E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Gülen'e sert sözler---

Erdoğan'dan Gülen'e sert sözler

Erdoğan'dan Gülen'e sert sözler
29 Mart 2014 - 19:44 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, isim vermeden Fethullah Gülen’e ve hizmet hareketine yüklendi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, isim vermeden Fethullah Gülen’e ve hizmet hareketine yüklenerek yapılan dinlemelerle ilgili olarak, “Zaten bunlar önümüzdeki günlerde, haftalarda, aylarda bununla yargılanacaklar. Ne dedim, ‘inlerine gireceğiz.’ Ondan sonra CHP’li yandaşları, MHP’li yandaşları gelsinler onları kurtarsınlar” dedi. 

Başbakan Erdoğan partisinin Eyüp ilçesinde düzenlenen mitinginde vatandaşlara seslendi. Buraya gelmeden önce birçok yeri ziyaret ettiklerini belirten Erdoğan, “Şöyle bir sesimiz kısıldı. Kayseri’den Konya’dan kardeşlerimiz dediler ki; ‘Başbakanım buraya gelme’ Peki dedik” diye konuştu. 

“ARTIK TÜRK PASAPORTUYLA DOLAŞAN BİR PENSİLVANYALI ZAT YOK” 

Konuşmasında vaktin daraldığını ifade eden Erdoğan, “Saat 6 biliyorsunuz kapanıyor” dedi. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet vurgusu yapan Erdoğan şöyle konuştu: 
“Devlet içinde devlet, yok. Pensilvanya kendine gel. Sen Dışişleri Bakanlığı’nı dinleyebilirsin. Ama bunun bedelini çok ağır ödeyeceksin. Sen çakma pasaportla buradan kaçabilirsin ama bunun da bedelini ağır ödeyeceksin. Artık Türk pasaportuyla dolaşan bir Pensilvanyalı zat yok. Dün biliyorsunuz pasaportu iptal edildi. Bunların herşeyi hile ya. Ne ararsan bunlarda var. Ve yeşil pasaportla kaçıyor dışarı. Madem dürüstsün, madem sıkıntın yok niye kaçtın? Madem bu vatanı seviyordun niye ordasın çık gel” 

“CHP’Lİ YANDAŞLARI, MHP’Lİ YANDAŞLARI GELSİNLER ONLARI KURTARSINLAR”

Gülen’i isim vermeden eleştiren Erdoğan, biz onu Hocaefendi bilirdik senaristmiş” dedi. Gülen’in kendilerini bunları konuşmaya mecbur bıraktığını anlatan Erdoğan, “Bir Başbakan’ın dinlenmesi yasal olduğu halde bizi dinleyenler, bakanları dinleyenler, Cumhurbaşkanının dinleyenler, Genelkurmay Başkanı’nı dinleyenler bu ülkede bir ihanet şebekesidir, bunları biliniz. Bunlar casustur bunu biliniz. Zaten bunlar önümüzdeki günlerde, haftalarda, aylarda bununla yargılanacaklar. Ne dedim, ‘inlerine gireceğiz.’ Ondan sonra CHP’li yandaşları, MHP’li yandaşları gelsinler onları kurtarsınlar. Bu iş sıradan bir mücadele değil. Ne ise gereği yapılacak. Çünkü biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sokakta bulmadık. Bu vatanı sokakta bulmadık. ‘Bu bir istiklal mücadelesidir’ derken boşuna demiyorum. ‘Bu bir istikbal mücadelesidir’ derken boşuna demiyorum. Onun için milliyet perver, vatansever vatandaşlarımı el ele vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat30 Mart 2014 01:32

    Bu saatten sonra kim patronun dediklerini dikkate alır, bilmiyorum. Sen önce kendi hakkındaki iddialara ilişkin yargılamanın önünden çekil de adalet tecelli etsin.

  • göktuğ29 Mart 2014 22:05

    Hani beraati zimmet asıldı hocaefendi ne zaman yargılandı ve mahkum ettiniz. Bu çifte standart değilmi. Başbakana gelince beraati zimmet asıl ancak hocaefendiye gelindc yargısız infaz

  • :)29 Mart 2014 21:56

    eeeTürkçe olimpiyatlarında elele-kolkoa stadlar doluyordu övgüler yüceltmeler.. şimdi ne oldu ? anlamadım canlı kamera şakasımıdı o gunler ?

  • sami29 Mart 2014 20:40

    Ey halkkini düşünmeden sadece kendi menfaati ugruna ülkeyi karistiran hocayi dinleyen gençlik acaba hoca sizin kadar beklentisizmi

  • BDP ye Oy İstediler29 Mart 2014 20:07

    Bu kadar da olmaz. Dershanelerinin müdürü Bdp ye oy vermemiz gerektiğini söyledi,