E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan bir miting iptali daha!---

Erdoğan'dan bir miting iptali daha!

Erdoğan'dan bir miting iptali daha!
31 Mart 2017 - 11:48 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Erzurum'da yapacağı miting 15 Nisan'a ertelenirken, yarınki Van mitingine de ses kısıklığı nedeniyle gelemeyeceği açıklandı.

Ak Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van gezisini iptaliyle ilgili açıklamasında yarın saat 13.00'te Başbakan Binali Yıldırım'ın halka hitap edeceğini söyledi. Ak Parti İl Başkanı Soğanda, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:
"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakanımız Binali Yıldırım 1 Nisan Cumartesi günü Van'a geleceklerdi. Fakat Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yoğun çalışma temposundan ötürü yaşadığı ses kısıklığı nedeniyle Van programını şimdilik iptal etti. Tabi ki son ana kadar yeni gelişmeler olabilir. Başbakanımız Binali Yıldırım Van'a gelip halkla buluşacak. Bütün halkımızı cumartesi günü Beşyol Meydanı'na bekliyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Referandum ülkem için güzellikler getirsin.31 Mart 2017 12:18

    Sayın Cumhurbaşkanı kendini çok yoruyor. Buna üzülüyoruz. Nasıl olsa AKP hep 1, parti ve hiçbir zaman muhalefete düşmesi mümkün değil.Başında dirayetli bir kişi var. Diyelimki hayır oyu çıktı. Zayıf bir ihtimal. Erken seçime gidildiğinde AKP bu sefer çok daha fazla milletvekil sayısıyla iktidar olacak. Belki de tek başın Anayasayı değiştirecek çoğunluğu bile yakalaması mümkün.Zira MHP ve HDP barajı artık geçemezler. AKP daha kuvvetle meclise gelince Sayın Cumhurbaşkanın halkdan aldığı yetki ile İstediği hükümet değişikliğini her zaman yapabilir. Bu nedenle de sağlığını düşünerek biraz istirahat etmesi hepimizi mutlu eder.

  • davutoğlu31 Mart 2017 12:10

    adam 18lik delikanlı değil haliyle. bizim köyde 60ı geçene hacı dede deriz

  • görele31 Mart 2017 12:09

    olur böyle şeyler. yaş geçince 60'ı olur