E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış Piyasalar'Emtialar hisse senetlerini geçecek'---

'Emtialar hisse senetlerini geçecek'

'Emtialar hisse senetlerini geçecek'
08 Şubat 2011 - 12:05 borsagundem.com

Societe Generale'in raporuna göre emtiaların getirisi gelişmekte olan piyasa hisse senetlerini geçecek

Societe Generale'ye gore, enflasyonist baskilarin hisse senetlerinde kazanclari frenlemesine bagli olarak bu yil emtialarda getiri, Cin, Brezilya ve diger gelismekte olan ekonomilerde hisse senetlerini geride birakacak. Morgan Stanley'den Societe Generale'ye gecen Jeremy Friesen yaptigi aciklamada, fiyatlarda artislar olsa bile Cin onculugundeki gelismekte olan ekonomilerde ham madde tuketiminin buyumesinin beklendigini belirtirken, fiyatlarin, emtia uretmek icin yatirimlari mantikli hale getirecek sekilde yukselmeye devam edeceklerini de savundu. Friesen, "Eger politika yapicilar ekonomileri tesvik edici tarafta durmaya devam ederse, ben devam edecegine inaniyorum, emtia fiyatlarindaki yukselis devam edecek" diye konustu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zkutluca09 Şubat 2011 01:10

    emtialar hisse senetlerini geçecek tabi.amerika hazretleri karşılıksız dolar basmaya devam etsin .bakalım bu dolarlar kimlerin elinde patlayacak sonunda.