E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz---

Erdoğan: Yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz

Erdoğan: Yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz
29 Aralık 2013 - 13:03 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, "Ak Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Akhisar ilçesinde toplu açılış töreninde konuşuyor.  Ana muhalefete yüklenen Başbakan Erdoğan, 'Sen CHP'nin genel başkanlığına maharetinle değil kaset skandalıyla geldin. Sen kaset genel başkanısın' dedi. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:
*"Şimdi hizmeti ilçe belediyesi verecek. O köy artık mahalle oluyor. Artık köylerde foseptik çukurları olmayacak kanalizasyon olacak. Kanalizasyonlarla köyler temiz olacak. KÖYDES projesini ilk defa biz ortaya koyduk. Manisa büyükşehir olarak en ücra köye kadar imar, hizmet yönünden ulaşacak. Manisa'nın mülki sınırları bu hizmetleri alacak. Modern şehircilikte köylerin yolları olacak.
*Gönlüm istiyor ki benim vatandaşım kalkıp o kömür atıklarını küllleri teneffüs etmesin. Bir odanın ısındığı değil tüm dairenin ısındığı günleri yaşayalım. Kombinin düğmesine basıldığında tüm daire ısınsın. Bugünleri yakalayalım. Anacığım da evin 5 kat altında kömürü taşır atıklarını temizlerdi. Artık bu hayatı anneler bizler yaşamayalım. Birileri milli iradenin, demokrasinin güçlenmesine tahammül edemedi.
*Milletin istikamet çizmesi için elimizden geleni yaptık. Karar milletin dedik, kararı siz verdiniz. Aramıza fitne, fesat sokmak niye? İşte bunlarla mücadele edeceğiz dedik. Bölümek, niye parçalanmak niye?
*Bunlar milleti hiçbir zaman adam yerine koymadılar. CHP bu ülkede kaymak takımının partisidir. 'Millet karar veremez' diyorlar, 'millet anlamaz' diyorlar. 'Millet kim ki Türkiye'ye istikamet çizecek' diyorlar. Bunlara işte o lobiler, o örgütler, o çeteler onlar destek veriyor. Onlarla yürüyüyorlar.
*AK Parti ile bu kirli oyun, kirli düzen çöktü. Bundan rahatsız oluyorlar. AK Parti ile birlikte içeride ve dışarıda yeni bir dönem başladı. Çünkü hesaplar artık alt üstü oldu. Gerek ana muhalefet gerek yavru muhalefet vatana ihanet içindedir.
*AK Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz.'

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Goldaszede29 Aralık 2013 22:44

    Sayin basbakanim,Goldas,da yapilan soygun sonucu tum Birikimim elimden alindi,Bu soygun tum yetkililerin gozu onunde yapilan bir soygun Umarim Hak Hukuk Adalet yerini bulurda hakkimiz iade edilir ,Saygilar

  • Koskoca Ülkeyi Rezil Ettiniz29 Aralık 2013 17:11

    Yolsuzluk ve rüşvet rakamlarını(100 milyar Euro, 100 Milyar Dolar) Avrupalılar,Amerikalılar ağızları açık şaşkınlıkla izliyorlar.Tarihe kara bir leke olarak geçeceksiniz. Kul Haklarını,Tüyü Bitmemiş Yetim Haklarını yediniz...

  • hacı29 Aralık 2013 16:44

    babamın oğlu diyor küçükken kardeşleri bunu dövmüş muhtemelen kin, nefretini hala içinden atamamış. oğlum bile olsa demiyor ama :)

  • billal29 Aralık 2013 16:39

    yarın erken secim kararı alınsa ya da basbakan istifa ettim dese emin olun ilk 2-3 gun biraz dusdukten sonra borsa yukselmeye baslar yeni beklentiler satın alınır,basbakan ulkeyi cok geriyor,duayen 15 yıllık borsacı olarak bunu soyluyor ve de inanıyorum

  • T.C AKIN29 Aralık 2013 16:26

    HİÇDEĞİLSE HIRSIZLARIN MEŞEBİNDEN OLMADIK ERSOYAN

  • Akp nin Rezaleti29 Aralık 2013 15:05

    Cumhuriyet Tarihinde sizin gibi gibi bir parti gelmedi... Tüyü bitmemiş yetim haklarını Allah,Allah diye diye yemişsiniz.İstifa edin, açın ülkenin önünü...

