E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Birileri bir fitne fesat kaynatıyor---

Erdoğan: Birileri bir fitne fesat kaynatıyor

Erdoğan: Birileri bir fitne fesat kaynatıyor
05 Mayıs 2018 - 16:39 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi'ne katıldı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"BU OYUN, BU TEZGAH..."

Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? 'Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti'ye vermeyeceğim.' Böyle bir şeye siz ne diyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mıyız? Bu oyun, bu tezgah... Kimlerin olduğunu anlıyorsunuz. İnşallah bu münafıklar çetesini 24 Haziran'da hep birlikte yere gömeceğiz.

"NEREDE O CUMHURBAŞKANI ADAYI?"

Birileri çıkmış diyorlar ya... 'Cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek.' Nerede o cumhurbaşkanı? O aday nerede? Ziya Paşa 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri' diyor. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Biz eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı ne ile milletin karşısında. Bizim bu millete, bu ülkeye eser verişimiz yeni başlamadı. Ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığla başladı. Başbakanlığımla devam etti. Cumhurbaşkanlığımızla da devam ediyoruz. 

"İNCE SİYASETTE KARAR KILDILAR"

Kayserili ticareti iyi bilir. Kaliteden de çok iyi anlar. Kayseri aynı zamanda siyasetçinin kalitelisini de çok iyi bilir. Türkiye 24 Haziran'da bir seçime giriyor. Seçim tarihinin açıklandığı günden bu yana yaşananları gözünüzün önüne getirin. Cumhurbaşkanı adaylığı, milletvekili transferi, ittifak arayışları konusundaki hesaplarına, taktiklerine bir bakın. Oyun, oyun içinde oyun. Göreceğiniz tek şey tutarsızlık olacakrır. İlkesizlik olacaktır. Millete saygısızlık olacaktır. Haftalardır milleti oyaladılar. Yok çatı dediler, pencere dediler. Sonuçta 'İnce' siyasette karar kıldılar. Ülkemizin önünde öyle bir mesele olduğunu düşünmediler. Seçim bu haziranda değil önümüzdeki yıl kasımda da olsa başaramayacaklardı. Sadece bu iki haftada yaşananlar bile kimlerin siyaseti ülkenin geleceği için yaptığını, kimlerin siayaseti sadece kendi çıkarları için düşündüğünü açıkça ortaya koymuştur. 

"YENİKAPI CUMHUR İTTİFAKI'NA DÖNÜŞÜ"

MHP ile kurduğumuz, BBP'nin de destek verdiği seçim ittifakıyla milletimizin karşısına çıktık. Dün adaylığımızın resmi başvurusu yapıldı. Yenikapı ruhu, 'Cumhur İttifakı'na dönüştü. Şimdi ne var? Cumhur İttifakı var. Cumhur İttifakı'nda bütünleştik mi? Zira ümmetin buna ihtiyacı vardı, şimdi bunu yapıyoruz. Ayrılığa, gayrılığa son, artık birlik zamanı.

"BUNLARI DEHLEDİK, RAHAT DURMUYORLAR"

Biz çalışırken birileri de durmuyor. S&P diye bir kredi derecelendirme kuruluşu siyasi kararlar alıp bizim gerilediğimizi söylüyor. Haddini bil! Türkiye nerede siz neredesiniz? Biz zaten bunları dehledik. Artık onlara üyeliğimiz falan da yok. Ama onlar rahat durmuyor. Sen bu sınıfın öğretmeni değilsin. Öğretmeni olduğun yerlere bak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (56)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika06 Mayıs 2018 13:45

    "Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti'ye vermeyeceğim." diyenler MHP'ye oy verecek olanlar. Erdoğan, fitne fesat kaynatanların kaynağını bulmuş görünüyor.

  • sadet06 Mayıs 2018 09:26

    ak troller iş başında.yorumlardan belli paralı troller iş başında.

  • Boğaz manzarası06 Mayıs 2018 10:06

    Gerekmez ama birileri alır ve inkar eder. Gider gelir kutucuklara oy verir

  • nedim06 Mayıs 2018 09:48

    Yazacak bir şeyi kalmayan cahillerin son çaresi çamur atmaktır. Bu Ülkeyi sevmek için ücret almak gerekmez!

  • İbrahim M.06 Mayıs 2018 08:12

    İhlas Finans ın sahiplerinin ve onları koruyanların Allah belasını versin.

