E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Eğilmedik, eğilmeyiz---

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Eğilmedik, eğilmeyiz

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Eğilmedik, eğilmeyiz
09 Ekim 2020 - 00:32 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, rükuda Allah'ın huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmedik, eğilmeyiz." ifadesini kullandığı bir mitinginin görüntülerini "Kısa bir hatırlatma" notuyla paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulundu.

Erdoğan'ın "Kısa bir hatırlatma" mesajıyla paylaştığı videoda, bir mitingde vatandaşlara hitabından "Biz, rükuda Allah'ın huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmedik, eğilmeyiz. Bunu böyle bilesiniz." sözlerinin olduğu bölüm yer aldı.

KILIÇDAROĞLU: AĞRIMA GİDİYOR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaretinin ardından ortak basın toplantısı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar ziyareti sırasında çekilen bir fotoğrafı değerlendirmişti.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Katar ziyaretinde Emir Tamim bin Hamad El Sani ile çekilen bir fotoğrafına ilişkin olarak, “Türkiye yönetilemez konumda, bugün bir fotoğraf var, Erdoğan’la yurt dışında bir yöneticinin fotoğrafı var, onun önünde nasıl eğildiğini görüyorsunuz, niye eğiliyor? Para için… Bu benim ağrıma gidiyor. Erdoğan bir siyasi rakibim, ama o bir başka devlet adamının önünde para için eğilmemeli” ifadelerini kullanmıştı. 

ÖMER ÇELİK'TEN TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Siyaseten eğilip bükülmek bizim kitabımızda yoktur. Cumhurbaşkanımız hakkında böyle konuşanlar aynaya baksın" diyerek Kılıçdaroğlu'na tepki göstermişti. 

Kılıçdaroğlu'nun daha önce de Erdoğan-Trump görüşmesi sırasında Türk heyetinin not tutmadığı yalanını söylediğini belirten Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmek adına yalan siyasetine bir kez daha başvurmasını kınadıklarını belirtti.

Çelik, Erdoğan'ın, millet adına devletin hak ve menfaatlerini temsil ettiğini ve koruduğunu, eğilmez ve bükülmez Türkiye siyasetini dirayetle yönettiğini, içerde Kılıçdaroğlu'nun ürettiği husumet ve yalan siyasetlerine rağmen, duruşunun dimdik ayakta olduğunu vurguladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :