E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Bahçeli'ye geçmiş olsun mesajı---

Erdoğan'dan Bahçeli'ye geçmiş olsun mesajı

Erdoğan'dan Bahçeli'ye geçmiş olsun mesajı
18 Ocak 2016 - 10:29 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan kalp ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun mesajı gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçirdikleri rahatsızlık sebebiyle bir telgraf göndererek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devlet Bahçeli, cuma günü Kocaeli'nde özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu. 

Bahçeli bugün de dinlenecek

Tedavisi devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün de istirahat edeceği bildirildi.

Çayırova'da bulunan Anadolu Sağlık Merkezi'nde geçen Cuma günü mitral kapak replasmanı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavisi sürüyor. Bugün, hastaneden yapılan yazılı açıklamada, MHP basın bürosunun daha önce yaptığı açıklama hatırlatılarak, "Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili açıklama MHP basın bürosu tarafından yapılmış olup bu açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÜLKÜ18 Ocak 2016 12:49

    Bir haftadır hiçbir ALLAHIN kulu geçmiş olsun mesajı yayınlamadı merak ediyordum demekki Tayipten başka dostu kalmamış yazık bunca yıl emek ver hiçbir siyasi parti lideri sivil toplum örgüt liderleri sana gecmiş olsun demesin yazık herşeyi tüketmişsin.

  • maide18 Ocak 2016 11:14

    yakışan budur ...geçmiş olsun