E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz---

Erdoğan: Stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz

Erdoğan: Stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz
11 Ağustos 2018 - 14:49 borsagundem.com

Erdoğan, "Buradan tekrar sesleniyorum ABD'dekilere. Yazık yazık. Siz NATO'daki bir stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ünye'de halka hitap etti. Erdoğan, Ordu'da yıkılan Cevizdere Köprüsü'ne ilişkin, "İhalesini üç dört ay içerisinde, alışılmış bir ihale tarzıyla değil, hemen süratle yapacağız ve köprümüzü de bitireceğiz." dedi. 

'Tehdit dili ile bu milleti asla yola getiremezsiniz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizi tehdit ediyorlar. Tehdit dili ile bu milleti asla yola getiremezsiniz. Biz, hukuk dilinden, haktan anlarız." diye konuştu. 

Erdoğan, "Biz hak, hukuk neyse onun gereğini yaparız ama tehdide gelince kusura bakmasınlar. 'Şunu bunu vermeyeceğiz.' Senin olsun verme, bizde olanlar bize yeter. Biz düştüğümüz yerden evelallah kalkarız. Dün kalktık, bugün de yarın da kalkarız. Yeter ki milletim ayakta dursun." şeklinde konuştu. 

'NATO'daki bir stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz'

Erdoğan, "Buradan tekrar sesleniyorum ABD'dekilere. Yazık yazık. Siz NATO'daki bir stratejik ortağınızı bir papaza değişiyorsunuz." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kahpe bizans12 Ağustos 2018 00:13

    Acimadi kiiii acımadı lan

  • Halktan11 Ağustos 2018 18:40

    Böyle giderse 1 dolar 13 lt ile Güney Afrika para birimine yetişecek .panik yok yola devam ...

  • Yusuf11 Ağustos 2018 18:16

    papaz bahane...yemezler

  • İslamci11 Ağustos 2018 20:35

    Gerçekten bazı insanların türklugundende Müslümanlığındada şubeleniyorum

  • Emekci11 Ağustos 2018 18:10

    Yalvarma boşuna, tekmeyi bastı ABD. Hadi başka kapıya

  • Vatandas11 Ağustos 2018 17:28

    Biraz edep yahu sizlere soyliyecek soz kalmadi. Elin yumrugunu bilmeyen kendikini balyoz sanirmis. Nasil carkedeceksiniz gorecegiz

  • Ahmet önce 11 Ağustos 2018 16:43

    Palavra yanlış ekonomilerle çiftçi öldü dar gelirli battı turizmci battı işadamı battı istifa et Tayyip

  • Türk aslı11 Ağustos 2018 20:38

    Olan.chp.liler.once.partinizi.duzeltin.sonra.yorum.yazin.kendinize.guveniz.yok.tutmuşlar.reise.laf.atiyorlar.muaremmmcilerrrr

  • Cego11 Ağustos 2018 15:48

    Hani bize bir şey olmazdı. Düştüğümüz yerden kalkarız lafı itiraftır itiraf. Etrafındaki yağdanlıklara söylede onlar bozsun paralarını

  • Hayırlı olsun 11 Ağustos 2018 15:48

    Ülkemizi değersizleştirip Amerikan uşağı yapan bu hükümettir.PARAMIZI PUL,İNSANIMIZI 2.SINIF VATANDAŞ YAPAN,SURİYELİLERE İŞ VE PARA VERİP KENDİ MİLLETİNE ZULÜM YAPAN BU HÜKÜMETTİR.BUNLAR BAŞTA OLDUĞU SÜRECE BAŞIMIZ BELADAN KURTULAMAYACAK.

  • Osmanlı 11 Ağustos 2018 15:40

    Dik dur Reis. Böyle esnek uzlaşma arayıcı yansımalara gerek yok. Eyyyyy Amerika sana haddini bildireceğiz

  • Yvz11 Ağustos 2018 15:32

    İş inada bindi artık. İsterlerse doları 100 tl yapsınlar oyum ak partiye.

