E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEngelsiz Aslanlar 150 bin TL yüzünden Avrupa'ya gidemiyor---

Engelsiz Aslanlar 150 bin TL yüzünden Avrupa'ya gidemiyor

Engelsiz Aslanlar 150 bin TL yüzünden Avrupa'ya gidemiyor
06 Ekim 2018 - 14:02 borsagundem.com

Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı küçülme nedeniyle Avrupa'ya gidemiyor.150 bin TL’lik kamp ve yolculuk masrafı nedeniyle 1000 Euro’luk katılım ücretini 'astronomik' bulan yönetim, takımı turnuvaya göndermeme kararı aldı

Tekerlekli basketbol sporunun Türkiye'deki en başarılı takımı olan, dünyanın da sayılı ekipleri arasında yer alan Galatasaray, bu sezon Avrupa kupalarında yer alamayacak. Bunun nedeni ise çok acı: Tasarruf tedbirleri. Sözcü'de yer alan habere göre, futboldaki mali sıkıntılara çare ararken çözümü erkek ve kadın basketbolun bütçelerini kısmakta bulan Mustafa Cengiz yönetimi, ‘Engelsiz Aslanlar'ın da adeta önünü kesti. Yönetim, adı Champions Cup olarak değiştirilen Avrupa'nın 1 numaralı kupasına katılım ücreti olan bin Euro'yu yatırmadı.

Karabükspor alındı

Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı, bu kupada adını finale yazdırsa dahi yurtdışına çıkacak, kamp ve seyahat masrafları ancak 150 bin TL olacaktı. Edinilen bilgilere göre yönetim, söz konusu rakamın astronomik olduğunu düşünüp takımın Avrupa kupalarına katılmasını ‘gereksiz' buldu. Üstelik, tasarruf tedbirleri  çerçevesinde takımın birçok önemli sporcusu ile yollar ayrıldı. Galatasaray'ın yerine Karabükspor, Avrupa kupalarına davet edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan06 Ekim 2018 17:56

    allah cezanızı versin. tez zamanda tekerlekli sandalyede oturasınız.

  • Yazıklar olsun artık Gsli Değilim06 Ekim 2018 16:58

    Bardağı taşıran son damla yuh yazıklar olsun artık bu 3 büyükleri bu dernek esaretinden kurtarılma vakti gelmiştir. Satın kurtulun yazıklar olsun

  • rıza06 Ekim 2018 16:22

    koçun yerinde olsam takımın hepsini FENERBAHÇEye alırdım. bugün itibariyle salatasaray futbol taraftarlığımı bırakıyorum.

  • yalçın06 Ekim 2018 16:20

    FATİH TERİME VERİN YILLIK 30 TRİLYON.

  • Timur06 Ekim 2018 15:06

    Saraydan kessinler engelsiz aslanlarımıza versinler bir işe yarar.Sarayın zararından başka bu ülkeye ne faydası var.

  • ozgur06 Ekim 2018 14:37

    Bundan mı tasarruf ediyorsunuz, ne utanç verici, Uefa 1 ligden düşürsün bence hak ediyor, yada kapatın klübü gitsin!