E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiEn çok ve en az beğenilen 14 hisse---

En çok ve en az beğenilen 14 hisse

En çok ve en az beğenilen 14 hisse
15 Mart 2013 - 11:07 borsagundem.com

Deutsche Bank, Türkiye piyasasında en çok ve en az tavsiye edilen hisselerde değişime gitti

Deutsche Bank tarfından 3 aylık periyotlar halinde yayınlanan Türkiye hisse senedi piyasaları en az ve en çok tercih edilen hisse senetleri değerlendirmesinde bazı değişikliklere gidildi.
Banka'nın raporunda Vakıfbank'a karşın Garanti Bankası'nın tercih edilmesi gerektiği yönündeki değerlendirmenin sürdüğü ifade edilerek "Garanti artık en çok tercihettiğimiz hisseler arasında." denilerek hisselerin ucuz kaldığının düşünüldüğü ve Garanti'nin bu yılın ilk çeyreğinde güçlü bir performans sergilemesinin beklendiği ifade edildi. Bankacılık hisseleri arasında yıl başından bu yana önemli bir değer artışı yaşamış olan Vakıfbank hisselerinin ise en az tercih edilenler arasında yter aldığı ifade edildi.
Bankanın sektörler itibarıyla en az ve en çok tercih ettiği hisseler ile bunlara ilişkin hedef fiyatları şöyle oldu:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • unyec18 Mart 2013 13:18

    ünye çimento duy sesimi sana aşığım birtanemsin beni asla bırakma sevgilim bol temettülerimiz ile daha nice yawrularaaaaaaaaa

  • trader18 Mart 2013 11:21

    Dövizde kısa vadede beklenti yukarı olduğuna göre ENKA prim yapar, Tüpraş ise temettü veriyor arkadaşlar bence bu rapor kendi pozisyonuna göre hazırlanmış kısacası fake ben yemem...

  • paşalıerdem15 Mart 2013 11:36

    aralarında primsiz olan enka inşaata neden tut veriyor anlamadım.al vermesi gereken hisseyi toplamayamı çalışıyor deutsche bank.primsizi tut primliye al ver diğer taraftan satmaya çalış onları.hala bizi kaz sanıyorlarya anlamak mümkün değil.