E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan açıkladı! Yarın Meclis'te...---

Erdoğan açıkladı! Yarın Meclis'te...

Erdoğan açıkladı! Yarın Meclis'te...
11 Mayıs 2014 - 15:42 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin önlenmesine dönük tasarının yarın TBMM’ye sevk edileceğini açıkladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Anneler Günü'nde kadın ve çocuğa yönelik şiddete karşı yasal düzenlemelere ilişkin konuştu.

Erdoğan, kadın ve çocuğa şiddete ağır cezalar getiren yasal düzenlemeyi yarın Meclise'e getireceklerini söyledi.

'İNSAN DAHİ OLAMAYACAK DERECEDE ALÇALMIŞTIR'

Afyonkarahisar kampındaki etkinliğe katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kadına el kaldıran insanlığa el kaldırmıştır, çocuğa el kaldıran, şiddet uygulayan, bir insan dahi olamayacak derecede alçalmıştır" ifadesini kullandı.

'BÖYLE BİR KAPIDAN GİR, ÖBÜR KAPIDAN ÇIK YOK' 

"Hazırlığını yaptığımız yasa tasarısı, bu konuyla ilgili cezaları ciddi manada artıran bir tasarı olacaktır. Böyle bir kapıdan gir, öbür kapıdan çık yok" diyen Başbakan Erdoğan, "Çok ciddi ağır cezalar getiren yasal düzenlemeyi Meclis'e yarın getiriyoruz" dedi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kakılmış11 Mayıs 2014 23:15

    Sabırsızlıkla bekliyoruz!

  • yalan11 Mayıs 2014 22:36

    Merhaba. ..kelli felli tipler tv ve medya üzerinden insanımızı ayrıştırıcı kutuplaştırıcı dil kullanıyorlar...halbuki hukuk kurallarının olduğu yerde zanna değil kanıta bakılır...köşeye sıkışanlar çıkarları doğrultusunda hareket etmek teler...asıl en büyük tehlike budur...balık baştan kokar...saygılarımla. ..

  • raci11 Mayıs 2014 21:30

    hadım kanunu gelsin.

  • ersin11 Mayıs 2014 21:29

    suç işleme özgürlüğü mü?

  • ŞAMPİYON.11 Mayıs 2014 18:12

    Demekki doğrular BAZILARINI rahatsız ediyor.

  • mehmet11 Mayıs 2014 17:31

    fuhuşçuların hadım edilmesi gerekir!

  • büyük türk 11 Mayıs 2014 17:27

    insanlarımızı bozan etkenlerden biride korku flimleri bunlarında yasaklanması lazım bizim insanımızı ve toplumumuzu acımasızlığa sürüklüyorlar gençler elden gidiyorr

  • berkay11 Mayıs 2014 16:36

    dış ortamlarda her türlü alkol lü içecekler yasaklanmalı, bunları o bölgelerde içip içip sızanlar, çevreden geçenlere de,sapkınlık yapmaktadır. sedece kendine zarar değil,topluma da zararı var, gitsin evinde zıbarsın içsin. bu içki leri destekleyen medyayada ağır yaptırımlar getirilmelidir.

  • mali11 Mayıs 2014 16:02

    Çocuk istismarı, kadına şiddet, hırsızlık, alkol ve uyuşturucu kullanarak ölüm ve yaralanmalara ağır cezalara verilmeli, cezalar caydırıcı olmalı bu konuda eğitime de ağırlık verilmeli.