E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre'nin sırrı ne?---

Emre'nin sırrı ne?

Emre'nin sırrı ne?
15 Ağustos 2011 - 11:10 borsagundem.com

Sarı lacivertli takım sezona hazırlanmak için yurt dışına çıkarken kaptanının İstanbul’da kalması kafalarda soru işaretleri bıraktı

FENERBAHÇE, sezon hazırlıkları kampasında bugün Almanya’nın Münih kentine yakın Bad Gögging bölgesine gidip 10 günlük kamp yapacak.  Sarı lacivertlilerin yurt dışı kampına takımın kaptanlarından Emre Belözoğlu’nun katılmayacak oluşu kafalarda soru işaretleri yarattı. Şike soruşturması kapsamında 10 gün önce ifadesine başvurulan milli futbolcu, teknik direktör Aykut Kocaman’la özel bir görüşme yaparak, milli oyunculara verilen 3-4 günlük izni şimdiden kullanmak istediğini belirtti.
Kocaman’ın da bu isteği olumlu karşıladığı ifade edilirken, İstanbul’da kalacak olan tecrübeli futbolcunun tek başına kondisyon antrenmanları yapacağı belirtildi. Sarı lacivertli takımın Almanya kampında yarın Nürnberg ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyeck olan Emre Belözoğlu’nun, kendisini hazır hissetmesi durumunda 4-5 gün sonra takımın yurt dışı kampına katılabileceğini söylediği öğrenildi.
Topuk Yaylası’ndan erken dönmüştü
Emre Belözoğlu, Düzce’deki Topuk Yaylası’nda yapılan sezon hazırlıkları sırasında da sakatlığının tedavisini gerekçe göstererek, İstanbul’a erken dönmüştü. Oysa,  kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık o sırada kampta bulunuyordu.
Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon yaşadığı adale sakatlığı sonrası, takımla birlikte Gaziantep’te bulunan Ertuğrul Karanlık’a tedavi olmak için bu kente gitmişti.  Emre’nin konsantrasyon sorunu nedeniyle bir süre dinlenmek istemesi için  böyle bir istekte bulunduğu Kocaman’ın da bunun için tecrübeli oyuncuya anlayışla yaklaştığı öğrenildi. 
Güiza da gitmiyor
Fenerbahçe’nin İspanyol santrforu Daniel Güiza da Almanya’ya götürülmüyor. İspanya’nın Real Betis ve Granada takımları ile temasta olan golcü oyuncu, menajeri ile bu takımlarla görüşmeler yapabilmek için kampa katılmıyor. Tecrübeli futbolcunun bu hafta içinde transferinin tamamlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
F.Bahçe’nin 10 günlük Almanya kampı başlıyor
SÜPER Lig’in başlangıcının 9 Eylül’e ertelenmesinin ardından 10 gün izin yapan ve 5 Ağustos’ta Can Bartu Tesisleri’nde yeniden çalışmalara başlayan F.Bahçe, dünü izin yaparak geçirdi. Sarı lacivertliler bugün öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Almanya’nın Münih kentine gidecek. Münih kenti yakınlarındaki Bad Gögging bölgesinde 24 Ağustos’a kadar 10 gün kamp yapacak sarı lacivertliler, bu dönemde 3 hazırlık maçı oynayacak.
Palermo’ya ailece gidecekler
F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman takımına 21 Ağustos Pazar günü Palermo’da oynanacak hazırlık maçı sonrası bir gün izin verecek. Sarı lacivertlilerin Palermo kentinde oynayacağı özel karşılaşma sonrası futbolcular isterlerse eşlerini de getirerek bir gün Palermo tatili yapabilecek.
Son dönemlerde yoğun stres altında olan futbolcularını rahatlatmak için bu yöntemi deneyen Aykut Kocaman, yeni sezon öncesi oyuncularının kafa olarak lige hazır olmaları için böyle bir yöntem deneyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)