E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Açık ara diyorum---

Erdoğan: Açık ara diyorum

Erdoğan: Açık ara diyorum
08 Nisan 2017 - 22:20 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı programda referanduma ilişkin açıklanan anket sonuçlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anket sonuçlarıyla ilgili olarak "Bir oran zikretmeyeyim ama açık ara diyebilirim" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 24 ve 360 TV ortak canlı yayınına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Anket sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Şu anda bir oran zikretmeyeyim. Ama açık ara diyebilirim ve bu açık ara gidiş daha da artarak devam edecek, bu onu gösteriyor. Bizim meselemiz şu anda öyle bir oran çıkmalı ki, bu bir defa bu ülkenin hizmetinde olan bütün insanlara öz güven kazandırmalı" dedi.

Tek adam iddialarına yanıt veren Erdoğan, "Aklıselim ile dersimizi iyi çalışarak, halkımıza verdiğimiz hizmetle, çünkü biz bu halka efendi olma gayreti içinde olmadık. Tek adam, tek adam diyorlar ya... Bizim böyle bir derdimiz yok. Biz bir defa kolektif aklın bir ürünü olarak siyaset yaptık. Bizim en önemli aldığımız ahlak dersi edeptir" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Erdoğan, "Sen hayatında neyi yönettin, kaç kişi yönettin? Önce bunu söyle. Onun hayatında böyle bir şey yok. Onun için de ne diyor? 'Lokantayı bile icabında kapatabilecektir' Böyle bir şey olabilir mi, bir cumhurbaşkanının böyle bir görevi olabilir mi? Lokantayı kapatan kimdir? Bak onu da öğrenmesi lazım, ben ona söyleyeyim. Belediye başkanları lokanta kapatır." şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dersimli09 Nisan 2017 22:35

    askeri darbeyle yapılamayanlar, başkanlık sistemiyle sivil darbe yapılacak. bu anayasa maddeleriyle kesinlikle HAYIR. anayasa maddeleriyle millet egemenliği bittiği gibi, bundan sonra başımıza kim gelecek.

  • AKP üyesi.09 Nisan 2017 21:46

    Ben yalakacı yalancı değilim bir akp li olarak bende HAYIR vereceğim çünki nedeni BABAM dahi olsa hayır derdim bir kere insanlar kardeşler arasında bile anlaşamıyorlar kalkıpta ülkemi, bir kişiye teslim etmem.

  • kadir ekici09 Nisan 2017 21:17

    ssk emeklisiyim açım. beni aç bırakan tayyip erdoğana HAYIR

  • Antitroll09 Nisan 2017 21:14

    Troll basmis burayi da. Parayi kim verirse troll onu yalar

  • görele09 Nisan 2017 17:08

    evet diyin de görün 1 yıla ülke ne hale geliyor. o çaput parçalarını nerelere dikecekler. daha kimler kandıracak

  • 18 MADDEYİ ANLAMADIYSAN!!!09 Nisan 2017 13:24

    ERDOĞANA DÜŞMANLIĞINDAN HAYIR VEREN, PKK VE FETÖYE HİÇ DÜŞMANLIĞININ OLMAMASI İLGİNÇ. PKK'NIN YANINDA OLMAK ERDOĞAN YANINDA OLMAKTAN DAHA ŞEREFLİ GELİYORSA BUYUR HAYIR DE.

  • türküm, atatürkçü ve erdoğancıyım, EVET09 Nisan 2017 13:17

    kerim bey, eminin zamanında marmaraya karşı çıkanlardandın, şimdi marmaraya biniyorsun ve yapacak tabi, vergilerimizle yapıyor diyen pişkinlerdensin. biz yetkileri veriyoruz ve yeni havaalanını kullandığında senin sağduyulu olup helal olsun demeni beklemiyoruz, Erdoğan da beklemiyor. çünkü reis vatan ve gelecek için hizmet veriyor, vatan hainlerine rağmen.

  • çorbada katkım evet09 Nisan 2017 12:59

    Erdoğan'ın yaptıkları yapacaklarının teminatıdar. bu kadar zamanda büyük işler yaptı, Evetten sonra uçarız uçar. çünkü darbe şansları kalmadığında erdoğan daha sağlam basacak. bu ülkeye tek katkım EVET olacaksa neden bunu yapmayayım.

  • sevda09 Nisan 2017 12:53

    fatoş hanım, milleti kışkırtmayın!! Erdoğan'ında padişah olma gibi bir derdi yok. Adam ülke sevdalısı. ülkesi için canını ortaya koymuş, milletine sadece hizmet götüren biri.

  • Kerim09 Nisan 2017 11:15

    Evet haklısın açık ara Hayır çıkacak.Bu kez halk sana kanmıyacak.Daha doğrusu bu kadar fazla yetki vermeyecek.Sağduyulu davranacak.Vatan ve gelecek için Hayır diyecek

  • Misafir 09 Nisan 2017 10:44

    bu hale getirdiniz memleketi tebrikler....

  • Mg09 Nisan 2017 10:11

    Yine kandırılmış, bu defa anketçiler!

  • fatos09 Nisan 2017 09:41

    ben havaalaninda bastim eveti....evet bastim baskan yaptim..evet bastim padisah yapacam ins seni

  • sevil09 Nisan 2017 00:02

    yinemi kaçırdım offff. bugün mitingde değilmiydi. ne zaman ordan oraya geçti yaaaaa. miting mesajı geliyor, programa cıktığı mesaj niye gelmiyor :(

  • şükür seni verene08 Nisan 2017 23:58

    iyi ki varsın. Allah seni başımızdan eksik etmesin. 100 yıl daha senin gibi lider gelmez. İyiki Allah bize (T.C) layık gördü. ortadoğu kan gölü olmuşken, bizi içlerine çekmeye çalışırlarken, biz bu kemalin eline kalsak , suriyelilerden daha perişan olurduk.

  • Hayırrr08 Nisan 2017 23:18

    En az %52 HAYIR