E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiEn çok ve en az önerilen hisseler---

En çok ve en az önerilen hisseler

En çok ve en az önerilen hisseler
06 Ekim 2011 - 07:42 borsagundem.com

Bu hafta 8 şirket en çok önerilenler listesinde yer alırken bir şirket en az önerilen hisseler arasında yer aldı

En çok önerilenler listemize eklenenler:
TKFEN TI:
.Tekfen Holding için tahminlerimizi beklentilerimizden iyi gelen 2. çeyrek karlılığı nedeniyle yukarı yönlü revize ettik ve hisseyi en çok önerilenler listemize ekledik. Artan gübre fiyatları ve yeni eklenen inşaat projelerinin de etkisiyle yılın 2. yarısında da şirketin güçlü finansal performansının devam etmesini bekliyoruz.
TAVHL TI: Satış haberlerini takiben TAV için tavsiyemizi TUT’tan AL’a çekerek En çok Önerilenler Listesi’ne ekledik. Hedef fiyatımızı ise 9,10TL’de sabit tutuyoruz. 2011 ve 2012 büyüme tahminlerindeki değişikliklere paralel olarak hedef fiyatımızı 9,26TL’den 9,10TL’ye indirmiştik. Şirket’in gelirlerinin büyük çoğunluğunun avro, giderlerinin ise büyük kısmının TL ve dolar olmasının üçüncü çeyrekte karlılığı kısmen olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz. Olası satışın uzun vadede azınlık hissedar için olumlu olacağı kanısındayız. Bunun dışında, tüm yıl boyunca dini trafikten faydalanan Medine Havalimanı’nda 2012’de faaliyetlerin başlaması da hisse fiyatını yukarı yönlü etkileyecektir. TAV 2012 FD/FAVÖK ve F/K çarpanlarında sırasıyla %5 ve %28 iskontoyla işlem görüyor.
En çok önerilenler listemizden çıkarılanlar:
ISGYO TI: ISGYO’yu faizlerin yükselmesi ve elindeki aktiflerin kira getiri oranın yükselen faiz ortamında cazibesini kaybetmesi sonucunda en çok önerilenler listemizden çıkarıyoruz. Hisse için AL tavsiyemizi koruyoruz.
GARAN TI: Son dönemdeki hızlı yükselişi ile Garanti Bankası hisseleri çarpan analizine göre artık cazip değil. Ağustos ayı içerisindeki en düşük değerinden günümüze Garanti Bankası hisseleri MSCI Gelişmekte olan ülkeler bankacılık sektörü endeksine göre ABD doları bazında %32 daha iyi performans sergiledi. Banka yurtiçi emsallerine göre de çarpan analiziyle bakıldığında primli işlem görüyor. Garanti Bankası hisseleri 2012 tahminlerimize göre 9,0x F/K ve 1,5x PD/DD çarpanları ile işlem görürken yurtiçi emsallerinin ortalaması 8,3x F/K ve 1,3x PD/DD düzeyinde. Öneri
listemizde yer alan Halkbank ve Yapı Kredi hisseleri 2012 tahminlerimizle Garanti Bankası hisselerine göre %22 iskontolu işlem görüyor.

İŞ YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)