E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Kimsenin tek karış toprağında gözümüz yok---

Erdoğan: Kimsenin tek karış toprağında gözümüz yok

Erdoğan: Kimsenin tek karış toprağında gözümüz yok
30 Ağustos 2019 - 19:43 borsagundem.com

Erdoğan, "Kimsenin tek karış toprağında gözümüz yoktur ama topraklarımıza dikilen gözlere, egemenlik haklarımıza uzanan ellere tahammülümüz olamaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen resepsiyonda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kahraman güvenlik güçlerimiz, ülkemiz içindeki sarp dağlardan şehirlerin karanlık dehlizlerine, yurt dışında teröristlerin yuvalandığı inlere kadar bölgemizin tamamını adeta hallaç pamuğu gibi atıyor."  dedi.

"Egemenlik haklarımıza uzanan ellere tahammülümüz olamaz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimsenin tek karış toprağında gözümüz yoktur ama topraklarımıza dikilen gözlere, egemenlik haklarımıza uzanan ellere tahammülümüz olamaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün Irak'ta, Suriye'de, Doğu Akdeniz'de ve coğrafyamızın dört bir yanında verdiğimiz mücadelenin tek bir gayesi öncelikle Türkiye Cumhuriyeti'nin haklarını savunmak, bunun yanında dost ve kardeş halkların güvenliklerini de temin etmektir." dedi.

"Türkiye sınırları boyunca kahramanca mücadele veriyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terör mücadelesine deyinerek şöyle dedi:

"Türkiye sınırları boyunca kahramanca mücadele veriyor, birileri teröristlerin ve arkalarındaki güçlerin ağzıyla gölge düşürmeye çalışıyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • evet31 Ağustos 2019 10:28

    sadece şam da cuma namazı kılıp gelecez. esad korkmasın.amacımız misafirhane. ösa yıda silahlı ve esad güçleri ile savaştığını bilmiyorduk. ösa nın suryenin gerçek sahibi olduğunu biliyorduk... yani o topralar esadın değil ösa nın... esad ın mi toprak? ösa nın mı ? bilmiyoruz... neyse kımsenın toprağında gözumuz yok..  ne anlamalıyım bu açıklamadan ? beynım yandı :D

  • Aa31 Ağustos 2019 10:11

    Dün inanmadım, bugünde inanmıyorum. Enflasyonda ortada maaş zamları da, suriyeli lerde ortada, yaptıklarınızdan.

  • Kadir31 Ağustos 2019 10:01

    Yok tabi kenfi topraklarımızı satmakla meşgulüz

  • Eskici31 Ağustos 2019 00:28

    Multecilerde vatandas bikti bu sorunu cozmezse hukumet 2 secimde 2 soku yasar vatandas olarak herseyin farkinda artik anliyor Kim ne demek istiyor

  • Naim31 Ağustos 2019 00:17

    Doğalgaza zam yapmışınız. Memura zammın parası hemen çıktı

  • Pala30 Ağustos 2019 22:58

    Suriyeye dalacaklar, halkı ayaklanıp meşruiyet kazandirmaya çalışıyor

  • Titi30 Ağustos 2019 21:43

    Inanalim mi cuma falan kiliyoduk hani