E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan cuma çıkışı Rabia işareti---

Erdoğan'dan cuma çıkışı Rabia işareti

Erdoğan'dan cuma çıkışı Rabia işareti
23 Ağustos 2013 - 14:38 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı için gittiği cami çıkışında, vatandaşları "Rabia" işaretiyle selamladı

Evinin yakınlarındaki El-Aksa Camii'nde cuma namazını kılan Başbakan Erdoğan, namaz sonrasında cami avlusunda vatandaşlarla sohbet etti.
Çocuklara oyuncak dağıtan ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Erdoğan, arabaya binerken iki küçük çocukla yanına gelen kadın ile sohbet etti ve çocukları sevdi.
Başbakan Erdoğan, daha sonra "Rabia" işaretiyle vatandaşları selamladıktan sonra Başbakanlık Resmi Konuta geçmek üzere camiden ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Buraya kadar23 Ağustos 2013 17:29

    Ne yaparsan yap, ılımlı İslam ve siyasette İslam modeli iyice çöküşe geçti. Artık gidicisiniz. Halk Gezi'den sonra gerçek yüzlerinizi çok iyi gördü ve işiniz tamamen bitti. Amerika Ve Fethullah Cemaati de desteğini sizden çekti. Buraya kadarmış.

  • İsrail ve Amerika'nın Oyunları23 Ağustos 2013 17:26

    Bugüne kadar arkanda olan Amerika Mısır'da olmayınca neden Amerika için tek bir kelam etmiyorsun? Amerika Müslümanı, Müslümana vurdurmak için var. Sizleri de sadece amaçları için yıllardır bu bölgede kullanıyorlar. Sizler hala İsrail'in ve Amerika'nın Müslümanlar üzerinde oynadığı oyunları ya görmüyorsunuz, ya da görüyorsunuz işinize gelmiyor!

  • eee23 Ağustos 2013 15:22

    dolar nereye gelmiş o hala rabia işareti yapıyor

  • cengiz23 Ağustos 2013 15:18

    artık siyasal islam çöküyor :)) Dünya şeriattan kurtulacak.Amerika siyasal islamı istemiyor.

  • :))23 Ağustos 2013 15:09

    İçerde Gezi'yle beraber bütün karizmayı çizdiren başbakan, durumu kurtarmak için dışarıya sarılıyor. Yine mağduru oynuyor. Ama halkımız yemiyor artık bu mağdurumda mağdurum durumlarını.

  • Gezi'de Üzülmeyenler...23 Ağustos 2013 14:59

    Gezi'de ölenler sanki bizim insanlarımız değildi. Gezi'de ölen insanlarımız için üzülmeyenler, Mısır'da ki halk için üzülüyor. Zihniyete bakar mısınız? Rabia işaretiyle kurtarırsınız belki Mısır'lıları.