E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan, Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Doğan için taziye mesajı---

Erdoğan'dan, Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Doğan için taziye mesajı

Erdoğan'dan, Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Doğan için taziye mesajı
11 Ağustos 2024 - 13:47 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden TYB Kurucusu ve Şeref Başkanı Mehmet Doğan için taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kurucu ve Şeref Başkanı, ülkede yetişen en değerli münevverlerden biri olan Mehmet Doğan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendiğini dile getirdi.

Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Türkçe Sözlük eseri ile birlikte Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşımızla ilgili çalışmaları başta olmak üzere edebiyat, tarih, fikir ve kültür dünyamıza yaptığı özgün katkılarla daima hatırlanacak olan D. Mehmet Doğan Beyefendi'ye Allah'tan rahmet; ailesine, okuyucularına, sevenlerine ve edebiyat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Mehmet Doğan yaşamını yitirdiTürkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Mehmet Doğan yaşamını yitirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SSK emekli 12 Ağustos 2024 10:15

    Acil intibakkkkkkkkkk imdatttttttt maaş artışlarında adalet istiyoruz pirim günü çok olanla az olan aynı maaş olmaz illede Adalet yeter artıkkkkkk