E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, ABD'ye arabasını kargo uçağıyla gönderdi---

Erdoğan, ABD'ye arabasını kargo uçağıyla gönderdi

Erdoğan, ABD'ye arabasını kargo uçağıyla gönderdi
17 Mayıs 2017 - 12:33 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD gezisine zırhlı arabasını kargo uçağıyla gönderip kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendi makam aracını ABD’de ilk kez kullanmıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM zirvesi için geçtiğimiz yıl gittiği New York’ta ilk kez Türkiye’den getirilen zırhlı makam aracını kullanmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yurtdışı gezilerine makam aracını götürme uygulaması Erdoğan için de bir süredir uygulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtdışı ziyaretlerinde askeri bir kargo uçağı ziyaret edilecek ülkeye makam araçlarını ulaştırıyor.

GÜNEY AMERİKA ZİYARETİNDE BAŞLADI...

Bu uygulama ilk kez geçtiğimiz yıl Şubat ayında gerçekleştirilen Güney Amerika gezisinde hayata geçirilmiş, üç ülkeyi kapsayan Güney Amerika gezisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zırhlı makam aracı, kargo uçağıyla Şili, Peru ve Ekvador’a götürülmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CERO17 Mayıs 2017 12:56

    vay ARKADAŞ YA LÜXE BAK. Bu ülkenin yarısından fazla asgari ücretle yaşıyor. Memura işçiye zam yaparken cimrilikten ölen vekilller ve bakanlar söz konusu kendilerine gelince harcama da sınır tanımıyorlar.

  • VAYY BEE17 Mayıs 2017 12:45

    NE OLUR YANİ.ARAPLARDA LONDONA ALTIN KAPLAMA ARAÇLARI KARGO İLE TAŞIYOR.SONRASINDA ANLADINIZ.KARAPARA / ALTIN KAPLAMA OTOMOTİV=?