E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşörtülü bacılarımın üniversite haklarını ellerinden aldınız---

Başörtülü bacılarımın üniversite haklarını ellerinden aldınız

Başörtülü bacılarımın üniversite haklarını ellerinden aldınız
11 Mayıs 2018 - 11:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı. Erdoğan'ın seçim şarkısı 'Eroğlu Erdoğan' da ilk kez vatandaşlara dinletildi. Erdoğan konuşmasında "Size birileri geldiği zaman onlara şunu deyin. “Hayatınızda bir Marmaray yapabildiniz mi? Siz hayatınızda bir Avrasya Tüneli yapabildiniz mi? Siz hayatınızda bir Yavuz Sultan Selim Köprüsü yapabildiniz mi? Bir Osmangazi Köprüsü yapabildiniz mi? Onlara bunları söyleyin. AK Parti’nin eseri olmadığı bir yer yok. Biz eserlerimizle konuşuyoruz, siz neyle konuşuyorsunuz?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nde konuşuyor . Erdoğan'ın konuşması özetle şöyle: 

"Rabbim ömür boyu birbirimizden ayırmasın inşallah. Biz gençlerimizin enerjisiyle, heyecanıyla, desteğiyle bugünlere geldik. Gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakmak için vesayete meydan okuduk. Demokrasi, hak ve özgürlüklerde sınıf atlattık. Reform üzerine reform yaptık. Gençlerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için tarihi adımlara imza attık. “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek küresel adaletsizliklere, duyarsızlıklara baş kaldırdık. Gençlerimizden aldığımız ilhamla 2023 hedeflerimizi ilan ettik. Hayata geçirmenin mücadelesini verdik. Başbakan olduktan sonra ilk işimiz, anayasa değişikliğiyle gençlerin seçilme yaşını önce 30’dan 25’e düşürmek oldu. Sonra bununla da kalmadık, 16 Nisan halk oylamasında seçilme yaşını, seçme yaşıyla eşitleyip 18’e indirdik. Zor olan seçilmek değil, seçmektir dedik.

'AK PARTİ, GENÇLERİN PARTİSİDİR'

Gençlerimize inandığımız için, güvendiğimiz için seçme ve seçilme yaşını 18’e indirdik. Gençler, size inanan AK Parti. Sizinle bu yolda yürüyen AK Parti. Ve yarınların modern Türkiye’sini gençlerle beraber inşa edecek olan yine AK Parti. Seçme hakkına sahip olan gencin, seçilme yeterliliğinin de bulunduğuna inandık ve adım attık. Türkiye’de gençlere bizim kadar güvenen, bizim kadar itimat eden bir başka parti yoktur. AK Parti Gençlik Kolları’nın şu anda 1.5 milyon olan üye sayısı, diğer partilerin toplam üye sayılarının bile üzerindedir. Bunun için diyorum ki, AK Parti gençlerin partisidir.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini, gençlerimizin vizyonlarını, bizim yaşadığımız sıkıntılara maruz kalmadan hayata geçirmeleri için getirdik. İşte bunun için 24 Haziran seçimleri en çok da gençlerin seçimi olacaktır. Gençler, 24 Haziran’da iradenize geleceğinize sahip çıkmaya hazır mısınız? 24 Haziran’da büyük ve güçlü Türkiye’ye giden yolun kapılarını ardına kadar açmaya hazır mısınız? 24 Haziran’da size güvenmeyenlere, sizi küçümseyenlere yol yürümekten imtina edenlere derslerini vermeye hazır mısınız?

Ne güzel söylemiş şair: “Beden ölür, çürür. Cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, haktan hakikatten yana bakın siz.

