E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisENGİN TEMEL’İ BORSACI MI ÖLDÜRDÜ?---

ENGİN TEMEL’İ BORSACI MI ÖLDÜRDÜ?

ENGİN TEMEL’İ BORSACI MI ÖLDÜRDÜ?
27 Mayıs 2009 - 00:33 borsagundem.com

Aralık 2008’de öldürülen Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel’in cinayetini araştıran polis ekipleri, cinayette tetiği çektiğinden şüphelendiği 2 kişiyi belirledi. Bu kişilerden birinin Azeri kökenli olduğu anlaşılırken, azmettiricinin ise borsada oynayan bir işadamı olduğu iddia...

Şişli’de 9 Aralık Salı sabahı evinin önünde başından ve göğsünden vurulan Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel’in neden ve kimler tarafından öldürüldüğünü belirlemeye çalışan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 6 aydır yürütülen soruşturma çerçevesinde Temel’in arkadaşlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi tanık olarak dinledi. Polis, aralarında barın müşterileri ve Engin Temel’in arkadaşlarının da olduğu 100’e yakın kişiyi sorguladı. Ancak cinayeti çözecek herhangi bir somut kanıta ulaşamadı. Olay yerinde bulunan kamera kayıtlarına göre cinayeti profesyonel oldukları düşünülen 2 kişi işledi.

AYNI EKİP ARAŞTIRIYOR

Soruşturma kapsamında elde edilen delilleri titizlikle değerlendiren polis, cinayete karıştığından şüphelendiği 2 kişiyi belirledi. Bu kişilerden birinin Azeri kökenli olduğu anlaşıldı. Şüphelilerin telefon kayıtları incelemeye alındı. Geçmişe dönük kayıtları da incelemeye alan polis, şüphelilerin daha önce cinayette adı geçen kişilerle görüşüp görüşmediğini araştırıyor. Her türlü ihbarı ve delili titizlikle değerlendiren polis ekipleri, Love Bar cinayetinin azmettiricisinin ise borsayla ilgilenen bir işadamı olduğundan şüpheleniyor. Münevver Karabulut cinayetini araştıran ekip, aynı zamanda bar işletmecisi Engin Temel cinayetini de araştırıyor. Engin Temel’in bardan çıktıktan sonra takip edildiğini ve takipçilerin evinin yakınında pusu kuran iki katil zanlısıyla telefonla haberleştiğini düşünen polis, cinayetin işlendiği sabah olay yerinde kullanılan telefon numaralarını tespit etmek için mahkemeden izin istemişti.

MAHKEME REDDETMİŞTİ

Ancak mahkeme, özel hayatın gizliliğinin ihlal edileceği gerekçesiyle polisin talebini reddetmişti. Bunun üzerine polis, bir üst mahkemeye başvurmuş ancak bir üst mahkeme de, polisin talebini reddetmişti.

GAZETE HABERTÜRK

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)