  • Kaçan Grup06 Mayıs 2018 07:59

    Ona buna sallamak kolay, lafla değil mi ben de sallarım ne olacak. Yapabiliyorsan indir doları 3 altına.

  • Ziya06 Mayıs 2018 07:49

    “Münafığın alâmeti üçtür: Konuşunca yalan söyler, söz verince sözünden cayar, kendisine bir şey emanet edildiğinde hıyanet eder.”

  • Ziya06 Mayıs 2018 07:43

    Mısır' ı, Tunus' u, Libya' yı, Irak' ı, Cezayir!i Nihayetinde Suriye! yi önce yüz binlerce münafık ve cahil eliyle içten çökerten bunlara herhangi bir emek ve masraf harcamadan kullanan İngiliz derin devleti emperyalizmin ve sömürünün ve de şu anda Dünyadaki kan ve gözyaşının baş sorumlusudur! Hindistan da ve Orta doğu da 30 milyon kadar insanı yine kendi içlerinde birbirlerine düşürerek katletmiştir. Buna rağmen Hintli hala bir İngilize büyük bir kompleksle karışık neredeyse ilah gibi bakmaktadır. Şimdi kendi ülkesini kötüleyip batıya derin hayranlık duyan zavallıların da bu hintlilerden farkı yoktur. Gezi olayları, 17-25 aralık ve 15 temmuz tam bir münafık yönlendirmesi olduğu gayet açıktır! GERÇEK ŞU Kİ MÜNAFIKLARIN SOLUĞUNU İLİMLE İRFANLA GERÇEKLERLE KESECEĞİZ. Kaçacak yer arayacaklar.

  • bozkurt su06 Mayıs 2018 00:28

    Derecelendirme kuruluşuna haddini bil diyeceğinize oturun dolar ve yuronun haline bakın hani 5 milyar dolar veriyordunuz imf ye kendi halimize bak imf demezmiki bana 5 milyar dolar verceğine kendi haline bak

  • fafa05 Mayıs 2018 23:46

    Sayın Cumhurbaşkanı'm kendinize güveniyorsanız mahkemeye verin.Ekonomistler Standart teşhislerinde haklı ,ama zamanlama yanlış diyorlar.

  • Aynacı05 Mayıs 2018 22:48

    Sanki iman tartıları var, sanki cennetin anahtarı ellerinde. İnsanları eleştirecek ahlaka sahip misiniz ? Ne ikircikli tavırlar, ne yalanlar, riyalar duyduk artık yemezler

  • Yolcu05 Mayıs 2018 21:02

    Pısırik türkiyeyi özlemiş Güzel insanlar' Allahaısmarladık

  • Hakan ÖZER05 Mayıs 2018 20:47

    Reis haklı, Türkiye'ye karşı oynan oyunlardan habersizce sırf muhalefetlik yapayım derken komik yorumlar yapanmayın,

  • Lale05 Mayıs 2018 20:13

    Enflasyonu, faizi, doları, işsizliği, cari açığı bu kadar fazla olan her ekonominin notu dusurulur. Bunu bilmek için üniversite okumaya gerek yok, danışmanlarına sor söylerler...

  • Jale05 Mayıs 2018 20:09

    Dehlemek ne demek ya? Koskoca cumhurbaşkanı sın. Terbiyeni takın, liseli ergen misin!

  • Mustafa 05 Mayıs 2018 19:30

    Haddini bilecek sen olmayasın sonunda. Çünkü bunlar eninde sonunda uyanacak...

  • Nedim05 Mayıs 2018 19:14

    Unutulmaması gerekenler; Ssk nın ilaç kuyrukları ve hastaneleri ki ölüler rehin kalıyordu hastanelerde. Buna rağmen iflas etmek üzere olan bir ssk nın genel müdürü bundan Rahşan affıyla kurtulmuş! Yine de kendisine sorulduğunda pişkince cevap vermesi Türkiye yi nasıl batırmak istediğinin açık ifadesidir. 2- Recep Tayyip ten önceki İstanbul çöp dağları, yüz yıkamak için dahi olmayan su. İski yolsuzluğundan dolayı chp den istifa eden Erdal İnönü! Yıllar ve yıllarca görev zararı veren kamu bankaları! Krizler fırlatılan yazar kasalar. Kemal derviş in Ne pahasına Türkiye ye getirttiği krediler, Nişasta bazlı şekerler vs. Asla ve Kat a bu fitne ittifakının Türkiye yi yönetecek ehliyeti yoktur. Devlet gayet güze! yönetiliyor emanet ehlinde!!!!