'GENÇLER ŞAHLANIŞIMIZ VE YÜKSELİŞİMİZSİNİZ'

Geçtiğimiz hafta 6 Mayıs’ta İstanbul’da seçim manifestomuzu milletimizle paylaştık. Manifestomuzda gençlerimize de özel bir hitabımız vardı. Tekrar sizlerle paylaşmak istiyorum. Gençler, şahlanışımız ve yükselişimizsiniz. Erdem, irade ve cesaretle Türkiye’yi siz şahlandıracaksınız. Size emretmeyeceğiz, size dikte etmeyeceğiz, sizi kalıplara sokmak için çalışmayacağız. Sadece sizinle birlikte çalışacağız. Yanlışları sizinle birlikte tespit edip düzelteceğiz. Adalet sizinle yükselecek. Eğitim-öğretim sistemimizi sizin beklentilerinizi karşılayacak şekilde geliştireceğiz. Hiçbir terör örgütünün ağına düşmenize izin vermeyeceğiz. Size daha nitelikli imkanlar sunmayı ülkemizin geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Eğitim-öğretim hayatınızın ardından edindiğiniz bilgi beceriyi iş hayatına aktarmanıza sağlamak için gereken adımları birlikte atacağız. Farklı lisanlar, güncel gelişmeler, ileri teknolojilerle elbette dünyayı tanıyacaksınız. Bunun yanında medeniyetinizi, tarihinizi de en iyi şekilde öğreneceksiniz. Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez.

'HAYALLERİNİZİN BÜYÜKLÜĞÜNÜN FARKINDAYIM'

Tarihinizi öğrendikçe özgüveninizin arttığını, vizyonunuzun derinleştiğini, bakış açınızın genişlediğini göreceksiniz. Gelin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini sizlerle birlikte hayata geçirelim. İçinde bulunduğunu yaşların kıymetini ileride çok iyi anlayacaksınız. Gençlik insanın hayatta bir kere eline geçirdiği bir fırsattır. Taşmak için önce dolmak gerekir. İçinizin kıpır kıpır olduğunun, hayallerinizin umutlarınızın büyüklüğünün gayet iyi farkındayım.

'SİZLERE BAKINCA GENÇLİĞİMİ, VERDİĞİM MÜCADELELERİ HATIRLIYORUM'

Unutmayınız bizler de bir zamanlar gençtik. Sizlere bakınca kendi gençliğimi, o çağlarda verdiğim mücadeleleri hatırlıyorum. Bir yandan hayırlı evlat olmak için canla başka çalışıyorduk, diğer yandan spor dalında en iyisi olmak için tüm gücümüzü ortaya koyuyorduk. Şiirle, edebiyatla, sanatla iç içe bir hayat sürüyorduk. Aynı şekilde liseden üniversiteye kadar eğitim öğretim hayatımızı her anını dolu dolu yaşamanın gayreti içindeydik.

'ARKADAŞLARINIZI İYİ SEÇİN'

Bu çağlarda yaşadığınız her hadisenin olumlu veya olumsuz neticelerini hayatınızın ilerleyen dönemlerinde mutlaka göreceksiniz. Onun için ailenize sıkı sıkıya sahip çıkın. Arkadaşlarınızı iyi seçin. 'Söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu.' Ona dikkat, aman dikkat. Eğitiminizden asla taviz vermeyin, sporu kesinlikle ihmal etmeyin. Bugün başka bir dünya olduğunu gayet iyi biliyorum. İnternetin, sosyal medyanın hayatınızda kapladığı büyüklüğü görüyorum. Bütün bu imkanları ailenizle, arkadaşlarınızla harmanlamayı başardığınızda herkesin önüne geçeceğinizden hiç kuşkunuz olmasın. Bizim gözümüzde sizler 21 yaşında İstanbul’u fetheden Fatih’lersiniz. 24 yaşında Osmangazi olmaya var mısınız? 18 yaşında ikinci Murat olmaya var mısınız? 21 yaşında Fatih olmaya var mısınız? 25 yaşında Kanuni olmaya var mısınız? Tabi böyle bir misyona talip olmak kolay değil. Osmangazi’nin 24 yaşında yeni bir devlet kurarken, Fatih’in İstanbul’u fethederken sahip olduğu birikime sizin de talip olduğunu anlamına geliyor."

