E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Almanya'da resmi törenle karşılandı---

Erdoğan Almanya'da resmi törenle karşılandı

Erdoğan Almanya'da resmi törenle karşılandı
28 Eylül 2018 - 10:50 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier tarafından resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’deki temaslarının ardından dün Almanya’ya gelmişti. Dün Almanya’daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir arayan gelen ve resmi temaslarına da bugün başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier tarafından Bellevue Sarayı’nda askeri törenle karşılandı. Liderlere heyetlerin tanıtımının ardından iki ülke marşları okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, askeri kıtayı selamlamasının ardından Steinmeier ile ikili görüşmeye geçti. İki lider, daha sonra heyetlerarası görüşme gerçekleştirecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrullah 28 Eylül 2018 11:02

    Önce Netenyahu yu Sonra Putin i Daha sonra ise Öerkeli dize getirdi Şimdi dura Trump ta O gerçek dünya lideri

  • Aa28 Eylül 2018 11:53

    Bu yüzden mi uçak için putinden özür diledi, bu yüzden mi hep aldatılıyor? erdoğan bu gün suriyede ise putin izin verdiği içindir, istersen hafızanı biraz yokla istersen uçak olayında erdoğan 1cm dahi suriye ye yaklaşamıyordu tabi siz balık hafızalı olduğunuz için bunları hatırlamasınız...size de böyle dünya lideri yakışır...