E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEn ucuz piyasa Japonya---

En ucuz piyasa Japonya

En ucuz piyasa Japonya
18 Mart 2015 - 10:01 borsagundem.com

BlackRock'ın Baş Yatırım Stratejisti Russ Koesterich, Avrupa ve Japonya borsalarının makul olduğunu söyledi

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketlerinden BlackRock'ın Başkanuı Robert Kapito, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Bloomberg'in haberine göre, Miami'de düzenlenen bir etkinlikte konuşan Kapito, uzun vadeli yatırım planı yapan kişilerin günlük "gürültülere" kulak asmamak gerektiğini belirtti.
Kapito bu gürültüleri, Fed'in faiz artırım stratejisinden, Yunanistan'ın kurtarılmasına kadar farklı günlük telaşlar olarak gösterdi.

Kapito, "Yunanistan konusunda herkes o kadar çok konuşuyor ki yatırım yapmaktan korkup, tasarruf yapan kişiler yaratıyor" dedi.

Yatırım uzmanı, "Bunların hepsi gerçekten gürültü, bugün Yunanistan olmayacaksa, başka birisi olacak bu sıkıntılar yaşanacak" dedi.

AVRUPA VE ASYA ÖNERİSİ

BlackRock'ın Baş Yatırım Stratejisti Russ Koesterich ise, Yunanistan ile ilgili sorunların devam etmesi beklense bile, Avrupa borsalarının şu anda makul bir yatırım olduğunu söyledi.

Koesterich, küresel anlamdaysa en iyi fırsatların şu anda Asya'da olduğunu söyledi.

Koesterich, "Şu anda gelişmiş piyasalar içinde yatırım açısından en ucuzlarından birisi Japonya" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ağva'ya bakın18 Mart 2015 10:57

    bırakın borsayı morsayı 3.boğaz köprüsünün bitimiyle fiyatları 5'e katlayabileceği bir ilçemizden arazi,arsa,tarla almak en karlısı olabilir araştırın derim.