E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan bomba açıklama!---

Erdoğan'dan bomba açıklama!

Erdoğan'dan bomba açıklama!
10 Ocak 2014 - 14:11 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Malezya’da Uzakdoğu seyahatine eşlik eden gazete yazarlarına açıklamalarda bulundu

A Haber'in geçtiği bilgilere göre; Erdoğan yeniden yargılama tartışmalarına ilişkin, “İçeride günahsız yatan çok kişi var” derken 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası gelişmeleriyle ilgili olarak ise “28 Şubat Post Modern ise günümüzdeki Dost Modern'dir” dedi.

FAHRİ DOKTORA UNVANI VERİLDİ

Uzakdoğu gezisinin üçüncü ayağında Malezya'ya giden Başbakan Erdoğan'a Uluslararası İslam Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi.

Burada öğrencilere hitap eden Erdoğan, "İbret almamızı gerektiren bir hikmet var. İlahi mesaj şunu söylüyor. Sizin şer gördüklerinizde hayır, hayır gördüklerinizde şer vardır. Yine ilahi mesaj 'Her zorlukla birlikte kolaylık vardır' diyor. Türkiye’de bizim genç üniversite öğrencilerimiz bunu iliklerine kadar yaşadılar. Öyle zamanlar oldu ki zulüm bütün renkleriyle bütün boyutlarıyla üzerlerine çökerdi. Hiçbir çıkış kapısının olmadığını zannedersiniz, daralırsınız, ruhunuz, kalbiniz adeta bir cenderenin altında gibi hissedersiniz. Ama Allah öyle bir çıkış kapısı açar bulutları öyle bir aralar kalbinize öyle bir inşirah sağlar ki eski halinizden daha da rahat koşullara evrilirsiniz" demişti.

"UMUTSUZLUĞA TESLİM OLMAYIZ"

"Türkiye’de bizim genç üniversite öğrencilerimiz bunu iliklerine kadar yaşadılar. Öyle zamanlar oldu ki zulüm bütün renkleriyle bütün boyutlarıyla üzerlerine çökerdi. Hiçbir çıkış kapısının olmadığını zannedersiniz, daralırsınız, ruhuz, kalbiniz adeta bir cenderenin altında gibi hissedersiniz. Ama Allah öyle bir çıkış kapısı açar bulutları öyle bir aralar kalbinize öyle bir inşirah sağlar ki eski halinizden daha da rahat koşullara evrilirsiniz" ifadesini kullanan Erdoğan, "Hüzün, yeis, umutsuzluk bizim inananlar olarak kabul edeceğimiz, onaylayacağımız özellikle de teslim olacağımız duygular değildir" diye konuşmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (29)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dağhan10 Ocak 2014 22:33

    bu ülkenin başından çek git artık .ülkeyi uçuruma sürüklüyorsun.

  • OSMAN10 Ocak 2014 22:31

    ALLAH ILE ALDATMAYA DOYMADINMI GALIBA BIRKAC GEMICIK EKSIK VEYA ISVICRE HESABINDA EKSILME VAR BILIYORMUSSUN KASIMPASALI SENI TOPRAK TUKURECEK

  • dlbyz10 Ocak 2014 20:16

    bu ülke tam bağımsızdır bilmeyen öğrensin yandaş manda getiren liderler utansın yakınlarını göbekli kan emici ülkeyi sömüren nüfuslarına peşkeş çeken liderler utansın yandaş paralel devlet değil yandaş dolandırıcılar yandaş mandayı davet edenler ekonomiyi öpüyor öpülen halk oluyor devlet orda memur orda ya işçi çiftci nerede sınırda ölüyor kacakçılık yapan sınırda ölüyor milli kahraman oluyor uludere tümü ölse aldırman otur evinde işini yap kacakçılar ölür ölmeli

  • hacı10 Ocak 2014 19:50

    tc akın seni kutluyorum, erdoğan iki kelam ediyor araştıran eden yok hemen inanıyorlar, zaten ne bekliyorsun bu toplumdan Müslümanım diyorlar alıp kuranın bir kere mealini okumamışlar bu nasıl Müslümanlıksa bu ata dinine tapma, atası putperest olsa ona tapacak, biraz Allah kelamını okusalar zaten din sömürüsüne kurban gittiklerini, erdoğanın yanlızca bu işin ticaretini yaptığını, islamın aslında ahlak, erdem dini olduğunu anlayacaklar

  • KY10 Ocak 2014 19:09

    Sn.Başbakan'ım Malezyada Goldaş'ın kaybolan altınlarına rastlarsanız lütfen yetkililere habar verin!

  • melih10 Ocak 2014 19:01

    malları kandır dur işte, bu milletin kafası az bir şey çalışsaydı zaten tüm herşeyi ithal etmiyorduk, üretebiliyorduk, bu milletin az duyarlılığı olsaydı talan etmezdi her tarafı, bu milletten de liderinden de bir cacık olmaz, uzatmaları oynuyor

  • T.C AKIN10 Ocak 2014 18:18

    'Akan'bu projeleri yapmak için almanya İngiltere alaman İsrail banka ve bankerlerinden kredi almadan yapamasın aldığın bu kredinin %90 kadariyla greder iş makinasi radar sistemi kesici ve kazıcı uçlara almanlazım yanı bu sermaye gurupları bir koyundan iki post çıkarmış olacakalar avanak sende önünü keseceklerde

  • s10 Ocak 2014 17:53

    Kanal İstanbul daha proje safhasında.İhalesi bile yapılmamış olan projenin müteahhitini nereden bulmuş savcı.Olmayan müteahhitin peşinde mi koşuyor İngiltere?

