E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: İsrail katliam planlarına devam ediyor---

Erdoğan: İsrail katliam planlarına devam ediyor

Erdoğan: İsrail katliam planlarına devam ediyor
23 Eylül 2024 - 21:02 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Karim Khan ile görüştü. Erdoğan görüşmede, "İsrail pervasızca katliam planlarına devam ediyor" ifadelerini kullandı

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi'nde, Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Karim Khan ile görüştü.

BASINA KAPALI TOPLANTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ​Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Khan'ı kabul etti. Erdoğan'ın kabulü basına kapalı gerçekleşti.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail'in Gazze'de bir soykırıma imza attığını vurgulayarak, Netanyahu yönetiminin uluslararası hukuku ve insan haklarını çiğnemekten çekinmediğini, kendilerini durduracak bir güç olmadığı yanılgısıyla pervasız bir biçimde katliamlarına yenilerini eklemek için planlar yaptıklarını ifade etti.

"İSRAİL SOYKIRIM YAPIYOR"

İsrail'in işlediği suçların hesabını vermesi gerektiğini, uluslararası hukuka olan güveni korumak için İsrail'e yönelik Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde açılan soykırım davasının sonuçlanmasının ve soykırım suçlularının hak ettiği cezaları almasının son derece önemli olduğunu belirten Erdoğan, Türkiye'nin soykırım suçunun somut kanıtlarla tespiti için elinden gelen gayreti göstermeye devam edeceğini kaydetti.

İsrail, Lübnan'ın birçok bölgesine hava saldırısı düzenlediİsrail, Lübnan'ın birçok bölgesine hava saldırısı düzenledi

 

Erdoğan: İsrail terör örgütü gibi saldırıyorErdoğan: İsrail terör örgütü gibi saldırıyor

 

İsrail'in katliamı sürüyor! Gazze'de son 24 saatte 44 kişi öldüİsrail'in katliamı sürüyor! Gazze'de son 24 saatte 44 kişi öldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)