E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Benim adıma sadece sözcüm konuşur---

Erdoğan: Benim adıma sadece sözcüm konuşur

Erdoğan: Benim adıma sadece sözcüm konuşur
04 Mayıs 2017 - 19:47 borsagundem.com

Erdoğan, son günlerde sosyal medyada yaşanan tartışmaları kastederek "Benim adıma cumhurbaşkanlığı sözcüsü konuşur. Dolayısıyla başka kimse benim adıma söz sahibi değildir konuşamaz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda İstanbul Gençlik Festivali'ne katıldı.

Festivalde gençlere seslenen Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Arkadaşlıklarınızın temeli sağlamsa, daha sonra her alanda çok ciddi siyasi hareketleri de siz inşa edersiniz. Şimdi 18 yaşa indi mi? Evet. Parlamentonun yolu size açık. Kızlarımız, erkeklerimiz hep birlikte parlamentoya girebilir. 18-25 yaş arası açık. Bu yılların kıymetini bilin. Gençler, bugüne kadar üstlendiğimiz her görevde, ecdadımızdan aldığımız mirası sizlere aktarmak için çalıştık."

REFERANDUM SONRASI TARTIŞMALAR

"Şahsım ve partim üzerinden malayani (boş, işe yaramaz) tartışmalar başlatıldı. Benim adıma Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü konuşur. Başka kim konuşuyorsa fitne üretiyor. Dolayısıyla başka kimse benim adıma söz sahibi değildir. Sosyal medyada bu oyunlara gelmeyin. Biz 80 milyonun gönlünü kazanmanın gayreti içerisindeyiz. Bugün bizimle yürümeyenler, yarın bizimle yürüyebilirler. Onları da kazanmaya çalışacağız."

"GENÇ DİMAĞLARIMIZI ZEHİRLEDİLER"

Erdoğan, "İşte Feto, bir yanda PKK, diğer tarafta terör örgütleri, genç dimağlarımızı zehirlediler, ülkemizin insan kaynağına büyük darbe vurdular ama artık iflah olmayacaklar. Kaynağımızın çok ciddi bir kısmı heba oldu. Şimdi bunu süratle telafi edeceğiz." dedi.

"BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim iradesini, şu veya bu kişiye, şu veya bu örgüte teslim eden değil, kendi fikriyle, kendi düşüncesiyle, kendi hareketiyle ve kararıyla hareket eden gençlere ihtiyacımız var." dedi.

Erdoğan, "Eğer birileri bizi rahatsız ediyorsa bir gece ansızın gelebiliriz. Herkes yerini bilecek, kimse bu millete sınırlarında yanlış yapmayacak." şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)