E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan duyurdu: 2020'de Türkiye'de düzenlenecek---

Erdoğan duyurdu: 2020'de Türkiye'de düzenlenecek

Erdoğan duyurdu: 2020'de Türkiye'de düzenlenecek
03 Eylül 2018 - 21:03 borsagundem.com

Erdoğan "3. Göçebe Oyunlarının açılışına katıldık. Kırgızistan’ın dünya kültür mirasına kazandırdığı bu oyunları, 2020 yılında inşallah ülkemizde düzenleyeceğiz" açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Kırgızistan ziyaretine ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, ziyaretin iki ülkenin ortak geçmişlerinden güç alan ilişkilerinin daha da gelişmesine vesile olacağına inandığını belirtti.

Başkan Erdoğan, ziyarette mevkidaşı Sooronbay Ceenbekov ile gündemlerindeki tüm konuları değerlendirdiklerini, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 4. toplantısını gerçekleştirdiklerini ve FETÖ ile mücadelede atılabilecek müşterek adımları ele aldıklarını aktardı.

İki ülke arasında siyasi, ticari ve kültürel ilişkileri geliştirme konusunda ortak kararlılığı gördüklerini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"İş forumunda yatırımları teşvik edecek her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Kültürel bağlarımızı daha da güçlendirecek olan Bişkek Cumhuriyet Merkez İmam Serahsi Camii'nin açılışını gerçekleştirdik. 3. Göçebe Oyunları'nın açılışına katıldık. Kırgızistan'ın dünya kültür mirasına kazandırdığı bu oyunları 2020 yılında inşallah ülkemizde düzenleyeceğiz.

Çolpan-Ata'da gerçekleştirilen Türk Konseyi 6. Devlet Başkanları Zirvesi'nde diğer üye ülke devlet başkanları ile birlikte, başta kendi para birimlerimizle ticaret önerimiz olmak üzere bölgesel ve küresel konuları değerlendirdik. Kırgızistan ziyaretimizin ikili ve bölgesel ilişkilerimizde hayırlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Samimi misafirperverlikleriyle bizlere ev sahipliği yapan Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sayın Ceenbekov'a ve kardeş Kırgız halkına şükranlarımı sunuyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ?04 Eylül 2018 10:51

    Korkmayın 2020 de hepiniz ejderli suşi yiyecek refah seviyesine ulaşacaksınız...Şaka şaka...Büyük ihtimal ekmeği alacak parayı zor bulacaksınız...

  • ..04 Eylül 2018 01:47

    her sene bişe buluyoruz. bulunan birşede 1 yıl sonra unutuluyor. çünkü özümüzde, alışkanlıklarımıdaz olmayan, içimize sinmeyen bişeyi zorla yapırtamazsın. ) adı değişir seneye öz oyunlarımız olur... yahu sen al 23 i kutla dur yer yıl ... bırak ordan burdan turkçe olimpiyatımış, göçebecimiz, kutlu doğummuş vb.. vb.. 19 mayıs var..23 nisan var... becen daha cidid konulara öncelik vermeliyiz şuan için.

  • Emekci04 Eylül 2018 01:46

    Gerçekten yazık. Bir zamanlar olimpiyatlar, dünya kupaları hedeflenirdi. Şimdi göçebe oyunları...

  • Salih uzun 04 Eylül 2018 01:37

    Evet önemli kararlar alınacak dediği şey buymuş demek ki! Üzülün mü gülen mi

  • Hüsran04 Eylül 2018 00:18

    Olimpiyatlar, dünya kupaları palavralarından sonra göçebe oyunları gerçekleşir inşallah, tabi Rusya izin verirse.

  • İtri04 Eylül 2018 00:04

    Boş işlerle uğraşmayı bırakın

  • mustafa03 Eylül 2018 23:55

    bana ne göçebe oyunundan kardeşim benzin lpg mazot zamları neden yapılıyor hak neden soyuluyor bundan bahset...

  • Hakan03 Eylül 2018 23:44

    Dolar ne olur usta satalım mı

  • Aa03 Eylül 2018 23:42

    Göçebe mi? Dolar almış başını gidiyor, millette göçebe oynayacak hal mı kaldı, bizimki kör ebe oyunu....