E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Japonya Başbakanı'na geçmiş olsun telefonu---

Erdoğan'dan Japonya Başbakanı'na geçmiş olsun telefonu

Erdoğan'dan Japonya Başbakanı'na geçmiş olsun telefonu
09 Eylül 2020 - 13:08 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık sorunları nedeniyle istifa eden Japonya Başbakanı Sayın Şinzo Abe ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede, sağlık sorunları nedeniyle bir süre sonra Başbakanlık görevini bırakacağını açıklayan Şinzo Abe’ye geçmiş olsun dileklerini ilettiği belirtildi.

Görüşmede Abe’ye Türkiye-Japonya ilişkilerine yaptığı önemli katkılar için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke ilişkilerinin bundan sonra da güçlenerek ilerleyeceğine inandığını ifade etti. 

Türkiye-Japonya arasındaki iş birliğinin her alanda derinleştirilmesi konusundaki kararlılığın yinelendiği görüşmede bu yönde atılacak somut adımlar ele alındı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie09 Eylül 2020 13:21

    Dost ve müttefik ülke Japonya'nın başbakanı sayın Şinzo Abe'ye geçmiş olsun dileklerimi sunar, şahsım ve milletim adına kendisine uzun bir ömür dilerim. Kalın sağlıcakla.