YENİ SEÇİM ŞARKISI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinde “Eroğlu Erdoğan” şarkısını kullanacak. Söz ve müziği Ceyhun Çelikten’e ait şarkı yine Çelikten tarafından seslendirildi. Video Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden İstiklal Marşı’nın “Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım” dörtlüğüyle başlıyor. Ardından devam eden şarkının sözlerinde ise AK Partinin önceki seçimlerde sık sık kullandığı “yola devam” ile “yerli-milli” temaları dikkat çekiyor. Şarkının sözleri şöyle:

Kutlu bir toprak

Şanlı bir ecdat

Tarih bizsiz yazılmıyor

Durmadık biz hiç

Hep yola devam

Hizmet aşkı hiç bitmiyor

Yerlisiyle millisiyle

Vatan millet el ele

Yedi düvel gelse de

Büyük Cumhur seninle

Varmak için menzile

Kalktı şaha Türkiye

Biz özünden tanırız

Eroğlu Erdoğan’ı

Yiğit bir anadan doğan

Er oğlu Erdoğan

Zalimlere korku salan

Recep Tayyip Erdoğan

Milletine aşık olan

Recep Tayyip Erdoğan

SALONUN ÖNÜNDE KONUŞTU

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Kolları Kongresi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşması özetle şöyle: "Türkiye’nin dört bir yanından partimizin genel merkez gençlik kongresine gelen siz değerli kardeşlerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Biraz sonra salonda geniş detay konuşmamızı yapacağız. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde inanıyorum ki, yapmış olduğunuz hazırlıklarla sandıkları patlatacaksınız. Ama durmak yok… 16 yıl önce böyle demiştik hatırlayın. Çok farklı bir yolculuğun içindeyiz. Aşık Veysel ne diyordu? “Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece” diyordu. Biz de gideceğiz gündüz gece. Onun için durmak yok.

Bizim bir aşkımız var, bizim bir sevdamız var. Biz bu millete sevdalıyız. Bu millete aşığız. Bizim bu millete bu vatan aşkımızı kimseyle mukayese etmeyiz. Niye? Ya biz yaptıklarımızla ortadayız. Biz yatırımlarımızla ortadayız. Eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda, enerjide, tarımda, dış politikada attığımız adımlarla biz bu ülkeyi 3.5 kat büyüttük.

Size birileri geldiği zaman onlara şunu deyin. “Hayatınızda bir Marmaray yapabildiniz mi? Siz hayatınızda bir Avrasya Tüneli yapabildiniz mi? Siz hayatınızda bir Yavuz Sultan Selim Köprüsü yapabildiniz mi? Bir Osmangazi Köprüsü yapabildiniz mi? Onlara bunları söyleyin. AK Parti’nin eseri olmadığı bir yer yok. Biz eserlerimizle konuşuyoruz, siz neyle konuşuyorsunuz?

Hak ve özgürlükler ya bizle geldi be. Benim başörtülü bacılarım, kızlarım onların elinden üniversiteye gitme hakkını aldınız. Ama AK Parti ile üniversite kapıları onlara açıldı mı? Demokrasi diyorlar, özgürlük diyorlar, eğitim özgürlüğü diyorlar. Şu anda başörtülü olanlar her yerde çalışma hakkına sahip mi? Özgürlük bu.

Şimdi şurada başı açık başı örtülü kızlarım bir arada oluyor mu? Ne oldu? Bu ülke yıkıldı mı? Bunlar kardeş be. Biz kardeşi kardeşle barıştırdık. Şu anda işte bizim özellikle de AK Parti Gençlik Kolları’nın çatısı altındaki renk bu. Tablo bu, ayrımcılık yok. Ama onlar ayırdılar, onlar böldüler. Biz bütünleştirdik, farkımız bu.

Bakıyorsun birileri, işte ülkemizde bölücülük yaptı. Ve bunlar bir de parti kurarak tehditlerle maalesef benim Kürt kardeşlerimi sömürdüler. Çukurlar açtılar, Güneydoğu Anadolu’yu maalesef adeta atık su kanalları gibi böldüler, parçaladılar. Onlara gereken dersi verdik mi? Verdik. Cudi’de Gabar’da Tendürek’te Bestler Deresi’nde ne dedim? “İnlerine gireceğiz” dedim, girdik mi? Ve sonunda şu anda kaçacak delik arıyorlar mı? Bu milletin huzuruna kast edenlere biz buraları zindan ederiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (39)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci11 Mayıs 2018 20:30

    cephane kalmadı, son koz başörtüsünü koydu. bu millet başörtüsü yasaklandığında hiçbir şey yapmadı, sadece zulme susarak destek verdi. şimdi de aynı zulüm var, yine susup destek veriyor

  • SIKILDIK11 Mayıs 2018 16:59

    SIKILDIK BU BOŞ MUHABBETLERDEN ARTIK...

