E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan-Putin anlaştı ---

Erdoğan-Putin anlaştı

Erdoğan-Putin anlaştı
27 Kasım 2016 - 05:19 borsagundem.com

26 saatte iki kez görüştüler... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı geri arayan Rusya Devlet Başkanı Putin, Suriye’deki Türk birliğine yönelik saldırıyla ilgili detayları paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir Suriye uçağının 24 Kasım günü sabaha karşı El Bab yakınlarındaki TSK birliğine hava saldırısı düzenlemesinin ardından önceki gün Putin’i aramıştı.
Putin, ilk görüşmeden 26 saat sonra dün akşam Erdoğan’ı geri aradı.
Görüşmede, Türkiye ile Rusya arasında, özellikle de Suriye konusunda görev üstlenmiş birliklerin en üst düzeydeki komutanların iletişimi ve işbirliğini artırması kararlaştırıldı. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Polat28 Kasım 2016 06:59

    Rusya'da kandırmasın ha beyler dikkat edin, cok pahalıya mal oluyor, FETÖ kandırıyor bedeli şehit edilen 250 masum vatandaşımız ödüyor, guvenlik güçlerinin tüm uyarılarına rağmen PKK kandırıyor bedeli masum Polis ve Askerimiz ödüyor...Aman bu sefer Rusya kandırmasın bedeli yine şehit olan askerlerimiz ödeyecek... Başka da kimseye birşey olduğu yok

  • vatandaş27 Kasım 2016 22:15

    rus uçağının düşüş yıldönümünde olacak iş miydi ?!? kimse bana ruslar yapmadı demesin adamlar öc almak için bekliyorlar kendilerini kuruyorlar

  • anlaşılmadı sanırım27 Kasım 2016 15:49

    görünen o ki AB kaybederken Rusya bloğu Türkiye yi kazanıyor.

  • tarkan bey27 Kasım 2016 12:19

    yahu hangi tv kanallarını izliyorsun :) radarlarda ucakların kalktıgı hava limanından, anlık uctugu, gittiği noktalar belli. ne kılıgı kıyafeti :D adam gibi tv kanalı izlede öğren bu işleri.

  • şehitlerimiz27 Kasım 2016 12:18

    şehitlerimiz oldu. Birileri vurdu. biz anlaştık ? hangi konuda

  • Tarkan27 Kasım 2016 11:24

    Rus kılığına giren abd uçaklarına da dikkat etmek gerek arkadan vurabilirler