E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Vahdettin Köşkü'nde Sarrac ile bir araya geldi---

Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde Sarrac ile bir araya geldi

Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde Sarrac ile bir araya geldi
25 Temmuz 2020 - 18:10 borsagundem.com

Erdoğan, Libya Başbakanı Sarrac ile Vahdettin Köşkü'nde bir görüşme gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Fayiz es-Sarrac'ı kabul etti.

Erdoğan öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan çıkarak geldiği Vahdettin Köşkü'nde, Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan sonrasında Serrac ile bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Erdoğan Conte ile Libya'yı görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • belirsizlik26 Temmuz 2020 17:37

    Savrulan dış politikamızda maalesef dünya gücü müttefikimiz yok... en azından Almanya İtalya ve İspanya yı yanımıza çekebilirdik o da yok.. bakın İsrail Mısırı bile karşımıza dikti...

  • ekonomist/stratejist25 Temmuz 2020 18:37

    Hiçkimsenin hakim olamadığı, uğruna nice canlar yitirilen, adına şarkılar yazılan, akşamları bir başka olan Akdeniz merkezli 10 yıl içerisinde 3. Dünya Savaşı bekliyorum.. Paylaşılamayan şey her zaman değerlidir ve uğruna savaş bile çıkar/çıkartılır..Türkiyemizin kara savaşından daha çok Deniz Savaşına hazır olsa çok iyi olur. Çünkü Kıbrıs'ta İngilizlerin üssü var, Yunanistan'da ve Suriye'de ABD üssü var, Suriye'de ve Libya'da Rus üsleri var, Libya'da ve Kuzey Afrika Fransa cirit atıyor ve Fransa'nın kalbi oralar. Ayrıca Almanya ile İtalya da Akdeniz'de her zaman var. Kısacası Akdeniz 10 yıl içinde tahminimce yine ve yeniden büyük savaşlara gebe olacaktır. Allah Türk milletine ve devletine güç ve kuvvet versin.

  • Vb25 Temmuz 2020 22:16

    petrol 200$ olsa , rezervler azalmış olsa , talep artmış olsa doğu akdeniz için bir rekabet olabilirdi , ama doğalgaz ve petrol fiyatı ucuzlamışken , dünyada bir çok başka saha tam kapasite kullanılmıyorken , talep düşmüşken , bir mücadele riski görmüyorum ben , Doğu Akdeniz bizim arka bahçemiz ama diğerleri için öyle değil , oraya yapacakları her türlü askeri ekonomik yatırımın geri dönüşü olacak mı diye kırk kere düşünmeleri gerek böyle bir ekonomik ortamda

  • AhmetK25 Temmuz 2020 20:34

    Deniz savası nedir ya.. Devır fuze devrı. Turkıyenin yapması gereken balıstık uzun menzilli fuze ve hava savunma sistemıdır. Denız savası mı kaldı ya..