E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan yine 'faiz lobisi'ne çattı!---

Erdoğan yine 'faiz lobisi'ne çattı!

Erdoğan yine 'faiz lobisi'ne çattı!
19 Temmuz 2013 - 16:56 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Havalimanı'nın açılışında konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Havaalanı açılışında konuştu.
Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
"HER GÜN BİR UÇUŞ"
Merhum Menderes döneminde Kastamonu'ya bir havaalanı yapma arzusu belirdi. Fakat tam olarak yapılamadı ve kapatıldı. 2010 yılında biz yeniden başlattık ve tamamladık. Yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırımla havalimanını bitirdik ve bugün resmi olarak açılışını yapıyoruz. Şu ana kadar haftada 4 uçuş var. Fakat bakanıma da söyledim, bunu her gün bir uçuşa çıkaralım. THY de bunu yapamayacaksa özel sektörü devreye sokalım.
Biz bugün bir rüyayı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum, tebrik ediyorum.
"İCRA MEMURU GELDİĞİNDE KİMSE KUSURA BAKMASIN"
Faiz lobisi dedim, hoplamaya başladılar. Çünkü faiz dışı gelirlerle halkım sömürülüyor. Her önüne gelen kredi kartı almasın. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Ondan sonra icra memuru kapınıza geldiğinde kimse kusura bakmasıın.
"HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN"
Aydınlık bir gençlik istiyoruz. Elinde palayla dolaşan değil, bilgisayarıyla dolaşan bir gençlik istiyoruz. Elinde molotof kokteyli ile, iş yerlerine saldıran, şiddete meyilli bir gençlik istemiyoruz. Molotof kokteyli kullanmak suçtur. Tencere tava kullanmak, mutfakta değil haaa, komşuyu rahatsız etmek suçtur. Bunları sizler yargıya taşıyacaksınız. Her şeyi devletten beklemeyin. Ses kirliliği çevreciliği tehdittir. İşte bütün bunlara karşı hep birlikte tedbirimizi alacağız. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur.
"HER ŞEY YOLUNDA"
Hiç endişe etmeyin. Her şey yolunda. Bazen çatlak sesler çıkıyor. Bunlara da itibar etmeyin. İşte buyrun. Gezi Parkı dediler, şu dediler, bu dediler. Neden yaptılar? Ne vardı bu ülkede? Mayıs ayında yeni havalimanı ve 3. köprü projeleri için adım attık. Şimdi CHP bunları durdurmak için adım atıyor. Çünkü bunlarda yapmak yok, yıkmak var. Onlar durdurmaya çalışacak, biz engelleri aşarak inşallah bu yatırımları devam ettireceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay 20 Temmuz 2013 01:18

    bırak faizi lobiyi namussuz hain sürüsü ne işler peşinde, memlekette ne rezillikler yapıyolar onu yorumla, kendi memleketinde de bir kere "one minute" de de bu ülkede yönetici de varmış diyelim. Biraz daha geç kalırsznız eğitimde kaldığınız gibi ülke idaresi konusunda da sınıfta kalacaksınız.

  • lakerda19 Temmuz 2013 17:22

    faiz lobisi diye tutturdu gidiyor varsa bankalarin bir yanlisi duzeltirsin..11 yildir basbakan hala aglayip sizliyorsun..senin gorevin halkin durumunu duzeltmek aglamak degil..

  • Borsacı19 Temmuz 2013 17:21

    Anlaşıldı TCMB 0,25 koridoru artıracak, faiz lobisi çıldıracak. O gün borsadan iyi para kazanılır. Sabah alıp öğleden sonra satmak lazım. Benim dediğimin tersini yapan da kazanır. Hiç bir şey yapmayan seyreder sadece. Önemli olan ne alıp satacaksınız onu bilmek.