E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Sustum sustum, şimdi açıklayacağım---

Erdoğan: Sustum sustum, şimdi açıklayacağım

Erdoğan: Sustum sustum, şimdi açıklayacağım
05 Nisan 2017 - 18:30 borsagundem.com

Erdoğan, toplu açılış töreninde yaptığı açıklamalarda CHP'ye eleştirilerde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Bursa’da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Eğer evet çıkarsa, bunları İzmir’e kadar kovalar, denize dökeriz” diyor. Yahu senin haddine mi? Önce terbiyeni takın, ahlaksız. Seni Samsun’a çıkarmaz benim Samsunlu kardeşim. Sen Sivas’a giremezsin, Amasya’ya giremezsin, Ankara’dan geçemezsin. Aynaya bak aynaya. Ha genel başkanları çıkmış ‘bu tür ifadelerin doğru olmadığını söylüyor. Ey Kılıçdaroğlu senin yapman gereken ne biliyor musun? Onu da öğreteyim sana. Kesin ihraç talebiyle, böyle bir adamı partide barındırmamak. Bu ülkede hayır diyen ne kadar saygınsa, evet diyen de o kadar saygındır. Sana bir de demokrasi dersi verecek değilim.

“ONUN DA ARTIK KAYIŞLAR ESKİDİ VE YIRTILMAYA BAŞLADI”

Eski genel başkanları da çıkıyor düşmanı İzmir’e dökmüş kadar sevineceklerini söylüyor. Yazıklar olsun. Yani bu işi biliyor zannediyordum ama anlaşılan o ki son zamanlarda onun da artık kayışlar eskidi ve yırtılmaya başladı. Ayrıca tabi bir de ana muhalefetin başındaki zat, son zamanlarda bir şey konuşmaya başladı. ‘15 Temmuz’da örtülü darbe yapıldı’

“SUSTUM SUSTUM SUSTUM, AMA ŞİMDİ AÇIKLAYACAĞIM”

Kılıçdaroğlu, bak sustum sustum sustum, ama şimdi açıklayacağım. Ben gece 1,30 gibi gece Atatürk Havalimanı’na indim. Marmaris’ten oraya geldim. Oraya geldiğimde baktım ki halkım orada bizi bekliyor. Çağrımıza hepsi icabet etmişler. Orada hitap ettik, oturduk durum değerlendirmesi yaptık. İstanbul valimiz, genelkurmay başkanlığına vekaleten atadığımız Ümit paşa. Ve öğrendim ki saat 23:30’da Kılıçdaroğlu havaalanına gelmiş, fakat sonra kaybolmuş. Daha sonra öğrendik ki Bakırköy belediye başkanının evine gitmiş. Ne oldu? Niye kaçtın gittin? Demek ki bunlarda laf bol. Ama yine söylüyor. İstanbul’da genç Sabri’miz, tank geliyor kendini altına atıyor. Tank üzerinden geçiyor. Fakat o yılmıyor, ikinci tank geliyor. Onun altına da atıyor kendini. Orada tabi kolu ayakları darbeler yiyor. Sen bir Sabri dahi olamazsın. Korkaklar zafer anıtı dikemez.

“BUNLARDA DİN İMAN BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL”

CHP’li vekil, ‘Allah bile yetkileri dağıtıyor’ diyor. ‘Siz alıp tüm yetkiyi Cumhurbaşkanı’na verirseniz, o anda kararname imzalarsanız ne olur’ Tövbe haşa, bir Cumhurbaşkanı’nı haşa nereye benzetiyor. Kafaya bak ya. Bunlarda din iman böyle bir şey söz konusu değil. Ya sen bir kulu Allah ile aynı noktaya nasıl getirirsin? Bu ne terbiyesizliktir. Yani dinime küfreden Müslüman olsa diyor ya Akif. İşte bunlar böyle. Almamışlar nasibini.

“DÜNYANIZI DA AHİRETİNİZİ DE TEHLİKEYE ATMAYIN”

16 Nisan’da sadece ülkemizin yönetim şekli değişecek. Emin olun bu durumda da her şey eskisinden daha iyi olacak. Türkiye koalisyon tartışmaları olmadan, istikrar ve güven ortamı tehdit edilmeden yönetileceği bir döneme girecek. Buna karşı çıkacağım derken dünyanızı da ahiretinizi de tehlikeye atmayın. CHP’liler bu sufleleri Pensilvanya’daki şarlatandan alıyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (32)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM06 Nisan 2017 21:19

    “A.R.E.05 Nisan 2017 23:18 RUMUZLU KİŞİYE” SEN KENDİ YAZDIKLARINA DAHİ İNANMAZKEN EZBERLETİLENLERİ TEKRAR EDEREK ÇÜRÜRÜYORSUN. BEN SANA DOĞRULARI ANLATMAK İSTERDİM AMA SEN DOĞRULARA GERÇEKLERE DEĞİL SANA EZBERLETİLENLERE TAKILIP KALACAKSIN.SEN ÖYLE KAL.BENİM YAZDIKLARIMI OKUDUĞUNU SANMIŞSIN AMA OKUDUĞUNU ANLAMAKTAN ACİZSİN SANA BEN NE ANLATAYIMKİ.YAZDIKLARIM SÜREKLİ GAZETE MANŞETLERİNDE YAZIYORKEN BANA İFTİRA ATACAK KADARDA KÜÇÜLMEN, EZİLMEN SENİN İÇİN NORMAL .ISLAH EDİLMESİ GEREKEN SENSİN.ACIYORUM SENİN GİBİLERE. .BİLMENİ İSTERİMKİ BENİM DİNİM : ALEVİLİKTİR VE ALEVİLİK BİR DİNDİR.BU GÜZEL SÖZÜMDEN NEDEN GOCUNDUN.

  • Misafir06 Nisan 2017 12:50

    cenneti evetle garantileyen evetciler, memleket içinde evetinizle cehennemi garantileyeceksınız.

  • Zafer06 Nisan 2017 10:56

    Hayırlısı olsun ne diyelim

  • sami öztürk06 Nisan 2017 10:51

    artık kanmıyoruz erdoğan samimi değilsin 15 yılda yapamadığını 70 inden sonra mı yapacaksın bırak bu işleri millet gözünü açtı artık

  • ?06 Nisan 2017 10:46

    Propaganda haberlerini zaten okumam ama yorumlar çok eğlenceli...

  • milletin dini imanından SANA NE?06 Nisan 2017 10:42

    sayın cb nının konuşmalarındaki seviye artık iyice yerlerde. resmen evet için halkın tamamını ikna etmeye çalışacağına "bana oy verenlerden %51 alsam yeter" kafasıyla hareket ediyor. CHP'nin pensilvanyadaki şarlatandan emir aldı diyorsunuz yatacak yeriniz YOK! yıllardır siz kol kola yürürken buna itiraz edenlere vatan haini fitneci balyozcu ergenekoncu diyordunuz eeeeeeeey cumhurbaşkanı!!!!!!!

  • Pala06 Nisan 2017 09:14

    Doları sattırdın halka herkes zarar etti. Manipilasyoncunun ağa babası bunu yapamazdı

  • gt06 Nisan 2017 09:13

    samimi değilsin erdoğan

  • dogrusu06 Nisan 2017 08:42

    kadir bile inanmaz sana artık. feto ile kol kola gezerken güzeldi dimi şimdi bir ayak üstüne kırk yalan. cennet cehennem kararı sanamı kalmış eyyy cahilll.

  • Bika05 Nisan 2017 23:47

    Dünyanın en sıkı korunan beşinci lideri olup cesur olmak kolay.

  • A.R.E.05 Nisan 2017 23:27

    CB hayir diyenlerin ahireti tehlikededir mi dediki konusuyorsunuz.. Cumhurbaskanini tovbe hasa Allah ile kiyaslayan icin soyluyor o lafi.. ne meraklisiniz her lafi ustunuze alinmaya.. okudugunuzu anlamiyorsunuz bari yorum yapip rezil olmayin..

  • A.R.E.05 Nisan 2017 23:18

    "Kizilbas milletinden Alevi dinindenim" Alevilikte Sunnilikte din degildir isin gucun yalan dolan sende biliyorsun bunlarin din olmadigini din uydurmayin son Pergamber Hz. MUHAMMED, son ve Hâk din Islam'dir.. Yazdiklarinin tamami iftiradir tamami yalandir agzindan ser akiyor resmen.. Allah islah etsin..

  • Ulema05 Nisan 2017 23:16

    Enes efendi Doğru Cennete gidiyorsun. Ahiret hayatın tehlikede değil.

  • ali05 Nisan 2017 23:15

    Hepiniz yellendiğiniz yerden yazmışsınız trene bakar gibi değil ilkokul mezunu gibi kafa yorasanız 18 maddeyide anlarsınız Evet fetö için Evet pkk için Evet haçlïlar için

  • Eyvah eyvah05 Nisan 2017 23:12

    HAYIR derseniz Dünya ve ahiretinizi tehlikeye atmış olursunuz.Hadi dünya neyse de ahireti tehlikeye atmak yani cehenneme gidilecekse durum vahim.

  • Laf ola beri gele05 Nisan 2017 22:54

    Siz kendnizi neden ihrac etmiyorsunuz...17-25 aralik Ve fetö ile beraber yörüyüp islaniyordunuz yagan yagmurda..

  • ilahiyatcı05 Nisan 2017 22:38

    "Ya sen bir kulu Allah ile aynı noktaya nasıl getirirsin?Bu terbiyesizlik" demiş... istanbul mitinginde onceki seçimlerde "rahmetimiz gazabımızı geçcektir" demişti... "Rahmet ve gazap" kimin sıfatı acaba ?

