E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan sağlık durumu için ne dedi?---

Erdoğan sağlık durumu için ne dedi?

Erdoğan sağlık durumu için ne dedi?
15 Ağustos 2013 - 10:52 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sağlığı ile ilgili soruya cevap verdi. İşte yanıtı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sağlığı ile ilgili soruya cevap verdi. Erdoğan "Hamdolsun gayet iyiyim" dedi. Başbakan Erdoğan Türkmenistan ziyareti öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı.
"İYİ FOKSLUYORSUNUZ"
Erdoğan, Fox TV muhabirinin "Birkaç gün ortalarda görünmediğiniz zaman sağlığınızla ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Sağlığınız nasıl? Bu tür haberler için ne diyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:
Allah’a hamd olsun gayet iyiyim.  İyi foksluyorsunuz.  Hangi hastanede yatmışım sizlerden öğreniyorum. Bayramdan sonra birkaç gün dinlendim. Programımı da uygulamaya koydum. Medyanın bu yönü çok kötü. Bu kadar yalanı nerede buluyorlar, nasıl duyuruyorlar. Biraz da insan utanır yahu. Ülkenin başbakanını, hastanede yatmış, şöyle olmuş böyle olmuş vesaire. Biz bir ders aldık, o dersin başlığı da edep yahu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • duman15 Ağustos 2013 15:16

    bu yalancilar ates olmayan yerden de duman cikarmasini beceriyorlar.

  • Can yesiltas15 Ağustos 2013 14:34

    Garibanlardan ( kazlı çeşmeye götürülenlerden) saklı gizli bodrumu en lüks otelinde tatil yapmış,umuyorum bu samimi(!) davranışını oy verenleri sorar kendilerine sandıkta.

  • Halka Doğruyu Söyleyin15 Ağustos 2013 14:30

    Başbakanın sağlığının iyi olmadığı açıkça ortadadır. Bayramdan beri ortalıkta gözükmüyordu. Bunu saklamanın, üzerini örtmenin hiç kimseye faydası yok. Halka çıkıp doğru olan bilgiyi vermeleri gerekir.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

  • salo195715 Ağustos 2013 12:05

    Allahtan Başbakanımıza sağlık dolu günler vermesini dilerim.Ona ve arkadaşlarına bu ülkenin ihtiyacı var,yoksa çapulcuların eline düşer bu ülke.

  • Makas Buraj15 Ağustos 2013 11:27

    Allahım,O edepten ,O yalanları uyduranları da nasiplendirsin.

  • hakan277215 Ağustos 2013 11:11

    Başbakanı Allah Bu Milletin başından eksik etmesin.Bütün dünya Müslümanları ona aşık