  • İnadırıcı değil29 Aralık 2013 14:57

    Sn.Başbakan sözlerinde samimi ise, hükümetin hemen istifa etmesi ve bir erken seçim hükümeti kurulması gerekiyor. Aksi taktirde AKP nin her geçen gün bataklığa daha çok batacağı kesin!

  • tarık29 Aralık 2013 14:52

    bırakın yargı görevini yapsın diyorsunuz da...yargı tarafsız mı...peki yıllarca bu insanlar karalanacak...iflas ettirilecek...ya sonra beraat ederlerse ne olacak?

  • Var mısın 29 Aralık 2013 14:42

    Biraz yüreğin var mı? Kaldır Dokunulmazlıkları, çık Hakimin önüne yargılan, ak mısın kara mısın Millet görsün.Hukuku çiğneyerek, Savcıları engelleyerek, yasa dışı kararnameler ve yönetmelikler çıkararak hiç bir türlü Yolsuzlukların ve Rüşvetlerin üstünü örtemezsin...

  • İşine gelince29 Aralık 2013 14:31

    İşene gelice Millet ,gelmeyince %50 seçmenimin talepleri

  • :)29 Aralık 2013 14:12

    yargı benım,savcı benım,vali benım,memur benım,emniyetçi benım... kım varsa benım dir diyerek sahip çıkarak, mevkı verdın, eeee kanun benım dıyorsun... halıyle geriside kanunsuz oluyor :D ne garip demokrasi sınavıdır bu

  • Ayla Akcan29 Aralık 2013 14:05

    Bırak artık diğer partileri karalamayı. Bu ülkeye senin partinden daha rezil bir parti gelmedi, inşallah bundan sonrada gelmez.

  • Karar Milletin kararıysa29 Aralık 2013 13:56

    Meclis dışından 2 BAKANIN hükümette ne işi var

  • Raks29 Aralık 2013 13:55

    Çok laf yalansız,çok mal haramsız olmaz.

  • Raks29 Aralık 2013 13:54

    Madem yolsuzlukla mücadelede samimisin niye bu telaş ?.. Bırakın yargı görevini yapsın.

  • onur29 Aralık 2013 13:50

    şimdi vatandaşa sorsan kendi seçti sanıyor, seçtiriliyorsun çünki seçebileceğin alternatifleri oraya koyan da yabancılar, sen kendince en iyisini seçiyorsun, çünki büyük resmi göremeyecek kadar düşük zekalısın. elini yıllar önce kaptırmış ilim, irfan, politikada geri kalmışsın, nesillerini iyi yetiştirememişsin, hala daha şehircilik, sanayi devrimini yapamamışsın, artık bağımsız olman mümkün değil daima oyunlara gebesin. başa gelen cebini dolduruyor..ılımlı islami model, 11 eylül ve akp emin olun tesadüf değil.halkın mağduriyetleri biliniyordu, dış güçler halkın gözünü boyandı, istediği partiye yönlendirdi..

  • cevval29 Aralık 2013 13:34

    iki konuştu aklı kıtlar yine inanmaya başladı, kuyruklarını kıstırmışlardı yine yorumlara puan vermeye başlayıp açığa çıkardılar kendileri.

  • onur29 Aralık 2013 13:09

    seni de oraya amerika, israil, cemaat getirdi

  • maslak29 Aralık 2013 13:08

    o yüzden bütün polisleri sürdün savcı beni çalıştırmıyorlar diye bağırıyor..duble götürücüler sizi..