E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Obama'ya sert çıkış---

Erdoğan'dan Obama'ya sert çıkış

Erdoğan'dan Obama'ya sert çıkış
12 Şubat 2015 - 22:49 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Siz bu tip olayda sessiz kalırsanız dünya da size sessiz kalacaktır"

Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha önce 2 kez başbakan olarak buraya gelmiştim, bu üçüncü ziyaretim. 2 ülke ilişkilerini en geniş manada ele alma fırsatı bulduk. Burada 3 anlaşma yaptık. Ortak deklarasyonu imzaladık. 12 yıl önce aramızdaki ticaret hacmi çok komikti, 1,2 milyon dolardan, 100 kat arttırdık. 2018 yılını gelin her iki ülke olarak kültür turizm yılı olarak ilan edelim, vatandaşlarımızın rahat geliş gidişlerini sağlayalım. Karşılıklı vizeleri kaldıralım teklifi yaptık. Bir an önce THY'nin de buraya gelmesi için yetkili arkadaşlarımız çalışmaları yürütecek. 24 -25 Nisan'da Çanakkale'ye davet ettim, kendileri katılamasa da en düzeyde katılım sağlayacaklarını söylediler.

SAYIN OBAMA'YA SESLENİYORUM, NERDESİN BAŞKAN DİYORUM
Amerika’ya yakın olduğum için buradan belirtmem gerekiyor. 3 Müslümanın öldürülmesi noktasında özellikle Başkan Obama, Kerry ve Biden'ın şu ana kadar hiçbir açıklama yapmamış olması manidardır. Bunlar terörist değil, bunlar Suriyeli Müslüman. Sayın Obama'ya sesleniyorum, neredesin başkan diyorum, Biden'a sesleniyorum neredesiniz diyorum. Siz bu tip olayda sessiz kalırsanız dünya da size sessiz kalacaktır. Dünya 5'ten büyüktür. Ölenlere rahmet diliyorum, öldüreni de lanetliyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • harun13 Şubat 2015 01:43

    reyhanlı da ölen 50 vatandaşımız hiç bahsedilmiyor yazık bu ülkenin vatandaşlarına hepisi müslümandı değilmi ?

  • Bırol13 Şubat 2015 01:09

    vatandaşın biri bu işi yapan bir deli demiş o zaman deli öldürmeyi biliyorsa yaşatmayıda bilecek ve her ülke delisine sahip çıkacak etrafa salmayacak.Herlal olsun verdi tepkisini artık eski korkak TÜRKİYE yok bunu hem içimizdeki hemde dışımızdaki çarliler anlayacak!!!

  • musluman12 Şubat 2015 23:55

    Hz osmani sehit edenler hz aliyi sehit edenler isid le ayni kafadaydi bunlr dini kendi nefs lerine gore yorumlayan yaratiklardir insan demiyorum islamiyet hz ademden beri gelen kadim inanc tevhidi doruk noktasidir gunes balcikla sivanmaz

  • Vatandaş12 Şubat 2015 23:01

    Bu olay bir delinin yaptığı bir şey. İşidir bu işi ordu halinde yapıyor. O yüzden hristiyanlara mal edilemez.