E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları'Emtialar çok kazandıracak'---

'Emtialar çok kazandıracak'

'Emtialar çok kazandıracak'
27 Ocak 2011 - 09:10 borsagundem.com

Jim Rogers´a göre, son zamanlarda yaşanan fiyat volatilitesi ile Çin ve Hindistan´ın sıkılaştırma önlemlerine rağmen paranızı emtialara yatırmalısınız

Jim Rogers´a göre, son zamanlarda yaşanan fiyat volatilitesi ile Çin ve Hindistan´ın sıkılaştırma önlemlerine rağmen paranızı emtialara yatırmalısınız.
CNBC´ye konuşan Rogers, "Dünya ekonomisi iyileşirse emtialar çok para kazandıracak. Eğer ekonomi iyileşmezse emtialar yine karlı olacak çünkü daha fazla basılacak ve korunmanın yolu emtialar." dedi.
Petrolün yakın vadede 150 dolara yükselmesini beklemediğini belirten Rogers, fiyatların yine de yüksek kalacağını kaydetti ve "Petrol rezervleri tükeniyor. 40 yıldır büyük bir petrol yatağı bulunmadı." dedi.
Rogers, emtia piyasasında volatilite olacağını düşünüyor fakat uzun vadede yükseliş trendi için boğa eğilimli.
"Hiçbir doğrudan yukarı ya da aşağı gitmez fakat bu düzeltmeler yıllar sürecek ciddi bir boğa piyasasında görülen düzeltmelerden öteye gidemeyecek." diyen Rogers, hisse ve tahvil almak için uygun zaman olmadığı uyarısında bulundu ve reel varlık sahibi olunması gerektiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)