E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı---

Erdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı

Erdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı
02 Ekim 2020 - 12:56 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs testi pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump ve eşine acil şifalar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Erdoğan, "Karantina sürecini sorunsuzca atlatarak sağlıklarına en kısa zamanda yeniden kavuşmalarını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kovid-19'a yakalandığını Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyuran ABD Başkanı Trump, "Bu gece First Lady ve benim Kovid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Testi pozitif çıktı! Trump korona virüse yakalandı

Trump haberiyle satışlar daha da sertleşebilir

Avrupa borsaları Trump haberinin ardından düşüşle açıldı

Altın Trump haberiyle yükseldi

ABD vadelileri Trump haberiyle şok yaşadı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı 02 Ekim 2020 14:40

    dünyada karakter analizi yapılıyormu bilmiyorum ancak Türk ,halkının baya üstlerde yer alır diye düşünüyorum .nezake olmuş katılıyorum abd.halkınana geçmiş olsun.Türkiye candır. 

  • Okie Dokie02 Ekim 2020 13:48

    Zaten şunun şurasında 1 ay daha başkanlık yapacaktı. Biden reyiz gümbür gümbür geliyor. Bay Trump'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

  • twit@stanbulMehmet102 Ekim 2020 13:18

    Amerika başkanı bile bu virüse yakalanıyorsa biz insanların çok dikkatli olması gerekli. Amerika başkanına ve bu hastalığa yakalanan herkese acil şifalar dilerim.