  • Nedim06 Mayıs 2018 02:30

    Bunların ahmaklıkları kullandığı ifadelerden bellidir; menfaatçi, troll, cahil vs. Halbuki cahilin ve ahmaklığın tam da zirvesindeler.

  • nedim06 Mayıs 2018 01:41

    Ne menfaati be hey cahil! Darbecilerle kırıştırmak hainliktir bunun siyaseti de olma hala bu kadar körsen ya da işine gelmiyorsa böyle zırvalar durursun. Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin yanındayım; Mazlumları koruyan hükümeti de her zaman savunacağım! Bir siyasi parti üyeliğim de yoktur. Hadi ikile bakalım! İşine gelmedi mi at çamuru gitsin.

  • Menfaat mi memleket mi 05 Mayıs 2018 23:28

    Trollere seçim sonrası çift maaş ikramiye verecekler herhalde. Belediye başkanı iken belediyenin hurdalarını bile satmayan erdoğan başbakan olunca kendine emanet edilen devlet malını niye sattı acaba !!! İyi liderlik satarak değil adam gibi yolsuzluğu önleyerek iyi yöneterek olur.

  • Ej05 Mayıs 2018 21:47

    Eskiden bu kadar vergi yoktu, sanayi tesisleri kurulurdu, ülkenin tüm kaynakları satılmamıştı.

  • Erdem05 Mayıs 2018 21:27

    Menfaat ehli millilik taslıyor.

  • Ah vah yok05 Mayıs 2018 20:35

    Her şey alenen ortada! Laf salatası yapma! Bu ülkenin muhasebesi sana mı kaldı? 2.5 sene sonra çok daha iyi olacak! Ancak birilerinin içine yine sinmeyecek suratlarını limon yemiş gibi ekşitecek. Çünkü meşrebi böyle malum zevatların.

  • AH nedim AH05 Mayıs 2018 20:06

    Nedim efendi akp 16 yılda bu ülkeye 600 milyar tl yatırım yapmıştır !!! AMA 700 milyar tl de borç yapmıştır bu borç sadece merkezi hükümet borcu dur ve belediyeler borçludur birde yap-işlet-devret modeli ile ödemek zorunda olduğumuz 200 milyar tl borç var sen neden bahsediyorsun !!! Her ay ama her ay bütçe açık veriyor hesap kitap tutmuyor !!! daha dur imf ye 25 milyar dolar borç ödemiş bunuda 75 milyar dolarlık özelleştirme ile yapmıştır !!! bunun dışında yabancılara 180 bin km2 toprak satılmıştır satılan gayrimenkullerin haddi hesabı yoktur !!! devletin 183 gemisi satılmış parası nerde NEDİMMMM

  • Nedim05 Mayıs 2018 19:52

    Hatırlanması gerekenler 1-YHT ler 2- Duble yollar viyadükler 3- Enerji santralları , güneş santralları 4- Rüzgar santralları 5- Savunma sanayii yatırımları! 6- Marmaray ve tüp geçitler. 7-hastaneler şehir hastaneleri ve sağlık hizmetleri. 8-Hava alanları. Daha hatırlayamadığım bir çok hizmet bu ülkeye Reis zamanında kazandırılmıştır. Fitnecilerin ne niyeti ne de planı yok bu işler ve fazlası için! Niyetleri sadece Recep Tayyip i devirmek sonra oturup tavana bakacaklar! Biz de diyoruz ki size müsaade etmeyeceğiz anlamadınız mı hala ey fitne taifesi?

  • Tam komedi05 Mayıs 2018 18:38

    Sadece mart 2018 de sadece merkezi hükümet borcu 17 milyar tl artmıştır !!! Deli dumrul gibi köprüden geçmeyenden zorla para alıyorsun !!! Sana en ağır hakaret edenleri bakanlık vererek susturdun eğer gücün yetiyorsa bütün bakanlarını topla çık karşıma TÜRKİYE DE ANALAR NE YİĞİTLER YETİŞTİRMİŞ GÖSTEREYİM !!! Tam kafana göre bulmuşsun bir kaç sözde muhalefet istediğin gibi at koşturuyorsun !!! Herkese işlettiği 3 dönem kuralı sana niye işlemiyor ???

