E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan korona virüse karşı öneriler ---

Erdoğan'dan korona virüse karşı öneriler

Erdoğan'dan korona virüse karşı öneriler
04 Şubat 2020 - 17:32 borsagundem.com

Erdoğan Ukrayna dönüşünde tüm dünyayı sarsan korana virüsü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: 'Üşütmeyin. Aman ateşe falan dikkat edin. Tabi bunlar belirtileri. Hepsinden öte kendinize güvenin. Gıdalarınıza dikkat edin.'

Korona virüs ile ilgili tedbirler neler olacak?  Bundan sonra bu tür salgın hastalıklara karşı Türkiye’nin tedbirleri neler olacak? Sizin virüse/virüslere karşı özel bir önleminiz var mı?

Biz ilk işimiz olarak dedik ki bu kadar insan Çin’de sıkıntıyı yaşıyor, orada bizim vatandaşlarımız da var, onları bir defa kurtaralım. Şimdi arkadaşlarıma dedim ki “Biz 20 yıl önce böyle bir uçağı Çin’e gönderebilir miydik? Veya böyle bir uçağımız var mıydı?” Şimdi ise hamdolsun bu uçağı tamamen hastane haline dönüştürdük, içine yataklar yerleştirdik. Oksijen, serum vesaire her şeyi sağlık ekipleri uçağa yüklediler ve doktorlar, hemşireler Çin’e gittiler. Şu anda da Ankara’da bunlara komple bir hastaneyi tahsis ettik. Bu hastanede her biri bir odada yalnız yatıyor. Bunların yanında da 7 Azeri, 3 Gürcü, bir de Arnavut getirdik. Şimdi tabi dünyada ses getirdi; “Türkiye böyle bir durumda bakın ne yaptı” diyorlar. Ama bizde de malum çevreler yine aynı durumdalar maalesef.

Ama benim bir tavsiyem var. Tabi bunu sağlıkçılar da söylüyor. Yine de üşütmeyin. Aman ateşe falan dikkat edin. Tabi bunlar belirtileri. Hepsinden öte kendinize güvenin. Gıdalarınıza dikkat edin. Bizim özel bazı tedbirimiz var mı derseniz, öyle bir tedbir inanın yok. Vücudu güçlü tutacağız. Bizim bazı arkadaşlar sağ olsunlar ara sıra dut pekmezi gönderirler. Ben her sabah bir kaşık dut pekmezi alırım. Çünkü kan yapar. Ağırlıklı olarak Erzurum’dan.

Erdoğan: Rejim için bunun sonuçları olacaktır

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mantık05 Şubat 2020 08:47

    Bu kadar akla zarar yorum!  Cahillik ve ahmaklık bir arada olunca kaçınılmaz akıbet bu aşağıdaki sersemleri bekler.  Üstelik bu sersemler kendilerinin akıllı ve üstün oldukları iddiasındalar!  Bu da ahmaklığı katlayarak artırıyor.  Zaten bu ahmak tipleri yüzlerinden tanırsınız.  Yalancı ahmaklığı bunların yüzüne öyle bir oturur ki   daha çok sırıtan köpek imajı verirler.

  • gerçek05 Şubat 2020 18:20

    mantık , sen koyuna çok benziyorsun, çünkü düşüncen kalmamış hiç, adam ne derse tapıyorsun  :D 

  • Hasta04 Şubat 2020 22:32

    Dut pekmezi bulamazsak keçi boynuzu özü içebilirmiyiz acaba 8-) 

  • Bika04 Şubat 2020 22:52

    Canan Karatay pekmeze karşı.

  • Vatan sana can feda04 Şubat 2020 21:16

    He öyle! en akıllımız bu işte arkadaşlar kafamızı yormayalım.

  • Bika04 Şubat 2020 20:59

    Depreme karşı tavsiye bekliyoruz !

  • hayat04 Şubat 2020 20:17

    Bir dedenin evladına nasihatlarından...  :D  Dedem, onu boşver de bu virüse karşı hangi etkili ilaçları öneriyorsun, diyivir bakim!    8-) 

  • Ahmak group sizi 04 Şubat 2020 20:10

    Ya arkadaş bir şeyi bilme be birde diploması olsa mazallah...

  • Özgüven önemli!! 04 Şubat 2020 19:44

    20 yıl önce ne uçağı hünkarım ne haddimize taş devrini yaşıyorduk ayağımızda ayakkabı yoktu donumuz yoktu yav böylede ilkeldik iyiki geldiniz! padişahımız çok yaşa!!!

  • Darbecilere hayır16 Mart 2020 12:38

    20 yıl önce çeşmeyi açtınmı su yerine hava geliyordu, Hastanelerde mikrop kapıyordun, kuş serisi arabaya biniyordun. Istanbul'dan, Ağrı'ya 30 saate senin ziniyetinin yaptığı patika yollardan otobüsle gidiyordun. 100$ asgari ücrete çalışıyordun, memur olarak akşam pavyonda çalışıyor, sokak sokak gezip simit satıyordun. Taptığın başbakanın IMF'in kapısında sabahlayıp dilencilik yapıyordu. Senin gibi zihniyeti bozuk boş bir tenekeden farksız olanlarda tıngırdayıp duruyorlar.

  • .. 04 Şubat 2020 18:22

    özgüvenle hastalık yenmek ha. reis, nasıl ozguvenli olunur seminerleri verip bu konu hakkında kişisel gelişim kitapları yazsan paraya para demezsin. benden söylemesi

  • abdullah04 Şubat 2020 19:42

    kime güvenemeyeceğini senin gibi bilmeyenler şeytanın aklına uyar şeytanlık peşinde koşar her türlü hastalığa maruz kalır kendine güvenen rabbine güvenir ve itaat eder her şey kudret sahibi rabbimizin elindedir. dilediğine dilediği gibi muamele eder.

  • Atilla04 Şubat 2020 18:10

    Akıl vereceğine çin li turostleri ulkeye almayin..