E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Erdoğan'dan Abdullah Gül açıklaması---

​Erdoğan'dan Abdullah Gül açıklaması

​Erdoğan'dan Abdullah Gül açıklaması
12 Ağustos 2014 - 21:12 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: "Gelecek noktasında partide taşlar yerine oturacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: "Gelecek noktasında partide taşlar yerine oturacak.Devir teslim töreninden sonra Gül'ün partiye dönmesinde bir engel yok ancak siyaset boşluk sevmez." dedi

Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Abdullah Bey'in, partisine, partimize artık, bundan sonra, dönmesinden daha doğal, daha tabi hiçbir şey olamaz. Böyle bir adımı atması da doğaldır.

Siyasette biliyorsunuz, boşluk asla kabul etmez. İlk iş bu doğabilecek boşlukları ortadan kaldırmaktır. Atılacak adım zaten sadece buna yöneliktir. Bir de tabii partinin başında ayrı bir kişi, başbakanlıkta ayrı bir kişi bu, yanlış bir olaydır. Yanlış bir süreçtir. Onun için biraz da gelecek noktasında inanıyorum ki gelecek noktasında partide de taşlar yerine çok daha iyi oturacaktır.

Allah nasip ederse ayın 27'sinde olağanüstü kongremizi yapacağız ve kongre ile birlikte bundan sonraki normal kongreye, büyük kongreye kadar partimizin yönetim değişikliği olmuyor. Sadece genel başkan. Zaten tek maddelik bir gündemle toplanacak. O da genel başkan seçimidir"

Erdoğan, Obama ile yaptığı telefon görüşmesi için ise, "çok verimli bir görüşme oldu dedi."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aliiii15 Ağustos 2014 03:51

    zamanla taşlar yerine oturacak diyor....bunu anlamayacak ne var ki? illaki gül partinin başına 6 ay sonra mı geçecek desinnnnn.

  • abdullah13 Ağustos 2014 12:06

    en iyi bildiği şey satış ...

  • cancanbay13 Ağustos 2014 01:07

    ne saçma yorumdur gül ün partiye sadece üye olarak dönebileceği iması.. adamlar açık net diyorki parti başkanı gül olacak ama başbakan olamıyacağı için şimdilik başbakanlık yapacak kişiye vekaleten parti başkanlığıda verilecek. bunu anlamaya çözmeye üstün zekaya gerek yok. 10 ay sonraki seçimlere akp gül başkanlığında girecek kabak gibi ortada.

  • Vefa12 Ağustos 2014 21:56

    Sn.Erdoğan, Sn.Gül partisine bir üye olarak dönebilir demek istiyor. Abdullah Bey'in görmüş olduğu bu büyük vefasızlıktan sonra yapması gereken tek şey, kendisi gibi düşünenler ile birlikte ayrı bir çatı altında toplanmaktır diye düşünüyorum.