  • Has türk05 Mayıs 2018 18:19

    Sırbistan'dan et, Meksika dan fasulye alıyoruz. Şeker fabrikalarına kadar sattınız. Tokinin aptal binalarından başka ne eseriniz var. Yettiniz be! Münafık kim herkes biliyor!

  • demirkan 05 Mayıs 2018 20:16

    TOKİ BİNLERCE İNSANI KONUT SAHİBİ YAPTI. DÜNYA HAYRANLIKLA İZLİYOR.

  • Nihat05 Mayıs 2018 18:18

    Bu yabancı reyting kuruluşlarının hiç bir şekilde hakkaniyete uygun bir değerlendirmesi olmadığı defalarca ispatlandı. Nasıl olur da bu alçakların üzerinden ekonomi değerlendirmesi yapıp kendi ülkenizi kötülersiniz! Bu kadar mı karakteriniz?

  • Döviz05 Mayıs 2018 22:50

    Ahmak ahmaktır. Cahil cahilliğini kabul etmez. Dövize bak anla arsız

  • Riya05 Mayıs 2018 21:24

    Sp not arttırırken de itiraz ettin mi nihat, etmedin di mi

  • Mustafa 05 Mayıs 2018 19:32

    Salak nihat sende akıl olsa kimsenin not kuruluşuna ihtiyacı olmadan değerlendirme yaptığını anlarsın...

  • Bama cahil diyen hödük05 Mayıs 2018 19:26

    Sp denilen o şeref fakirleri devletin verdiği teşviği direk devletin kasasından çıkan para olarak düşmüş kara cahil anladın mı kara cahil! Hem cahil.

  • Oku düşün05 Mayıs 2018 19:00

    Tek tek kalemlerle cari açık, enflasyon, ithalat, ihracat herşeyi değerlendirip açıklamışlar cahil

  • IHLAS.BORSA MAGDURLARI05 Mayıs 2018 18:08

    Size oy yok eyy reis, ihlas patronu mahvetti milleti siz onu korumaya devam edin...

  • Ziya06 Mayıs 2018 07:56

    İhlas Finans yüz akı falan değildir! Din i kullanarak insanları dolandırmıştır! Bir de doğruya doğru demesini öğrenelim! Para ve servet insanı şeytanlaştırabiliyor! Bunların örnekleri her zaman olur! Olacaktır. İnsanın aklı selim ve vicdan sahibi olursa doğruyu ayırıp vicdanına uyarsa doğruya adım atmış kapı aralamış olur.

  • CHP'YE KAYYUM05 Mayıs 2018 19:12

    İHLAS bu ülkenin yüzakı. Hizmetleri ortada! Hain, kanı bozuk FETÖ'nün alaveraları sonucu batırılan İhlas Finans Kurumu yüzbinlerce insana büyük kazançlar sağladı. Sebep olanlar da sonunda hamdolsun kökü kazınıyor. Burada bazı cahiller atıp tutuyır. Eğer zerre insafları olsa yirmi bankayı batıranlara birkaç kelime ile tenkit ederler.

  • Evrim Öztemir05 Mayıs 2018 18:08

    Normal bir ülkede hastanede tedavi altına alınır bu adam...

  • Mustafa 05 Mayıs 2018 19:32

    Doğru tespit tebrikler..

  • Nihat05 Mayıs 2018 19:19

    Senin isminde hayır yok zaten! Hayatın yalan! Reis e dokunan alçağı önce ben yakarım tamam mı?

  • ?05 Mayıs 2018 17:42

    Meeeeee meeeee.....

  • Aynaya05 Mayıs 2018 17:09

    Millilik adına ne yapıldı, ne başarı var da muhalefet eleştiriliyor.

  • Nedis05 Mayıs 2018 18:59

    Münafık sensin, ahlaksız peştemal. Nankör olan da sensin ülkeni, toprağını satan hain

  • Nedim05 Mayıs 2018 18:11

    Senin gibilere ancak yazıklar olsun denir. Yalnız bu kadar nankörlüğün cezasını Allah verir. Böyle kafalar Kemal K. nin Ssk hastaneleri bile çok. Neyse ki münafıklar çetesi başarıya ulaşamayacak.

