E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'a süper donanımlı Skorsky---

Erdoğan'a süper donanımlı Skorsky

Erdoğan'a süper donanımlı Skorsky
20 Ağustos 2013 - 09:16 borsagundem.com

Erdoğan bu helikopter ile İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar yakıt ikmalsiz uçabilecek...

Başbakan Erdoğan, İstanbul'dan Diyarbakır'a helikopterle uçabilecek. Skorsky'nin özel korumalı VIP helikopteri, 15 gün sonra teslim edilecek...
Başbakan Tayyip Erdoğan için üretilen VIP Skorsky, yola çıktı. Başbakanlık için Skorsky'nin hazırladığı ve saatte 300 km hız yapan helikopterle İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar yakıt ikmali yapmadan uçuş gerçekleştirmek mümkün.
Azami menzili 1000 km olan helikopter elektronik korumayla donatıldı.
BANYOSU BİLE VAR


Yetkili personelin dışındakilerin helikoptere yaklaşması dahi yasak. 6-8 yolcu taşıma kapasitesine sahip, yatağa dönüşebilen koltuk, çalışma masası, banyo, lavabo ve mutfağı bulunan helikopter ABD'nin Pennyslvania eyaletinde üretildi.
HAVADAKİ EN GÜVENLİ ARAÇ


Skorsky firması, helikopteri özel güvenlikle korumalı olarak hazırladı. Elektronik koruma sistemi ile 'en güvenli helikopteri' olarak lanse edildi. Helikopterlerin VIP donanımlarına Başbakanlık karar verdi. Helikopterin, Gölcük'e geldikten sonra Başbakanlık yetkilileri, korumalar ve pilotlar tarafından teslim alınacağı belirtildi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan ç20 Ağustos 2013 10:47

    bmv mercedes gıbı otolar uydu aracılıgıyla almanyadan açıp kapatılabılırken boyle bır aracın donanımında kım bılır neler vardır!!!