E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiEn çok önerilen 6 hisse---

En çok önerilen 6 hisse

En çok önerilen 6 hisse
12 Aralık 2012 - 15:20 borsagundem.com

BofA ML, en çok ve en az beğendiği hisseler listesinde değişiklikler yaptı

Bank of America Merrill Lynch, en beğendiği hisseler listesine Ford Otosan, Garanti Bankası ve Tekfen Holding'i eklerken, listeden Trakya Cam, Sabancı Holding ve Emlak GYO'yu çıkardı.
BofA ML, en az beğendiği hisseler listesinde ise Türk Traktör öne Hürriyet'i çıkarırken listeye Vakıfbank ve Koç Holding'i etkiledi.
Liste'de BİM'de yer alıyor.
BofA ML'nin Ford Otosan için tavsiyesi 'AL', fiyat hedefi 19.65TL, Garanti Bankası için tavsiyesi 'AL', fiyat hedefi 8.88 TL, Tekfen Holding izin tavsiyesi 'AL' fiyat hedefi 7.06 TL, Trakya Cam için tavsiyesi 'AL', fiyat hedefi 2.33 TL, Emlak GYO için tavsiyesi 'al', fiyat hedefi 2.98 TL ve Sabancı Holdin için tavsiyesi 'al' fiyat hedefi10.05 TL
BofA ML, Koç Holding için fiyat hedefini 8.98 TL, Vakıfbank için 4.92 TL, BIM için 82 TL, Türk Traktör için 47.10 TL ve Hürriyet için 0.90 TL olarak ifade ederken, bu şirketlerin hepsi için tavsiyesini 'endeksin altında getiri' olarak belirledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)