  • alf11 Ağustos 2018 16:45

    istedigine ver fakat akp’nin su an yaptigi ekonomi politikasinin cöküsünü rahip olayina baglamak ve burdanda rant saglamak, bizim ekonomimiz mukemmel ama dis guçler karisiyor mantigini beyninize sokmak. ama dis güçlerin bizi oynatyigi miktar sadece birkaç milyar dolar. onu bile çeviremiyor ekonomimiz. neyse akpye ver 100 dolar olsun ne yapalim.

  • Cengiz 11 Ağustos 2018 15:14

    Zaten Sudan belşrşnde, Ukrayna da, Mısır’da, İran ambargosunda, Suriye de Amerika ve NATO’dan ayrışan zıt politikalar olmuştur. Güvensizlik derinleşmiş durumda . Artık NATO Amerika İle bu gitmez. Yeni yol haritası izlenmeli

  • erol g.11 Ağustos 2018 15:09

    NATO BARIŞ İÇİN ORTAKLIK PROJESİDİR

  • bir yorum11 Ağustos 2018 15:54

    Nato barış için ortaklık projesi değil dünyayı iki kutuplu yönetme projesidir.bir tarafta varşova paktı bir tarafta nato. Bizde amerikalıları ingilizleri güçlü gördüğümüzden natoyu tercih ettik.Natoyu terch etmemiz bize pahalıya mal oldu.bizde ne kadar terörist örgüt varsa,ne kadar darbe muhtıra olduysa hep natonun bizi kendine bağlama plan ve projeleridir. Pkk nın bitirilememesi natodan dolayıdır. Sağ sol örgütlerin çatışmaları natonun planıdır.Darbeler muhtıralar hepsi natonun plan ve projeleridir. Türkiyeyi başka tarafa yönelmesin diye durmadan böyle plan ve projeler yapıp uygulamıştır.Varşova paktı dağıldı nato dağılmadı.Şimdi bunun sıkıntısını çekiyoruz.

  • misafir11 Ağustos 2018 15:09

    bu mantıkla, stratejik ortağımız israil'i 'sıradan' vatandaşlara değişmemek için mavi marmara'dakileri feda edip bide üstüne "bana mı sordunuz" diye azarlayarak büyük devletlik yapmış olduk, doğru mu anlıyorum? bizim vatandaşlarımız masumdu bir de, bu papazın ne olduğu da belli değil.. ümmetin kurtarıcısı asrın liderine bak sen, gülsek mi ağlasak mı.

  • emrah11 Ağustos 2018 15:08

    Yahu ne papazmış.papaz bahane trump düşünce yapısı farklı ne düşünüyor ilerde belli olur zaten umarım ağzındaki baklayı çıkarır.evinde hapis zaten papaz kopardıkları yaygaraya bak mantık dışı zaten.

  • bir yorum11 Ağustos 2018 15:02

    Sanırım dolar evanjelist manyak mike pence in dediği rakam olan 7,5 tl gösterirler.Bir müddet orada kalmaya çalışır. Eğer inandına daha yukarılara çıkarırlarsa kesinlikle amerika ekonomisi kolay düzelmeyecek şekilde zora girer.Zaten onun için rakamıda verdi pence denilen adam. /.5 sabitlenecek.Kuvvetle muhtemel de borsamız dolara endeksli olarak 100 bini geçebilir.Yakında amerika için çok zor günler gelecek.petrol fiyatları artacak onun için durmadan sondaj kulesi açıp duruyor güya hazırlık yapıyor.Ekonomik olarak saldırdığı güçler çin iran rusya venezuela petrolle karşılık verecek sanırım 1972 petrol krizinin bir benzeri yakında yaşanabilir.Bunun yanısıra amerikan tahvillerinde büyük bir çöküş yaşanabilir, çin merkez bankasındaki trilyon dolarlarını bozdurup yatırıma ve altına dönüştürebilir. Bunları görebiliriz.Hatta doları 2,5 rakamlara bile gelebilir ve tıpkı petrolün 20-40 arası kaldığı gibi uzun vadede o rakamlarda kalabilir.Bakalım neler olacak göreceğiz.