E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEPİAŞ ile Özbek Emtia Borsası 'UZEX' arasında iş birliği---

EPİAŞ ile Özbek Emtia Borsası 'UZEX' arasında iş birliği

EPİAŞ ile Özbek Emtia Borsası 'UZEX' arasında iş birliği
21 Ağustos 2024 - 00:44 borsagundem.com

Enerji Piyasaları İşletme AŞ, enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini artırmak amacıyla Özbek Emtia Borsası (UZEX) ile mutabakat belgesi imzaladı.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ' nin (EPİAŞ) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Özbek Emtia Borsası (Uzbek Commodity Exchange - UZEX) ile enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini artırmak amacıyla bir mutabakat belgesi imzalandı.

İmza töreni EPİAŞ Genel Müdürü Taha Meli Arvas ve UZEX Yönetim Kurulu Başkanı Badriddinov Ziyoviddin Bositovichin katılımlarıyla düzenlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arvas, "Türkiyenin enerji Borsası olarak Özbekistanda enerji ve emtia piyasalarının geliştirilmesine yönelik tecrübemizi ve teknolojik çözümlerimizi paylaşmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Gana'da 12 milyar dolarlık dev petrol projesinin temelleri atıldıGana'da 12 milyar dolarlık dev petrol projesinin temelleri atıldı

 

Çin 11 yeni nükleer enerji reaktörü inşa edecekÇin 11 yeni nükleer enerji reaktörü inşa edecek

 

İsviçre'nin altın ihracatında 4 ayın zirvesiİsviçre'nin altın ihracatında 4 ayın zirvesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)