  • RTEci10 Ocak 2014 17:51

    Başbakan'ın arkasındayız. Resmen ülkeyi çökertmeye çalışıyorlar. Bekleyip bekleyip seçim atmosferinde baskın yapıyorlar. Muta kasetleri de vardır. Yolsuzluk kimse bitmez, ama böyle cesur bir lider bir daha zor gelir. Kanal İstanbul çok saçma proje ama artık destekliyorum. Ekonomiyi canlandıracak ve yüzyıla damga vuracak bir proje. Ondan sonra Montrü rahatlıkla delinir, tam bağımsız Türkiye için yol açılır. Akıllı tahtayı da destekliyorum. Dünyaya örnek bir proje.

  • VATANDAŞ10 Ocak 2014 17:20

    Akan adlı yorumcu, söylermisin kanal istanbul, İstanbul'a felaketten başka ne kazandırır, bu konuyla ilgili Türk bilim adamlarının tespitleri var, marmaranın ve istanbul un geriye dönüşü olmayan bir felaketle karşı karşıya kalacağını söylüyorlar. öyle ezbere başkasının ağzıyla konuşma lütfen..

  • Akan10 Ocak 2014 17:05

    İNGİLTERE:kanal istanbulu istemiyor,ALMANYA:3.hava limanını istemiyor,İSRAİL:hes yapılmasını istemiyor! GEZİ PLATFORMU İSTEKLERİ 3.köprü yapılmasın 3.havalimanı yapılmasın Hes yapılmasın Kanal istanbul yapılmasın! SAVCI AKKAŞ ın LİSTESİ 3. köprü müteahiti tutuklama 3.havalimanı müteahhiti tutuklama Hes müteahhiti tutuklama Kanal istanbul müteahhiti tutuklama! YORUMSUZ!!!!!!

  • reis10 Ocak 2014 16:27

    kriz sırası amerikada ilk sinyeller gelmeye başladı işsizlik oranı yüksek cıktı kendine 8 ay gelemez

  • reis10 Ocak 2014 16:24

    sayın başbakanım size güveniyor ve sonuna kadar yanındayız

  • T.C AKIN10 Ocak 2014 16:11

    YÖNETİCİ NİYE BENİM YORUMLARIMI YAYINLAMIYORSUN

  • Akan10 Ocak 2014 16:08

    Sayın başbakanım,hadi bizim milletimizin çoğu bilmez ama sen bilmezmisinki zamanında koca osmanlıyıda aynı taktikle yıktılar ve tüm arapları bize düşman ettiler,başta ingilizler olmak üzere emrindeki yahudiler arap yarımadasında müslüman kisvesinde insanları satın alıp,onları eğitip,onlardan din ALİMLARİ VE İMAMLAR yetiştirip cahil halkı osmanlıya karşı islam adına kışkırtıp her yerde isyan ettirmedilermi?günümüzde sergilenen bu orta oyunu geçmişte osmanlıya yapılanın değil mi?senin tek suçun her ALLAH diyeni DOST sanman!!!

  • salim10 Ocak 2014 15:59

    senin yaptığın ne.

  • Yine Yeniden Recep Tayyip Erdoğan10 Ocak 2014 15:29

    Ölümü Arkandayız Sayın Başbakanım

  • ky10 Ocak 2014 15:20

    cem yılmazı geçti başbakan faiz lobisidir dış güçlerdir nede olsa koyun seçmenim var oğlum yemiş bakanlarımın oğlu yemiş kimin umrunda değiştiririm bakanları emniyet müdürlerini polisleri savcıları çıkar mağduru oynarım oyları kaparım yazık be çok yazık

  • bennn10 Ocak 2014 15:14

    kedidir o kediii miyawwwwww

  • mehmet10 Ocak 2014 15:09

    türkiyede sevilen iyi görülüşen adeta gönüldaş olarak yola çıkanların düşman karşıtı gibi gözüken bu kesimlerin adeta devletin içerisinde çöreklenerek ve bu gücü kullanarak anayasa ayaklar altına alarak devlete meydan okuyacak hale gelmeleri bize şunu hatırlatıyor evet dost bilerek koynumda yılan beslemişim

  • konuştukca batıyosun10 Ocak 2014 15:07

    Bizi bi sen anladın sende yanlış anlamişsın be başbakanım

  • Keomaa10 Ocak 2014 15:05

    Sayın başbakanımız. Türk Milleti arkanızda olduğu sürece Post Modern isterse Dost Modern olsun hiç bir şey sizi yıkamaz.

  • gidici10 Ocak 2014 14:51

    kisi gidici olunca boyle konusur iste...

  • Yapıcı eleştiri10 Ocak 2014 14:45

    Ergenekon'nun savcısıyım dediğin günleri unutmadık, şimdi işine nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsun, artık kimseyi kandıracak yalanın kalmadı maalesef..

  • exper10 Ocak 2014 14:41

    Günahsız yere içerde yatanlar neden şimdi aklına geldi acaba?

  • Kaptan10 Ocak 2014 14:40

    Hacı bi enaz 20 gün susun.konuşmayın.Bu ülkeye daha fazla kötülük yapmayın.

  • Volkan YARAŞAN10 Ocak 2014 14:38

    Sırat köprüsünü geçip son basamağı attıktan sonra artık günah çıkarmanın anlamı kalmamıştır başbakan.günahsız içeride yatanlar,günahsız canını kaybeden gezi eylemcileri,Yaşam organlarını kaybeden gezi eylemcileri v.s v.s v.s. Hayat bilgisayar oyunu değil restart yapıp baştan başlanacak...

  • ıgğaieaeia10 Ocak 2014 14:38

    burdan da bir darbe çıkardık elhamdülillah :)

  • hacı10 Ocak 2014 14:37

    hırsızın hiç suçu yok değil mi