E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ABD'li milyarder yatırımcılarla görüştü---

Erdoğan ABD'li milyarder yatırımcılarla görüştü

Erdoğan ABD'li milyarder yatırımcılarla görüştü
22 Eylül 2017 - 12:15 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li yatırımcılarla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li bazı küresel şirket ve kurumların üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi. Türkiye'deki  yatırım fırsatları ve yapılan reformların ele alındığı toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'li yatırımcılara, Türkiye'nin sürekli  değişen koşullara göre gerekli düzenleme ve reformları yaptığını  söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'in (BM) 72. Genel Kurul  görüşmeleri nedeniyle bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bilişim, ilaç, havacılık, gıda, finans ve enerji başta  olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren firmaların üst düzey  temsilcileriyle bir araya geldi.
Türkiye'deki yatırım ortamı, fırsatları, güncel ekonomik  gelişmeler ve reformların ele alındığı toplantıya, Boeing, Citigroup, Metlife, GE, PepsiCo, Allergan, Cargill, Chevron, UBS, Blackstone,
TPI, Oppenheimer, Abraaj, Coca Cola, General Atlantic ve Qinvest gibi  şirketlerin tepe yöneticilerinin yanı sıra, ABD Ticaret Odası gibi  kuruluşların yöneticileri de katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)