E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Bu kötü gidişatı durdurmak bizim elimizdedir---

Erdoğan: Bu kötü gidişatı durdurmak bizim elimizdedir

Erdoğan: Bu kötü gidişatı durdurmak bizim elimizdedir
11 Ekim 2019 - 20:35 borsagundem.com

Erdoğan "Yaşadığımız sıkıntılar coğrafyamızın kaderi değildir, bu kötü gidişi durdurmak bizim elimizdedir" açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda "Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılığın Güçlendirilmesi" konulu 3'üncü Parlamento Başkanları Konferansı Açılış Resepsiyonu'nda konuştu.

"Yaşadığımız sıkıntılar coğrafyamızın kaderi değildir, bu kötü gidişi durdurmak bizim elimizdedir." diyen Erdoğan, "Bu kadim coğrafyanın huzurunu, güvenliğini, esenliğini dünya barışının anahtarı olarak görüyoruz. Maalesef uzunca bir süredir bu kadim coğrafyanın en azından önemli bir bölümü acıyı ve sefaleti sırtlanmak zorunda kalmıştır." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uzun terörle mücadele dönemimizde, güvenlik güçlerimizden ve masum vatandaşlarımızdan binlerce şehit verdik. Çocukları, kundaktaki bebekleri, okulları, kütüphaneleri hedef almaktan çekinmeyen bir barbarlığa şahit olduk." dedi.

"Güvenlik olmadan barış olmaz, barış olmadan kalkınma olmaz. Kalkınma olmadan huzur ve refah olmaz. Huzur ve refah olmadan da toplumlar geleceğine güvenle bakamaz." diyen Erdoğan, şunları söyledi:

"Kuzey Irak ve Suriye'de yürüttüğümüz terörle mücadele operasyonları asla bu ülkelerin toprak bütünlüğü ve egemenlik haklarını hedef almıyor.

Fırat'ın batısını olduğu gibi doğusunu da terör örgütlerinden temizleyerek hem sınırlarımızın güvenliğini temin edeceğiz, hem de ülkemizde Suriyelilerin kendi evlerine huzuru kalple geri dönmelerini sağlayacağız.

Bizim bu mücadelemiz Kürtlerle değil, mücadelemiz terör örgütleriyledir.

Şu anda Suriye'de yaşananlar 10 bin kilometre uzaktan koalisyon güçleriyle Suriye'de yer alanlar bir şeyi ihmal ediyorlar. O da nedir, bizim defaatle söylediğimiz PYD, YPG, DEAŞ birer terör örgütüdür. Ne yazık ki Batı, PKK'ya terör örgütü diyor ama onun yan kolları olan PYD, YPG'yi terör örgütü olarak kabul etmiyor.

Biz Suriye'yi bölmeye değil, parçalamaya değil, orada tüm yaşayanların, hepsinin hukukunu korumak için orada yer almış bulunuyoruz.

Bize sağdan soldan şu anda tehditler geliyor, bu gidişi durdurun diye. Sayın Trump'a da söyledim, diğerlerine de söyledim. Eğer bunu 'durduracaksanız durdurun' dedik size ama durdurmadınız. Şimdi biz kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz, artık geri adım atmayacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Börü 12 Ekim 2019 10:26

    Ülkemizin varlığı bir ışık oldu karanlıkta kalanlara.. Sadece pkk ve uzantıları değil din düşmanı daeş i de yok etmek bizim borcumuzdur.. VE BİZLER BORÇLARINI MUTLAKA ÖDERİZ..

  • tv12 Ekim 2019 10:24

     ben bu milletin bu beraberligine hayranım

  • Börü12 Ekim 2019 10:23

    Bizim derdimiz insanlığa özellikle müslümanlara umut olmak...Zalimler için ise beklenen son ne acı ..

  • Ölmez Dirilmez12 Ekim 2019 02:19

    Ben bu harekati destekliyorum keske bende gidip 300-500 terörist gebertsem .mehmetciklere başarılar

  • Börü12 Ekim 2019 00:13

    Sen Allahın izni ile bir umut ışığı yaktın.. O ışığı Rabbim dilemediği sürece de kimse söndüremez..senin düşüncen hayır.. ahir zaman yaklaştı müslümanların hazırlıklı olması lazım ve herşeyden önce de birlik olabilmeyi başarmaları şart.. bizim bu harekatımız ve bundan sonra yapacaklarımız sadece bunu hedeflemekte olduğunun farkındayız.. Böyle bir gayesi olan bir toplumu Mülk ve Kudret sahibi olan Rabbim koruyacaktır. Dualarımız bu gayeye hizmet eden onu bizlerin kalplerinde yeşerten herkese..

  • EFE11 Ekim 2019 22:22

    DÖVİZİ OLANLARDAN VERGİ ALIN BU VATANA HAİNLİK BİTSİN ABD YE KARŞIYIZ AMA DOLARDAN MEDET UMUYORUZ YAZIKLAR OLSUN

  • BORSACI11 Ekim 2019 21:19

    REİSİM ALLAH ÖMRÜMDEN ALSIN SANA UZUN ÖMÜRLER VERSİN SENİ ALLAH KORUSUN.

  • corleone11 Ekim 2019 22:39

    kuzey koreli gibi süylemişsin

  • ...11 Ekim 2019 22:20

    amin..