  • doğru11 Mayıs 2018 16:25

    nobel ödüllü türk doktor aziz sancarın türk gençlerine tavsiyesi siyasetten uzak durun bilimle uğraşın diyor,biz ne yapıyoruz gece gündüz sokakta televizyonlarda hep siyaset ,biz bu kafayla hiçbir zaman gelişmiş ülke olamayız...

  • Tam komedi11 Mayıs 2018 15:15

    eyy koyuncuklar eskiden başörtülü kızlar okuyamıyordu ! benim bacım da imam hatip mezunu üniversiteye kaydını yaptıramadı amma 16 yılda akp toplumu yozlaştırdı şimdi başı örtülüsü başı açığı da kolay para zengin olma derdinde. O günlerde başörtüsü yasagı getirenler bugünler için hazırlanmış senaryo idi. Her yer cami dolu ama namaz kılan yok cumadan cumaya. Müslümanım diyenler para için müslümanı KANDIRIYOR.

  • Sdk11 Mayıs 2018 15:05

    Reis chpnin bile kimyasını değiştirdi adamlar m. Kamala fatiha okuyor seçimden seçimede olsa 😁

  • yeter 11 Mayıs 2018 14:57

    başörtülü bacılarım dediğin fetoculardan yine mi oy dileniyorsun.

  • YAVUZ SULTAN SELİM HAN11 Mayıs 2018 14:54

    Ülkem gerici yobazlardan çok çekti, senin İLERİCİ, ÇOK SESLİ DEVRİMLERİN sayesinde İNSANCA YAŞIYORUZ HEP BİRLİKTE!..

  • Yobaz12 Mayıs 2018 00:30

    Yobaz

  • yeter11 Mayıs 2018 14:51

    millet fakirleşmiş, devletin parası yok sen hala başörtüsü başörtüsü diye mavra yapıyorsun, benim bütün sülalem başörtülü bıktık artık bu muhabbetden çocuklarımız hep işsiz. iyice kafa gitti bu adamda ya! fesuphanallah

  • HASAN TOSUN11 Mayıs 2018 14:50

    yapacak iş kalmadı iş şiirlere kaldı,TAMAM GEÇMİŞDE YANLIŞ İŞLER YAPILDI,YAPANLARI MİLLET SÜPÜRDÜ,ARTIK ÜLKEYE YENİ YOLLAR YENİ HEDEFLER YENİ UFUKLAR ÇİZMENİN ZAMANI ONLAR YOKKİ ŞİİRLERE SIĞINIYORSUNUZ,GEÇMİŞLE GELECEĞE YATIRIM OLMAZ,ŞİMDİKİ HALDEN SONRAKİ HALE PROJELERLE GELECEĞİ İMAR EDERİZ,SÜPER OLANLAR GEÇMİŞİ TERENNÜM EDEREK DEĞİL GELECEĞİ PLANLAYARAK KALKINMIŞLARDIR

  • borzacı11 Mayıs 2018 14:15

    kabataş kabataş ne oldu tavşan dağa kactı

  • Bika11 Mayıs 2018 18:01

    1 Haziran 2013 tarihinde olduğu iddia edilen AKP İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanın gelini tekrar ifade verip gerçekleri açıklasın. Kamera kayıtlarında böyle bir olay görünmüyor.

  • Vatandaş11 Mayıs 2018 14:13

    Çevir kazı yanmasın :)

  • SIRADAN BİRİ11 Mayıs 2018 13:57

    YİNE Mİ BAŞÖRTÜLÜ BACI SİYASETİ?

