E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisErdoğan'dan Kiler'e sitem---

Erdoğan'dan Kiler'e sitem

Erdoğan'dan Kiler'e sitem
15 Aralık 2012 - 07:21 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Vahit Kiler’e, “Bir sürü ilde yatırımın var. Kendi iline yatırım yapıyor musun? Gidip orada da yatırım yap” dedi

Başbakan Erdoğan, Kiler marketlerinin sahibi Vahit Kiler'e tatlı sert çıkıştı. Bitlisli olan Kiler'e "Neden memleketinde yatırım yok" diye sitemde bulundu.
Hürriyet'in haberine göre, Başbakan Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğulu milletvekilleriyle önceki gün yaptığı toplantıda, Kiler Grubu’nun patronu AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler’e, “Bir sürü ilde yatırımın var. Kendi iline yatırım yapıyor musun? Gidip orada da yatırım yap” dedi.
Kiler, Hürriyet’in sorusu üzerine “Evet, sayın Başbakan geçmişte de bana bunu söylemişti” diyerek olayı doğrularken, Bitlis’e bugüne kadar neden yatırım yapmadığını da şöyle açıkladı:
NİYE YATIRIM YAPMADI
“Biz perakende sektöründeyiz. Oraya da bir yatırım yapsak gidip market açacağız. Aslında bizim biraderler de açmak istiyorlar, ama Bitlis’teki esnafı olumsuz etkilememek için ben buna sıcak bakmıyorum. Çünkü Bitlis’in milletvekili olarak esnafın işini de düzeltmek için çaba gösteren biriyim. Bir yandan da kendi elimle, yani mağazamla esnafa zarar veren kişi olmamak için bugüne kadar orada market açmak istemedim. Evet, açsak 40-50 kişi çalıştırılır ama esnafa da zarar verilebilir, böyle bir zararı veren kişi olmak istemem. Yoksa Diyarbakır’dan Batman’a, Mardin’den Siirt’e kadar her yerde marketlerimiz var. Bitlis’e bugüne kadar böyle bir yatırımı olaya tamamen bu gözle baktığımız için yapmadık, yoksa orada market açmak kolay.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hure wanabe15 Aralık 2012 17:34

    laf. nasılsa GYO var yap bi AVM aç kiler marketi isteyen arabası ile avm'ye gider alır, isteyen mahalle bakkalından alır, küçük esnafı da incitmemiş olursun.

  • can yesiltas15 Aralık 2012 11:02

    gayrımenkul konusuna da değinseymiş . sadece perakendede varız diyerek doğru konuşmamış.

  • moussa moussa15 Aralık 2012 09:23

    yani batıdaki esnaf önemli değil,batıyı ele geçirebiliriz ama doğuyu dokunmam!...diyor kibarca..sizinki can,bizimki patlıcan....