E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Sen niye kaçtın gittin?---

Erdoğan: Sen niye kaçtın gittin?

Erdoğan: Sen niye kaçtın gittin?
10 Nisan 2017 - 16:21 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na darbe girişimi gününü hatırlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Sayın Cumhurbaşkanının koruma müdürleri haber verseydi ben kendisini havalimanında beklerdim” sözlerini hatırlatarak, "Ey Kılıçdaroğlu ben bütün milletime çağrı yaptım ve meydanlara davet ettim. Yüzbinler meydanlara döküldü. Havalimanında onbinler vardı. Sen niye kaçtın gittin? Bu iş yürek ister yürek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum’da halka sesleniyor. Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

Çorum her seçimde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bize sahip çıktı. Bu kardeşinizi yüzde 64 ile cumhurbaşkanı seçtiniz. Şükranlarımı sunuyorum. Sizlerden bu pazar da yine rekor bir oy oranı bekliyorum. Çorum’da, bütün Türkiye’de artık sandığın rengi evet. Tarımın, sanayinin, bölgesinin üretim merkezi olan Çorum’a ne yapsak evladır. Siz yıllarca ihmal edilmenize rağmen yılmadan çalıştınız. Şu koca bozkırı adeta bir sanayi vahasına dönüştürdünüz. Bugün bu fabrikalar sadece ülkemize hizmet etmiyor. Pek çok ülkede Çorumlu kardeşlerimizin ürünlerine rastlıyoruz. Çorum’un sıkıntılarını, taleplerini çok iyi biliyoruz. İmkanlarımız arttıkça bunları çözüyoruz.

Bizim gözümüzde 81 vilayetimizin tamamı eşittir, denktir. Dili, etnik kimliği ne olursa 80 milyonun tamamına aynı gözle bakıyoruz. Bizde 80 milyon aynı çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz.

Şu anda Çorum’a 14 yılda 11 katrilyon liralık yatırım yaptık. Çorum’a üniversiteyi kim kazandırdı?

Çorum aynı zamanda bir tarih ve medeniyet şehri. 5 bin yıllık tarihiyle Hitit, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapmış bir şehirdir. Elbette Çorum şehit ve gaziler diyarıdır. Kurtuluş Savaşı’nda en çok şehit veren yerlerden biri olan Çorum’un tam 1510 İstiklal Madalyası bulunuyor. Bugün de Çorum terörle mücadele operasyonlarında sadece 2 yılda 20 şehit verdi. 15 Temmuz darbe girişiminin savuşturulmasında Çorum destan yazdı.

SEN NİYE KAÇTIN?

Bugün Sabah gazetesinde okudunuz değil mi? ATV’de A Haber’de filan gördünüz değil mi? VIP’den nasıl kaçtığını gördünüz değil mi? O programda Kılıçdaroğlu diyor ki NTV’de, “Sayın Cumhurbaşkanının koruma müdürleri haber verseydi ben kendisini havalimanında beklerdim” diyor. Ey Kılıçdaroğlu ben bütün milletime çağrı yaptım ve meydanlara davet ettim. Yüzbinler meydanlara döküldü. Havalimanında onbinler vardı. Sen niye kaçtın gittin? Bu iş yürek ister yürek. Bu iş kürekle olmaz yürekle olur. Sen orada vatandaşınla beraber olacaktın, kaçıp gitmeyecektin.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sencer10 Nisan 2017 20:03

    bizim işyerinde siyaseti seven bir şefimiz var aramız çok iyi dedim ki abi referandumda evet mi hayır mı hayır dedi neden dedim devletin başında tek adam olmasın dedi peki dedim bu birimde sana verilen yetkilerin aynısıyla bir şef daha olsaydı nasıl olurdu bir nevi koalisyon ? ıı üüü yaptı vallahi cevap veremedi ben söyleyeyim birbiriniz yerdiniz sen diyeceksin böyle olsun öbür şef diyecek böyle olsun biz personel olarak hanginizin sözünü dinleyeceğiz peki senin mi öbür şefin mi işte abi çift başlılık böyle sorun getiriyor demokrasi değil dedim adam bana hak verdi ama yinede hayır diyeceğim dedi :)

  • selim10 Nisan 2017 19:16

    adana çorum istanbulda heryer forum. daha ne kadar avm forum olacak yaw

  • Türker Türkiz10 Nisan 2017 19:03

    Sen bırak kılıçtaroğlu'nu Yeni anayasayı televizyonda muhalefetle karşılıklı tartışarak anlat. Hedef şaşırtma kılıçtaroğluyla. Bu referandum genel seçim sayın tarafsız cumhurbaşkanı.

  • can10 Nisan 2017 18:49

    Tarifeli uçak zamanında inmiş,havada saatlerce tur atacak hali yok,kaldı ki ilk aranacak başbakan, o da tünele saklanmış telefonu çekmiyo

  • vatandaş10 Nisan 2017 18:16

    sayın cukhurbaşkanı, getirmek istediği sistemi. bu sistemin nasıl bir şey olduğunu anlatması gerekirken...bunun yerine sürekli muhalefeti kötülüyor. muhalefet hükümet mi ki kötüleyeceğiniz icraatları olsun. bir iktidar muhalefeti niçin kötülesin. bunu anlamadım.

  • müslüm10 Nisan 2017 16:44

    VAY BE ÜLKENİN BAŞINA TEK GEÇMEK İSTİYEN ŞAHSIN KONUŞMALARINA BAKIN. ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN.