beraber Lütfi Kırdar’daki gösteriye gidecektik. Oraya gittiğimde bir baktım karşımda Mehmet Ali Birand. Eşlerimiz arkadaştır, o programın konusu sohbette çok geçti.
Ünal Aysal başkanla da 2-3 gün sonra Saffet Ulusoy’un düğününde biraraya geldik ve aynı masa etrafında oturduk.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)