  • YATIRIMCI05 Nisan 2017 21:03

    GOLDS MAHKEMEYİ KAZANMIŞ GERKEN YAPILMIYACAKMI

  • yazık05 Nisan 2017 20:56

    Bir din tutturmuşlar bu siyasiler bu cemaatler islamla alakası yok. Tamamen menfaate, güce dayalı sistem, bir nevi putperestlik sistemi

  • yeter yahu yeter edep05 Nisan 2017 20:54

    Şimdi de cennetin bekçiliğine soyunmuş. Peygamber efendimiz bile kimseye böyle laf etmemiştir.

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM05 Nisan 2017 20:49

    “Alevi kardeşime slm 05 Nisan 2017 20:23“ RUMUZLU DOSTA ; SELAM SANA GÜZEL İNSAN SENİNDE YOLUN AÇIK OLSUN.

  • Retö05 Nisan 2017 20:42

    Herşeyin suçlusu benim dese iyiydi

  • Enes başkan05 Nisan 2017 20:31

    Sonuna kadar EVET. Emrindeyiz halk adamı 15 temmuzda nasıl çıktıksa bir emrin yeter Alemi islam seni seviyor. Boş ver cehape lileri Yürü arkandayız

  • Alevi kardeşime slm05 Nisan 2017 20:23

    Kızılbaş kardeşim ben sünniyim ama alevi kendi canım gibidir alevi katliamlarını yıllarca bu ülkede kendini paraya satanlar yapmıştır kardeşim yolun açık olsun sünni kardeşin olarak alevi kardeşim ama bu kansızlara dikkat et

  • Vatandaş05 Nisan 2017 20:12

    15 Temmuzun siyasi ayağı örtbas edildikçe Sn. CB inandırıcı olamaz ve 15 Temmuzla ilgili gerçekleri tam olarak öğrenemeyiz.

  • YURTTAŞ 05 Nisan 2017 20:04

    memleketi 1000 yıl geriye götürdünüz yetmiyormuş gibi geleceğimizi de yabancılara şimdiden ipotek altına alınmasında başrolü oynuyorsunuz yatacak yeriniz yok bee

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM05 Nisan 2017 19:58

    1.KOMŞULARLA “NEĞATİF KOMŞULUK” ANLAYIŞINI ÜLKE OLARAK DÜNYAYA GÖSTERDİNİZ pravo.İŞSİZLİK HORTLADI pravo.KAÇINCI KEZ DEVALÜSYONLA ÜLKE FAKİRLEŞTİ pravo.EGE DENİZİ YUNANLILARIN pravo. TERÖR BİRTANEYDİ İŞİD VE FETÖ İLE TERÖRÜ ÇEŞİTLENDİRDİNİZ pravo.DİLENCİLERİN SAYISI ARTTI pravo.EĞİTİM ZOMBİLEŞTİ pravo.ADALET KÖRLEŞTİ VE VAHŞİ BİR ŞEKİLDE SİYASALLAŞTI pravo.SAĞLIK KAPİTALLEŞTİ pravo.SURİYEYİ İÇ SAVAŞA SÜRÜKLENDİ pravo.DİNİNİZ SÜNNİLİĞİ SİYASALLAŞTIRDINIZ pravo.

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM05 Nisan 2017 19:58

    2.MİLLETİ PİSİKOPATLAŞTIRDINIZ pravo.ÇOCUK İSTİSMARINA SES ÇIKARMADINIZ pravo.ŞİDDETİ ARTIRDINIZ YAŞAM AMACI YAPTINIZ pravo.BOŞANMALAR ARTI pravo.CEZAEVLERİ GÖRÜLMEMİŞ SAYIYA ULAŞTI pravo.İCRALAR ARTI pravo.KREDİ KART BORÇLARI ÖDEMEYEN SAYISI ARTTI pravo.SANATA TÜKÜRDÜNÜZ pravo.KÜLTÜRÜ KÜÇÜMSEDİNİZ pravo.GIRTLAĞA KADAR BORÇ İÇİNDE BİR ÜLKE DEVREDECEKSİNİZ pravo.CARİ AÇIK ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ pravo.VERGİLER ARTMAYA DEVAM EDİYOR pravo.SİZLER İSE BİR HAYLİ TUHAFLAŞTINIZ bRAVOOOO..SUÇUN EN BÜYÜĞÜ HALKIN KÖRLÜĞÜNDE ANCAK KÖR OLANLAR SES ÇIKARMAZ BU HALE..”HAYIR” da “HAYIR” var.

  • BENGIN05 Nisan 2017 19:49

    EVET DİYENLER AHİRETTE CENNETE Mİ GİDECEK BU GARANTİYİ NASIL VERİYOR. O KADAR KOLAY MI CENNETE GİRMEK İNSANLAR NEDEN BU KADAR İBADET EDİYOR.

  • vsy be 05 Nisan 2017 19:36

    Bi susssan keşke

  • Gg05 Nisan 2017 19:23

    Konusmadigin bi gun soyle

  • Mg05 Nisan 2017 18:38

    Paçavrayı, Ege adalarını, Kerkük'ü de açıklar mısınız ltf.