  • erol g05 Mayıs 2018 17:07

    ALMANYA BAŞBAKANI SAYIN MERKEL KUANTUM FİZİKÇİSİDİR MERKEL'İN SADECE VOLKSWAGEN FİRMASINDA 555 BİN MÜHENDİS İŞÇİ ÇALIŞIYOR YILDA ON MİLYON ARAÇ ÜRETİYORLAR BMW MERCEDES DE CABASI OLUR ekonomist olduklarını iddia edenlerin yönettiği ülkemizde yabancı şirketlerin kurduğu araç fabrikaları yılda bir buçuk milyon araç üretiyor aynı yönetimle devam etmek ülkemizin borçlarının trilyon dolarlara yükseltmek demektir yüksen oranda işsizlik demektir düşük gelirlilerin açlığı sefaleti gözyaşları demektir

  • fafa05 Mayıs 2018 23:58

    Türkiye'deki kurulu otomobil fabrikaları bizim olsaydı onları da ''babalar gibi satardık''

  • Yalaka değilsin ama cahilsin.05 Mayıs 2018 19:23

    Otomotiv sanayiinin bu günkü durumundan boynuzlu holding sorumludur. Hiç bir ülkede devletin otomobil fabrikaları ve teşviği yoktur tamam mı? Şimdi çok bilmişlik yapma.

  • Yalaka değilim, hırsız değilim05 Mayıs 2018 19:01

    Otomotiv sanayi yabancı ve montaj nedim

  • nedim05 Mayıs 2018 18:14

    Ne alaka lan? Otomobil fabrikalarını Tayyip mi kuracak? Yabancı şirket gelse istemezük idye nara atarsınız! Doğrusu nasıl yaratıklar olduğunuzu anlamak güç.

  • Ahmet Özbir05 Mayıs 2018 17:07

    REİS biz seninleyiz ! Münafıklara haddini bildireceğiz, CUMHUR İTTİFAKI'nı varımızla destekleyeceğiz!..

  • Culluk05 Mayıs 2018 19:02

    1 oyun var birdirbir en fazla onu kullanırsın tafran kime, noldu yoksa oy mu çalacan

  • sezgin05 Mayıs 2018 16:58

    münafıklar ??????????????????????????

  • bir yorum05 Mayıs 2018 16:51

    İhlas finansın mağdurlarının paralarını verdirttirmeden asla ne akpartiye ne de CB RTE ye oy yok.'002 den beri hep ben ve annem akpartiye ve CB RTE oy verdik annem ihlas finans mağduru.CB RTe 2002 seçimlerinde önce ihlas mağdurlarına sahip çıkıyordu şimdi bana mı sordun paranı yatardın diye çıkıştı.Biz de sandıkta bunu diyeceğiz inşallah.Umarım seçimleri kazanamazsınız.

  • Ziya06 Mayıs 2018 01:48

    Şimdi diyorsun ki Enver Ören ve taifesinin oyuna muhtaç o yüzden o na dokunamıyor! Bunların ederi 100-150 kişi eder. İhlas kurumları pratikte neredeyse batmış görünüyor. Malum zat Amerika da (mücahit Ören) 100-150 dolarlık küçük meblağlarla ödeme yaptığı için devlet mazur görüyor! Umarım hakkınızı alırsınız. Ayrıca 2001 de batan pek çok yatırımcı ve mağdur var.

  • bir yorum05 Mayıs 2018 20:12

    ziya bi kere off shore cularda özel finanscılar gibi paralarını alamıyordu.Ama düzmece bir mahkeme sonunda paralarını aldılar.Hem offhorecular vergi vermemek için paralarını buraya yatırmışlardı.Beri tarafta özel finanscılardan devlet çatır çatır vergi aldı.Sana soruyorum devlet vergi aldığı vatandaşımı korumalı yoksa vergi vermemek için fellik fellik dolaşanları mı korumalı.Bir de 2002 kasım seçimlerinden önce RTE enver örene bile gitmişti oy almak için ona insanların paralarını ver ah alırsın demişti.Şimdi 16 senedir niye unuttu insanları.Ayrıca ihlası koruyor tam 16 senedir tasfiye bitmedi böyle bir şey olur mu bu tasfiye kaç yıl daha sürecek belli değil.Devletin bir şey üstlenmesi gerekmiyor sadece anlamsız bir şekilde koruduğu mücahit örenden milletin parasını vermesini istesin.

  • ziya05 Mayıs 2018 18:16

    İhlas finans 2001 de battı Hükümet niye üstlensin? Her batanı devlet neden kurtarmak zorundaymış?