  • YALAN11 Mayıs 2018 13:55

    senin başörtülü bacıların altlarında lüks jeplerle yollarda fink atıyor... yani anlayacağın manevi dünya onları hiç ilgilendirmiyor, seni ilgilendirmediği gibi...

  • yeniçeri11 Mayıs 2018 15:58

    BU DÜNYADAN BİRİ, sanırım yanlış anladın her görüşe saygım var, benden başkası beni ilgilendirmez. yorumda tüm örtülüleri zan altında bırakmışlar sadece onun için örnek verdim. biraz dikkatli okuyun şunları ayıptır. bana ne milletin inancından.

  • bu dünyadan biri11 Mayıs 2018 14:38

    Yeniçeri lakaplı kişi dinsizlik suç mu, dinsizler mi işliyorlar tüm suçları? Dinsiz derken Hristiyanlıkta bir din, Yahudilikte, Budistlikte, hindulukta bir din. Sen din diye Müslümanlıktan söz ediyorsun, sana göre bir tek din var dünyada. Halbuki tüm dünyada 7,5 milyar insan var, kimi dinli, kimi dinsiz, dini olanlar da farklı farklı. Bir tek sen mi varsın, senin etrafındakiler mi var bu dünyada. Benim dinim demek kibirdir, kibrin nedeni de değersizlik inancıdır.

  • yeniçeri11 Mayıs 2018 14:12

    Genelleme yapmayaydın iyiydi. benim tüm solcular dinsizdir dememden farkı yok. yakışıksız.

  • BAŞÖRTÜLÜ BACI MI?11 Mayıs 2018 13:52

    yine başörtüsü ve din üzerinden oy devşirme siyaseti, ülke sizin bu ikiyüzlü din siyasetiniz nedeniyle, bir arpa boyu yol alamıyor, düşün artık milletin yakasından, sahte dindarlar....

  • Vatandaş11 Mayıs 2018 13:50

    Ekonomi nin ayarı yoksa hemen yedek plan başörtüsü devrede, sayın cumhurbaşkanımız lütfen bu başörtü konusu iyice bayatladı

  • vatandaş11 Mayıs 2018 13:48

    yine başladı başörtülü bacı siyaseti, bırakın bu ikiyüzlü siyaseti, artık kimse kanmıyor sizin bu cami ve türban siyaseti yalanlarına...

  • go home11 Mayıs 2018 13:42

    yine mi demogoji TAMAM artık

  • realist11 Mayıs 2018 13:33

    iflas eden tüccar gibi eski defterler karıştırılıyor. yeni bir şey olmayınca eskilerden medet ummak buna derler.

  • HALE AYGÜN11 Mayıs 2018 13:18

    BATAN ESNAFIN ESKİ DEFTERLERİ KARIŞTIRMASI GİBİ

  • t11 Mayıs 2018 13:09

    Yandaşlar bırakın üniversiteyi çocuklarınızın hiçbirini okula bile yollamayın diye baskı yapıyor

  • Talip 11 Mayıs 2018 13:08

    Yıl 2018. 16 yıldır iktidarda sın tek başına hálá aynı laflar mı? Pes doğrusu... Bu millet neyine inanıyor acaba 🤔

  • SELÇUK B./BURSA11 Mayıs 2018 12:49

    YAHU 16 senedir aynı siyaseti güdüyorsun.daha yetmedi mi.tamam eyvallah başörtüsü sorununu çözdün bitti bitti BİTTİ..ISITIP ISITIP ÖNÜMÜZE GETİRME ARTIK.YAU 1950 LERDE Abd de zenciler magazalara giremiyordu ırkçılık yuzunden şuan br obama gerçegi var..gerçekler liderler bir sorunu çözdüklerinde bunu halka armagan ederler ve bu çözdükleri sorunu siyasi emelleri ugruna deşip durmazlar.ama ben tabi gerçek liderlerden bahsediyorum sen üzerine alınma.senin şimdi ki politikan ya bizdensiniz ya da terörist..

