E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaErdoğan faizlerin düşmesini istedi---

Erdoğan faizlerin düşmesini istedi

Erdoğan faizlerin düşmesini istedi
26 Ağustos 2015 - 15:00 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, faizlerin bulunduğu seviyeden daha aşağı inmesini istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamalar yaptı.

Erdoğan, faizlerin bulunduğu noktadan aşağı gelmesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan, faizlerin aşağı gelmesi gerektiğini ve bu sayede ülkeye yatırımların artacağını dile getirdi.

Ekonomideki büyümenin bu yıl süreceğini belirten Erdoğan, seçimde bir istikrar hükümetinin kurulması halinde 2016'da beklentilerin çok üzerinde bir büyüme oranına ulaşılacağından kimsenin şüphe duymaması gerektiğini sözlerine ekledi.

DAHA ÖNCE DE FAİZLERİN İNMESİNİ İSTEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce de faizlerin inmesini istemiş, ancak ekonomi kurmayları ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'dan aldığı brifingin ardından bu söylemlerinden vazgeçmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • seçmen27 Ağustos 2015 00:56

    pes yeter artık

  • neden26 Ağustos 2015 22:50

    eyvah ki eyvah borsayı yarın düşünemiyorum bile

  • VATANDAŞ26 Ağustos 2015 21:57

    Ormanda Sel olur… Azgın sular, her şeyi önüne katıp sürükler. Kalabalık bir tavşan ailesi bu tufandan kurtulmak için küçük bir adacık bulur. Hepsi üst üste tüneyerek, tufanın geçmesini bekler. Sulara kapılıp sürüklenmekte olan bir deve, sağ ön ayağıyla bu adacığa tutunur. Tavşanlar rahatsız olur. Deve ağlamaklı bir sesle tavşanlara: “Yahu lütfen acıyın! Sadece bir ayağım ile tutunmuşum. Size ne zararım var?” Tavşanlar, düşünüp, hoşgörü ile karşılamışlar. Az sonra Deve: “Sevgili tavşan kardeşlerim. İnanın çok zor durumdayım. Öteki ön ayağım ile de şu adacığa tutunsam ne kaybınız olur?” Hoşgörülü tavşanlar buna da izin vermiş. Böylelikle, Deve iki ön ayağıyla adacıktan destek bularak azıcık rahatlamış. Birkaç saat sonra, Deve yeni bir görüşle sızlanmaya başlamış: “Güzel tavşanlar, anlayışlı tavşanlar. İnanın çok yoruldum. Sele kapılmamı istemezsiniz herhalde. Ben dört ayağım ile şu küçük adacıkta ayakta durayım. Hem ben selden kurtulurum hem de siz yağan yağmurlardan kurtulursunuz. Size şemsiye olurum.” Tavşanlar bu fikri de uygun görmüşler. Deve adacığın üzerine çıkmış, ayakta beklemeye başlamış. Gerçekten de tavşanların üzerine bir şemsiye gibi olmuş. Bir müddet sonra Deve; “Sevgili tavşan kardeşlerim ben yoruldum. Oturuyorum. İsteyen kalsın, isteyen gitsin.” Bütün tavşanlar, kendilerini sel sularına bırakmak zorunda kalmışlar.

  • Muhtar olamadık bu fanı dünyada26 Ağustos 2015 20:56

    Merkezin başına bir muhtar neden atamadi başkan en azından laf geçirir erdem itaatsiz lik yapıyor galiba

  • Marko paşa26 Ağustos 2015 20:45

    Vatandaş borç batağında yandaş zaten zengin faiz düşse bankaya gidip ev kredisimi çekebilecek insanlar önünü görmüyor niye medya önünde faiz insin diyorsunuz ki söyle buluta açsın merkeze CB emri faiz inecek oda vatan haini olmamak için indirir bu şekilde seçmen oy vermez bu işte ekmek yok talimatla indir en kisa yolu bu ve basit indir yeter

  • ismail 26 Ağustos 2015 17:31

    artı bir sussanız türkiye rahatlayacak lütfen makamınıza saygılıyım size yaklacık 10 yıldır deskdek verdi yetdi artık

  • Byk26 Ağustos 2015 17:05

    Faizin düşmesi Attan(Cihan) düşmeye benzemek.

  • GÖKTUĞ26 Ağustos 2015 16:32

    MUHTARLARIN GÖRÜŞÜ NE ACABA FAİZ DÜŞŞÜNMÜ? NEDE OLSA SEÇİLMİŞLER.BZDEN İYİ BİLİRLER.

  • Mete26 Ağustos 2015 15:31

    Eyy RTE herhalde sende milyonlarca +USA Doları var ki faizlerin indirilmesini arzuluyorsun.Doymadın mı bu kadar zenginliğe.Yırtık ayakkabıyla siyasete atıldın.Milonlarca Doların var.Ne diyelim sana.Ekonominin E.sini bilmezsin.Fetfa vriyorsun.

  • DOĞRU SÖYLE26 Ağustos 2015 15:30

    FAİZ DÜŞSÜN DOLAR VE EURO ÇIKSIN (!)

  • Yorumcu..26 Ağustos 2015 15:15

    Esaslı okkalı bir kriz istiyorum kriz diyor şair.

  • can26 Ağustos 2015 15:10

    yarın muhtarlar faizi düşürür kesin

  • ROJOVA DEĞİL KERKÜK26 Ağustos 2015 15:09

    TABİ TABİ FAİZ DÜŞSÜN,MİLLETİN PARASI MEVDUATTA ERİSİN SEN,İN DÖVİZİN UÇSUN.sEN VARKEN KİMSE AKP İLE HÜKÜMET KURMAZ.NE CUMHURBAŞKANI NEDE BAŞBAKAN OLDUĞUN BELLİ DEĞİL.BU MİLLET SENİ VE AKP Yİ SIRTINDAN ATYMAZSA BU ÜLKE YIKILIR.

  • kıro26 Ağustos 2015 15:09

    taştan topraktan başka neye yatırım yaptın ki? yandaş müteahhitlerin evleri ellerindemi kaldı yoksa? yine borsayı düşürüp doları zıplatacan yapma bunu artık...