  • ANLAYANA11 Mayıs 2018 12:49

    üniversitelerin bölünmesine, 90 yıllık cumhuriyet varlıklarının satılmasına özellikle stratejik değeri olan varlıkların yabancılara satılmasına, devletin sır küpü olan kozmik odanın FETO talimatı ile açılmasına.muhalif olan herkesin terörist olarak damgalanmasına, bir doları 4.5 TL ye çıkarılmasına, ... ses çıkarmayan ve üstelik bunları yapanları alkışlayan gençlik olsa olsa yalaka bir gençlik olur.başka bir şey olmaz.

  • Damat ferit11 Mayıs 2018 12:47

    İçi boş laflar.....1 liaraya mal olan şehir hastanalerinden devletin niçin 25 yılda 20 lira kira ödeyeceğini(daha doğrusu ödeyemeyip sgk nın nasıl özelleştirileceğini) anlat bana...

  • bu dünyadan biri11 Mayıs 2018 12:41

    Atatürk'ün devrimleri olmasaydı o başörtülü bacılar 500 yıl daha bu hakları elde edemezdi hatırlatayım dedim. O başörtülü bacılar televizyonlara çıkıp Atatürk'ü sevmiyorum diyebiliyorsa sevmediği Atatürk'ün verdiği kadın hakları sayesindedir. Şimdi Recep Bey siz zulüme mi karşısınız yoksa sadece başörtülülere yapılan zulüme mi karşısınız? Ey Akp li aynı soruyu sana da soruyorum? Dürüst olun.

  • Selahattin abi11 Mayıs 2018 12:39

    Oooo yine başa döndük,malzeme kalmadı mağdur edebiyatı.Özgürlükten anladığımız sadece başı kapalı vatandaşlarımızın hakları olsa gerek.Evet bu konuda normalleştik gerçekten teşekkürler ama bitti artık bu konu.Ekonomiden bahseden yok.Cari açık ne oldu Dolar nereye koşuyor,Enflasyon ne dutrumda Adalet,hukuk,Özgürlükler,Eğitim Emekli,öğretmen,işçi hayat şartları vs

  • BUDA BENDEN SİZE 11 Mayıs 2018 12:35

    70 MİLYAR DOLAR ÖZELLEŞTİRME GELIRI 30 MİKTAR DOLAR SURİYE'Lİ GİDERİ🐑🐑 BABALAR GIBI SATTINIZ 🐑🐑🐑🐑🐑 MİLLETI FAKİR BIRAKTINIZ 🐑🐑🐑🐑🐑

  • Aliveli11 Mayıs 2018 12:30

    Başörtülü bacılarının üniversitelerini böldünüz NASIL OY ALACAĞINI DÜŞÜN

  • #TAMAM 11 Mayıs 2018 12:27

    1.15 DOLAR KURU ŞIMDI OLDU 4.30 Kalktı Şaha Türkiye😎😎😎😎😎😎

  • Emekci11 Mayıs 2018 11:58

    Dolar sanli yukselisine devam ediyor

  • Ahmet Özbir11 Mayıs 2018 11:49

    Vatan millet el ele Yedi düvel gelse de Büyük Cumhur seninle REİS, bugün, yarın ve daima seninleyiz her daim! SENİ BAŞKAN SEÇECEĞİZ, HAİN PKK-FETÖ'NÜN İŞİNİ BİTİRECEĞİZ!..

  • ANLAYANA11 Mayıs 2018 13:47

    1-Eğer ülkede herşey yolundaysa neden erken seçim yapıyoruz? 2- Eğer ülkede işler yolunda değilse neden aynı kişiyi Cumhurbaşkanı seçiyoruz? 3- Eğer ülkeyi kurtaracak olan Erdoğan ise; ülkeyi bu hale getiren kim?

  • seçim şarkısı11 Mayıs 2018 11:33

    Geliyooooor geliyoooooooor%70le geliyor

  • BENGIN11 Mayıs 2018 12:09

    GELSİN BAKALIM BİRDE HEDEF KOYSUN O ZAMAN YENİ 5 YILLIK DÖNEMDE DOLARI 7 TL YAPARIM DESİN. YAPAMAZSA VATANDAŞ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMASIN.